Prijava

Kod nas su kružile priče da se pojavio drekavac u selu, liči na Teletabisa lololo

Деки, дај још, не било ти заповеђено! Ја баш не могу ниједне бапске да се сетим целе, што је чудо, јер сам се усеравао од њих. Али у мом селу има доста прича везаних за гробље, које је у самом центру котлине, па се види са свих страна брда, и чим виле заиграју, мора да се нађе макар један човек који их је видео.

Елем, јесам ли ја добро упознат, или влашку магију, и уопште, црну магију, најбоље скида хоџа?

Hodža, da. Mora na tuđinskom jeziku da se očitaju molitve, nije bitno koji je Bog. Evo još jedna pričica, nije bapska, ali je ono, san-sudbina-paranoja http://vukajlija.com/forum/teme/33380-price-o-duhovima-vanzemaljcima-i-sl?strana=12#post_2033311

Eno ih usrali se tamo lololo

у суботу увече даће виша сила небеска сам у постојбини дрекавца Својнову! надам се да ћу наћи дотичног а и да ме сељаци неће избости с вилама, такође

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=11&nav_category=16&nav_id=676423

ukazuju da su se 4 mladića iz Svojnova kod Paraćina otrovala ugljen-monoksidom

Несумњиво Дрекавац је поново умешао прсте у својим злочиначким подухватима у овом малом месту крај Параћина... да подсетимо.
http://www.youtube.com/watch?v=dkWxuNhk9ig

Сада је прешао с речи на дела. Тачније с дреке.

To mi prvo palo na pamet, maaaajke mi. A i ljudi po Paraćinu pričaju o tome.

Malo je smešno, ali ovi likovi sa videa uopšte ne deluju kao lažovi. :-)

Dobro, ne znam celu priču o njima i koliko su ozbiljni, ali onako na prvi pogled stvarno ne deluju kao budale. Mislim da jesu čuli i malo videli neku veliku kukuviju sovu, a resto je mozak sam uradio.:-)

nisu lažovi jer sami vjeruju u to šta pričaju. uostalom ko je jednom u noći čuo drekavca zna koliko je to jebeno jezivo, kao da nije sa ovog svijeta, a to je obično lisac :)

Ma mačke se svađaju, kakvi drekavci. Opis zvuka koji ispuštaju drekavci je indentičan zvuku koje ispuštaju mačke tokom međusobne svađe. Znači da je sve to plod njihove mašte i mašte njihovih predaka. Verovatno su ih plašili time kad su bili deca.

c. znam razliku između mačke, sove, kakve druge životinje ili drekavca. mnogo se razlikuje, drekavac zvuči kao čovjek koji pati, kao djete koje plače. neopisiv zvuk jednostavno. imam na starom telefonu 4 min. tog zvuka, snimao kada smo kampovali u šumi prije 5 godina. ako nađem okačiću ovdje. iako znaš da je to mužjak lisice kada si u mračnoj šumi to ti utjera strah u kosti.

Pa jel' nije kukuvija, nego lisac?

Ma mačke se svađaju, kakvi drekavci. Opis zvuka koji ispuštaju drekavci je indentičan zvuku koje ispuštaju mačke tokom međusobne svađe. Znači da je sve to plod njihove mašte i mašte njihovih predaka. Verovatno su ih plašili time kad su bili deca.

Мачке не живе у пећинама.

Kurd
Pa jel' nije kukuvija, nego lisac?

nije, nije. kukavica kuka :). e ima sada jedna ptica pjevačica koja ima gadan zvuk i oglašava se u ranim jutarnjim časovim dok je još mračno, zaboravih ime. da je lisac znam 100% jer mi je prije dvije godine mjesec dana dolazio u dvorište da jede mačiće, dva je i pojeo, jbg. jednom sam ga skontao kada me pas naveče probudio. izađem pred kuću i nekih 20m od kuće on čuči mirno i gleda u mene, ja se vratim u kuću uzmem pištolj, nanišanim i opalim, metak pogodi pola metra u zemlju ispred njega, on ni makac. jesam se tada bio prepao, kakva je to neman koji iskulira metak ispred nogu, ni džon vejnu ne bi bilo svejedno. još uvijek se taj lisac vrzma po selu i nekada oglašava.

Ma kad te video znao je da nema šanse da ga pogodiš! ;-)

Šalim se...ko zna koji im je to fazon. Obično kruži priča da svrake, vrane i lisice "znaju" šta je oružje...

ko će ga znati. od svih šumskih životinja najviše se ipak plašim divlje svinje.

Drekavci su stvarni i potepaše po sela. A i krivi su za rat u Jugi. Na kraju krajeva to i jesu mrtva ne krštena deca... NAŠ JE BAJKO JEBO DREKAVCA!

Ja čuo da drekavac živi samo kod Drvara, otkud na drugim mjestima?

Ladno i tebe lisac kulirao dok sii pucao u njega?

Jebli mamu svoju, viš ti kakva je to gamad!

Ja sam jednom puco izpuške po njemu, došo u kokoši, ja drekno STANI MAJKU TI JEBEM, on ladno okrenu se prema meni, pušku iz sušare, op, cvrc, grunem jednom - on gleda, ne miče, grunem i drugi - on i dalje ne miče, psujem ja sve svece što sam nesposoban lovac, dok sam ja preklopio on je zamakao u šumu.

Mislim da sam to neđe spomenuo. RIS! JEBENI RIS!

Užasno zavijanje, poput plača djeteta, katastrofa.