Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Izgubiš apetit kad ti to kažu. A onda u inat pojedeš dva, i to SMESOM, ŠČIM DRUGO!?
Хахахахахаха, а сами сте криви... То су ваши преци донели у Бг и покорили се суровим условима капитализма и велике урбане средине, попустили су, продали корене и направили... Там там ТАаааааМ... Бурек са сиром.
Тако да јбг, помирите се са судбином, тако ћете се помирити са Богом а затим и са људима!!
hoćemo li pojesti sladoled koji smo našli, a koji je ispao iz hladnjače koja je upala u vodu.
Koi preci kad je u Srbiji skoro svaka pekara šiptarska?
Нее знам ја, то ви интерно расправите....
јеботе ви и даље расправљате о том буреку који сте залуђеници
Jedan dečko, izbeglica sa Kosova, koji je "azilant" ovde u Luksemburgu.
Prao je sudove kod mene u restoranu i pitao me da ga posle povezem do centra grada pošto sam ja već išao tamo.
Znao je da sam se pre par dana vratio iz Srbije i u momentu kad sam pustio muziku u kolima, tačnije radio, on me je sasvim ozbiljno pitao gledajući u radio:
"Jel peva ovaj radio na srpskom kad si u Srbiji ili isto na strani jezik, ko ovde?"
Nije se šalio ni najmanje, bio je sasvim ozbiljan.
I sta si mu odgovorio?
"А са чим хране диносаурусе?" мислећи да диносауруси постоје дан данас, заправо то није ни било доведено у питање у његовом уму.
I sta si mu odgovorio?
Rekao sam da "peva" na srpskom i nisam mogao da pričam dalje. Bilo mi ga je žao, ima 23 godine, živi ovde od svoje 13-te godine, a ima mozak kao da nikada sijalicu video nije.... To su ti oni likovi koji peru sudove negde i onda idu da spavaju, a pare skupljaju za spratove na kući u svom selu.
Jad.
Опа бато, ем ми оживела тема, ем сам добио дефку у одабраним. :)
Често ме неко пита:
Никад нисам знао да одговорим на оваква питања...
-Не.
-А хоћеш да једеш?
Један друг док смо били клинци, били неки јефтини сокови у пластичним чашама за 10 дианра и пише великим словима СОКОВИ ЗА 10 динара, и ту долази друг и пита:
- Кол'ко кошта овај сок од 10 динара?
Мајке ми је овако било, ја сам вриштао.
Brate šta je to javna kuća? Je l se javne ličnosti tamo skupljaju? Momentalno sam izvadio pajser iz džepa i udarao se do kuće.
Бранко, наслов теме је "Најглупље питање које ВАМ је неко поставио", значи тај ортак је то само могао тебе да пита.
hahahahahahahahaha....ovo ide na printskrin.
A ovo Brankovo na onu temu sa blamovima, ne secam se kako se zove...
Seks ima palamuru od 25?
- Brate, jel te nekad peko kurac?
- ŠKK, zaperi ga brate malo..
Kad su uhapsili Mladića ortak me pito' sledeće
Zašto su avionom došli po njega kad je hag ovde u Srbiji?
E glavni, jel to ona sokara što je bila kod one nove škole, prema brodskom polju?
evo nekoliko:
-bivši cimer me pitao šta je ono šesto čulo, pošto nije mogao da se sjeti. kad sam mu rekao da to ne postoji, on mi mrtav 'ladan kaže: aj ne seri, pa ima film o tome
-kad smo bili klinci, pita me jedan ortak: a jel ono kad dira kitu, jel mu ono jaje izviruje kad prevlači kožu?
-isto jedan ortak: a koliko je dinar kad prijeđeš granicu?
-keva: pa šta stalno se mijenjaš za igrice, zar ih već nisi sve skupio? ej SVE jebote!
i ono najgore moguće od svih: jel spavaš?