36 курчевих поена, можда капне још неки на бону ал генерално ШУКУРАЦ!1
Држим 3 лика из Свонсија, они бриљирају задња 3 кола -.- одбране само примају голове, нема клин шит ником, једино ови нападачи што се усеру па ураде нешто, а капитен ЕДЕН ХАЗАРД ОД КАД САМ ГА УЗЕО НИШТА АЛИ НИШТА НИЈЕ УРАДИО. Још Мансини дрка Тевеза, вади га у 65.....
Oće li neko da se smiluje i da napravi ligu za LŠ?
Свонси :(
Ladno mi je Dajer kapiten, koji je meni kurac bio.
Ovo cak ne bi ni bilo toliko lose da nisam stavio Dajera na kapitena.
Играч тежак 10 милиона ми већ две утакмице гули курац. Торес идол, Еден два меча као капитен пасе траву.
Jel ti sada dobijaš -4 za Dajera?
Pa aj to nego sto necu dobiti duplo za nekog drugog, a htedoh da promenim.
I ja htedoh da zamenim Felainija za Pienara pa vidi šta ispade, donese mi čovek 11 poena :).
A u kurac više, neću više ovo da igram. Samo ću da pratim rezultate, neću ništa da menja..
Nešto mi govori da ne želim da vidim šta se dešava tamo. Sreća pa mi skrnav net, pa ni ne mogu da ošacujem.
Kapiten ti pocrveneo :) Felaini je definitivno najisplativiji igrac u fantaziju.
Inace danas je najbolji bio Lukaku koji je doneo 18 poena svakom ko ga ima.
Nastavljam sa dobrim skorom na Head to head sistemu.
36 курчевих поена, можда капне још неки на бону ал генерално ШУКУРАЦ!1
Држим 3 лика из Свонсија, они бриљирају задња 3 кола -.- одбране само примају голове, нема клин шит ником, једино ови нападачи што се усеру па ураде нешто, а капитен ЕДЕН ХАЗАРД ОД КАД САМ ГА УЗЕО НИШТА АЛИ НИШТА НИЈЕ УРАДИО. Још Мансини дрка Тевеза, вади га у 65.....
Dobar,dobar ... nadam se da će Madjar Gera nešto danas da uradi,pa da napredujem još više.
Sve u svemu odlično
76 bodova. Od toga Suarez i Jelavić 36 :D
Napokon i mene da usere. Popeo sam se za 16mjesta. TAKO E!! IDEMO!!!
75 и чекам Јаскелаинена. Суарез (капитен) и Бејл 56 бодова. Исплатило се што сам их чекао. Попео сам се за 9 места. ТАКО Е!! ИДЕМО!!!
Плаве Зграде су пале под јаким Обилићем у х2х!
Dobro pošelo kolo
Bane strelac+asistent
Bejns strelac
Azar strelac
Miču strelac
Ostaju Podolski,Krauč,Kagava,Gibs
Izgleda da ću konačno i ja da padnem u sistemu svako sa svakim ...