Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. VC mi je Mata, koji je osvojio 1 poen u pp...

2. Kada pogledam nije toliko loše. Šokros,Ivanović i Mertezaker bi mogli da mi donesu poene za clean sheet na kraju. Mata bi mogao da asistira u drugom. I većina mi igra sutra tako da ne mora da znači katastrofu.

3. 24 od 4 igrača. Tj od 5 ako računam Flečera.

4. Miču 2x,Azar asistent,Vermelen klin šit
    6 od 11 igralo

5. 15 od 4 igrača.
    Nadam se da će fenomenalni Felaini nastaviti niz dobri utakmica

6. 29 од 5 играча, 6 ако рачунамо Флечера (проклет био), а прва измена Нелсен 7.

7. Meni je Felaini VC, ako on sutra pojebe, a Flečer protiv ovih svojih uđe u igru, a ne uradi ništa izbičovaću se. Napravih dva transfera sada, konačno sam ubacio Mičua lolol, kao i Lamberta umesto Flečera.

8. Zadovoljan, 50 bodova i sutra čekam Berbatova. Još mi je u timu i to kao kapiten ostao Luis Suarez,kako sam očekivao ovo je vrhunski. I konačno ispunjen cilj, ušao sam u top 10 8)

9. 51 kad mi uđe sa klupe i Flečer kapiten.

10. A jebi ga, suspenzija Suareza, povreda Mikela, povrede u toku meča Enrikea i Kompanija, nije moje kolo...

11. Имаћу 57 (што је одлично, пошто ми нису играли Суарез и Бејл), а противник у х2х има 54 и Флечера. Ако не буде играо - добијам, ако узме бар 2 поена - губим. А сад нисам извалио да не играју Челзи и Саутемптон и поред два играча Челзија које имам, ја убацим и једног из Саутемптона. Свака ми част, за следеће коло имам тачно 11 играча од којих су два под знаком питања. Још ако неки не буде на терену одлуком тренера... Могло би да буде баш лоше коло.

12. Имам 54, ако проклетник Флечер буде играо, ко зна, ако не игра 76 поена бато!!1

13. Veoma dobrih 66 poena, baš su me prijatno iznenadili.

14. Ajde Flecere sukni hettrik.

15. Flecer najverovatnije NE igra.

16. Pih ,malo je falilo da se opet izvučem na h2h ,ali eto nisam ... za dlaku
    Kokica united 47 - 44 Zhajk Arsenal

17. Dućni ga electrolover lololol.

18. U sledeće kolo bez Hazarda, Toresa i Lamberta, jebo me otac ludi, nisam video da ne igraju tekme lolol. A izbacio sam Suareza i Flečera.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.