Давор Бобић - Москри

1. Можда и набољи српски МЦ свих времена..
    "Живио је брзим животом и први је стигао до циља!"
    Сви знамо да јесте тако, он је био "Бог андерграунд репа" и то нико не може оспорити, он је чак и разваљен к'о буља смишљао феноменалне риме..
    Ближи се седма година од кад нас је напустио.
    Занима ме ваше мишљење о њему, о његовој музици, о његовом понашању, о његовим римама...?

2. Kakve veze rep ima sa muzikom?

3. evo sad, u startu da se ogradim, gotivim prti bez zajebancije, iako slušam skroz drugi fazon, prti su ćale domaće rep scene!
    i opet da se ogradim u startu, mikri mi je oduvek bio gotivniji od mosa, što ne znači da ne respektujem starog pajda:)
    PRTI DO SMTI!
    http://www.youtube.com/watch?v=OeXzMYFVJgA
    edit: mešjo, prti su jedini domaći rep koji je do jaja:)

4. evo sad, u startu da se ogradim, gotivim prti bez zajebancije, iako slušam skroz drugi fazon, prti su ćale domaće rep scene!

+1
    Москри је био ретко луд лик.

5. Nemojte molim vas da i ovde krene ta zaraza.

10/10 pesama prtija na yt u top komentarima ima "R.I.P MOSKRI".

Dosta je i jedna tema o prtiju.
    Sta sad kao treba svaki clan sastava da ima svoju temu?

A i realno gledano, smorilo je to o moskriju.
    Moj glas ide za LOCK!

6. 10/10 pesama prtija na yt u top komentarima ima "R.I.P MOSKRI".

Па било би неумесно да пишу РИП МИКРИ, не?

7. mikri mi je oduvek bio gotivniji od mosa

Хвала лоло :)
    Не сад стварно, и мени је Микри увјек био некако набољи у групи, али Москри је институција, Москри је једноставно Москри!
    Успјели су они некако да се изборе и са тим великим хендикепом, али опет није то то без Москрија..

8. kad mi poraste brada od mesec dana, kažu mi da ličim na mosa...

9. Ako vec razvodnjavate pricu o prtiju, neka mi neko kaze zasto je moskri institucija?

Ova fora je matora vec 5-6 godina i vi je ponovo otkopavate.
    Culi na yt da je neko provalio kako je moskri bio ne-znam-ti-ni-ja-sta i sad oni to isto ponavljaju.

10. Dosta je i jedna tema o prtiju.

не ради се овдје о Пртију, Москри је био непоновљив и биће памћен дуже него и Микри и Куре..

11. pa i toše je posto institucija otkako je umro!

12. не ради се овдје о Пртију, Москри је био непоновљив и биће памћен дуже него и Микри и Куре..

http://silentpagoda.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/facepalm.gif

13. Лол, браво!
    Ај сад, ако си против, одјеби и тражи другу тему за спем.

14. Tekst ispod ''Lepa Song'' na Jutjubu je izuo, sve je prikazano, i to kristalno jasno.

15. Prvo, ne usudjuj se da vredjas ako vec nisi prvi uvredjen. Za to se dobija ban.

Drugo, nauci sta je spem i koja je svrha foruma i sta je komunikacija.

Trece, moji postovi nisu spem jer su povezani sa temom.
    Pitao sam po cemu je moskri s`tvoje strane nazvan "institucijom" i nisam dobio odgovor. Naprotiv, dobio sam rec "odjebi" sto po mome misljenju je prevazislo teorijski maksimum ovakve teme.
    Ako ti je namera ove teme bila da dobijes mesto u virtualnom prostoru gde ces pisati "moskri car" i tako te izvale onda si promasio odeljak sajta a cak mislim i da si promasio ceo sajt.

16. bolje da se pajdate umesto što se svađate...

17. e ja ovo ne znam, ne zamerite, jel su davor moskri i miloš (monogamija) neki rođaci, braća? pošto imaju isto prezime, ne znam.

18. Kontam da jesu, jer mu je Monogamija posvetio pesmu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.