Нинџа контролор (пензијонисани маринци)
  • Фејзбукманијак

Које је вашо мишљење о овим специјалним јединицама што сад раде у градском саобраћајном контролорском ланцу? Ови нагрувани дивљаци што бију људе да не уђу у бус без карте?

Слоган им је "Београд у плусу, сиротиња нек поцрка"

М?

• dusan1001

U ns-u je već pre par godina dok još nisam imao kola počelo to govno.Sećam se da sam ulazio u bus i vozač me zaustavi i traži mi kartu ja u čudu dotad sam kupio markicu možda jednom lolo.Išao sam u grad biciklom par meseci da ne bi davao govnima pare a onda sam dobio kola.

• Warner von Latinsche

ako, nek i vasz beograđane neko potkrada lolo

• Dub

Plati pa se u grackom klati.

• Hydrog3n Cyanide

Warner von Latincsche sez:

ako, nek i vasz beograđane neko potkrada lolo

>implicira da Beograđane niko ne potkrada. (videti pod "Most na Adi")

• Rosoneri

jebem im mater ja
    trebalo bi dzabe biti to ionako opljackase narod

• Фејзбукманијак

држава дуради нешто

мени само није ок што рецимо, заборавиш карту а деси се и да се нема кеша у џепу, и ладно мораш думреш у граду ил да чекаш да се маринцима заврши смена да би се довуко кући. Мисим оно као

• Rosoneri

и кој курац сви да улазе на оно једно крило отворено

• Марко 

Da li ovo znaci da vise ne mogu da se svercujem kad dodjem u BG?

• forget-me-not

Znači sad bukvalno niko bez karte ne može da se vozi? Pišu mu prijavu, šta?

• Фејзбукманијак

ма то значи да ће једном неко да им полупа пичку па ће да престану да гурају људе напоље

• piro

a sta ja, sirota, da radim??
    da ujutru mamurna pesaka idem kuci??? ne biva, bre! :DD

• Dvajt

па била је фејзе нека туча у 95ици код хајата данас злололо. не знам где сам прочитао

а јел у плану увођење за све линије(и трамваје) или само ове које су сад?

• l

paz vako. s jedne strane, jebemumater, mora od nečega da se pokrivaju troškovi za gracki prevoz, pare iz budžeta nisu dovoljne.

ali s druge strane, karta je bre preskupa mamu im jebem pedersku nenormalnu!

kolko se sećam u ljubljani je karta 50 evrocenti, što znači za jebemligatačnokolko posto manje nego kod nas. a kod nas prosečna plata 350 evrića, a kod njih 1500.

dalje. u amsterdamu karta 1 evro. a njima plate prosečne 2000 evra. (ajd nek neko od matematičara odradi odnos procenata ja to ne umem) kolki kod da su procenti, jasno je da nas jebu ko nezdravi.

i još kad dodamo na to da ovde oko 60% prosečne plate ode na hranu, a u EU samo 18% (bilo na dnevniku pre neko veče), pa nek mi neko kaže odakle da platim prevoz?! ODAKLE?!?!?!

• Rosoneri

ја реко да би јавни превоз требао џаба бити, и озбиљан сам

• l

sad se iznervirah... što bre otvaraš vako stresne teme?!?!?!111

• Скелетор

e a šta recimo ja, paor i seljak, oću didem za velegrad vrste beogradgrad, a neam kartu? a?
    el ima još po trafike oni papiri od 50 kinte dobiđem ceo bg il to ukinuto?