Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Haha Peđa Arbeola? Ako na to misliš, jesam,često sam tamo.

2. Ма да видим да спрдаш и Ђапеа и тролаш неке батице, па сам те запамтио.

3. Како ме сјебао Суарез :( Први пут променим капитена са Робина на њега, и они изгубе 3:1 а он ништа не уради. 1 јебени поен ми је освојио капитен.

4. Isto sa Suarezom se zajebao. Mrtvi Liverpul.

5. Јебо Суареза, више га никад довести нећу.... Забија лик по два гола свако коло, ја га доведем, забије курчину.... Да ме Чекићари нису извукли имао бих блам од бодова.... 30 све укупно.... ПУ....

6. леле лелеее

7. Cim sam ubacio Micua i Felainija oni po kurcinu. Felaini jos i proslo kolo.

8. Prvi put promenim kapitena i umesto Persija stavim Mičua i ispušim kurčinu. RVP mi ladno doneo 12 poena dok ovaj jadnik jedva 2, do kurca.

9. Ostao Mertezaker i nada da Arsenal neće primiti gol, ali s obzirom koliko napadački igra Reding kod kuće šanse su male, a i bolje da gledam dobru utakmicu, ko jebe 5 poena.

10. A Ja se nadam da će Vermalenova glavuča proraditi posle nekog prekida.

11. Мариапа клин шит, асистенциа и гол, ја би био задовољан.

12. KAZORLA FTNJ! AJMO SANTI HET-TRIK!

13. Sto je suspendovan ovaj pijani Felaini naredne 4 tekme?

14. Скуцао Шокроса главуџом. Само не знам што је то тол'ко страшно, па с обзиром на ону афровку на глави, то му дође као да га сунђером ударио.

15. Jebi se Gibse ! Sjebao mi klin šit.

16. Santi Kazorla 20 Podloski 12. Izvadise me skroz

17. Ladno je Kazorla dao hettrik, koja sam madjija jebena! Sad sam pohlepan i zao mi sto ga nisam na kapitena stavio.

18. Pomislio bi covek da ce ovo biti nikad gore kolo za mene uzimajuci u obzir neigranje Rafaela i Hosea Enrikea i cinjenicu da sam u timu imao Toresa, Lamberta i Hazarda koji nisu ni igrali tekme ovo kolo, kao i cinjenicu da sam napravio 3 transfera pa da sam imao -8 bodova, ali solidnih 60 bodova za mene(-8). Ispade bolje da nisam ni pravio ovo.

EDIT: Nisu apdejtovane tabele je l'?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.