Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Па, са минус 8 због трансфера опет добро испало, испалтили се трансферчићи.

2. Kako usrano kolo za mene - 2 crvena jebem te živote.

3. Само се пењем и пењем, готово да осећам мирис прве позиције!

4. Odbrana očajna kao i uvek,veza takođe,napad takođe
    Sreća Bu usralo pa imam 12 poena od njega (kapiten)
    25 ukupno

5. Persi govedo šta je promašio, ode mi potencijalnih 14 bodova.

6. A što nije svirao kraj, sad sam izgubio 4 boda.

7. Ма марш у пичку материну Казорла поквари Рафаелу клин шит ПУ ПУ ПУ!!!

8. Znači ovo sa Kazorlom i van Persijev promašaj su me koštali minimum 12 bodova, eventualno 18.

9. Не сећам се да сам икада имао овао мало поена у једном колу.....

10. Oprosti oče, ali moram da opsujem. Koja kurčina od kola majko mila.

11. 39 bodova, nije loše. Imam još jednog igrača večeras. Opet sam u prvih 20, sad treba dogurati do 15. AJMO VOLOVI!!

12. Je l' i vama krešovao sajt?

13. Jeste, ali moze sve da se vidi bez vecih problema.

14. Meni neće da se uloguje, što je apsurdno uzimajući u obzir da sam već ulogovan.

15. Ja sam se ulogovao i sada ne mogu da se izlogujem. Sa leve strane stoje ona sitna slova neka, i sve je nekako zbutano. Ali moze sve da se vidi kada se malo skroluje doluje. Mada trebalo bi do vikenda da srede..

16. A zato ti stalno kačiš slike. Prvi si na hedu.

17. Мени је сајт у неком програмерском формату,свеје шифровано јебало мајку нмг да уђем никако.

18. Probaj da skroluješ dole.

19. A? Koliko sam retardiran i lenj, da nisam mogao jednom da zakotrljam ovo sranje. AUUU. Radi. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.