Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Verovatno nemaju TV prava na taj prenos.
Pa znaš dobro šta je bilo i na prošlim OI. Rekli ljudi otvoreno mi se povlačimo ako bude kontrole i samo njih nisu kontrolisali. Ma smejurija živa. Inače, svaka čast za tog Stjepanovića i za vaterpoliste što otrsiše Mađarštine. :) Biće veselo sad protiv 'Rvata u rukometu. :)
I koliko sam ja cuo, za njih Americka vlada garantuje da se ne dopinguju.
Nidje veze.
Ameri:"Mi garantujemo da se ne dopingujemo."
Olimpijski komitet:"Mi smo mislili da se dopingujete, ali ako vo garatujete, onda sigurno mi gresimo."
Ma pusti bre. Kažem ti, smejurija teška. Samo oni i organizatori Olimpijade imaju velike koristi od toga. Mada, koliko god da su napucani raznim sranjima, ja kad vidim onog Durenta da jedno 13 napada za redom u NBA-u realizuje, ne bude mi svejedno. :) Šta ćeš. Onaj ko može neka uživa u tom cirkusu, ko ne može, neka se ne opterećuje tim glupostima.
Kako bre da nemaju prava na prenose, oni rekli da su otkupili prava na sve prenose sa OI. Mora jebno krme Tijanić da pušta holivudksa govna umesto basketa..
najgore od svega je bilo što smo morali da gledamo debelog Karakaševića kako gubi dok su igrali Ameri i Francuzi basket... mislim, svaka čast Karakaševiću, ali brate, nemoguće da nekog zanima jebeni stoni tenis dok Ameri igraju košarku ili Brazilci fudbal. Prenosili su čak i boks meč pero kategorija Šri Lanka protiv Bocvane ili tako nešto... Ko tu koga jebe?! Na eurosportu prenose zanimljivije stvari, jbg skokovi u vodu su zanimljiviji od muške odbojke na pesku u svakom slučaju :)
Ja bre ovo pricam sve vreme i mene niko ne slusa.
Nikako da uvatim kad pliva Čavić?
Čitao sam propise američke asocijacije one koledž košarke, pravo mi je struka pa sam rovio po nekim zakonima iz USA koji su mi trebali za neki kurac, i naiđem na to.
Meščini, ako me sjećanje služi, za marihuanu i kokain su kazne drakonske, ideš na US District court, sud može odrediti ko zna koliko hiljada dolara kazne i čak do 20 godina zatvora, zavisi od slučaja do slučaja, a za steroide, krvni doping i sve ovo što je u normalnim zemljama za 3 godine suspenzije kod njih se daje: 5 utakmica suspenzije ako te uhvate a tek ako te lape ponovo idu oštrije kazne. Znači, raj za steroide u sportu.
VESLAČI U POLUFINALU!
Odbojkaši dobili Tunis 3:1!
Ruta Meilutyte sa samo 15 godina osvojila zlato , skidam kapu.
Znate Kineskinju onu sto je osvojila zlato u plivanju slobodnim stilom valjda, sto ih je sve osisala poslednjih 100m a ima 15-16 godina. E pa poslednjih 100m je isplivala 58.68, a Lochte ih je isplivao 58.65, tako da joj sumnjaju na doping.
Evo ga, 400m mesovito, a tu je kraul poslednji stil.
http://sport.blic.rs/olimpijada-2012/vesti/183508/Siven-Je--kinesko-plivacko-cudo-ili-doping-skandal
Na Amere protiv Tunisa hendikep +55.5
lololo
Na Amerikanke sinoc bilo 57,5..
Mamicu im jebem, najlakše kad dobiješ po pičci optuživati suparnika za doping, a svoje sportiste štititi od kontrole na isti.
Brate, ni ja nisam Amer pa mi je sumnjivo sto je 15-ogodisnjakinja isplivala brze od svih muskaraca poslednjih 100m(a pre toga je isplivala 300) osim od olimpijskog prvaka.
Mada, ko zna, Kinezi su cudo.
Jes malo čudno to što ova kineskinja dere ali to je selektirano sa nekih 10 dina možda i manje i čuo sam da je tu najviše ishrana učinila svoje. Jer je kineska ishrana totalno drugačija od zapadnih zemalja pa kao tu je neki napredak.
Isto kao i priča za onu krtolu što raste samo na onim ostrvima tipa Barbados, Jamajka koja menja mišićna vlakna.
EDIT: Zna li iko kad plivaju Nadja i Čavke ?
Ma kurac dopingovana, odvojili su je na rođenju i krknuli je u olimpijski bazen, garant svijeta nikad nije vidjela i uopšte ne zna ni za šta drugo.
Ko one odbojkašice SSSR-a što su se odjednom pojavile 68. u Meksiku, niko ih nikad nije vidio niti čuo za njih, ispostavilo se da su ih od njihove 6. godine uzgajali u nekim kampovima i isprali im mozgove odbojkom... xD