Olimpijske igre

1. Ivana Španović u finale ušla kao 11. skočila 6.41 m.

2. Ja sam oduševlljen što je Feliks Sančez osvojio zlato na 400m prepone.

3. Olimpijske igre

Су пичке. Избошћу их ножем!

4. Ja mislim da se bacanje diska može trenirati bacanjem tanjira po restoranima, kad se naliješ .

5. PADOŠEEE FRANCUSKINJEE ALOO!

6. Peaks89
    Da su poveli Dvajta Haurda, Di Rouza i Blejka Grifina umesto Dejvisa, Igudale i Di Vila možda bi i mogli da se porede sa Drim Timom. Ovako ne.

Pa, hteli su da ih povedu, ali su povredjeni!

7. Svaka cast Ivani,konacno i njoj da krene!
    Sutra krece Dudas,verujem u dobar nastup i plasman medju prvih 6-7 bi bio odlican :)

8. Гледа ли неко најтежу олимпијску дисциплину десетобој? Дудаш солидан на 100 и одличан у трећој серији скока у даљ. Сад му иде најгора дисциплина за њега где има један од најлошијих резултата. Ако би ушао у првих десет на играма, то би био врхунски резултат.

Овај Американац кренуо јако од почетка. Тешко да ће му неко угрозити медаљу.

9. Гледа ли неко најтежу олимпијску дисциплину десетобој? Дудаш солидан на 100 и одличан у трећој серији скока у даљ.

Odličan Dudaš, veoma motivisan, ima neverovatnu želju. Šta god da uradi, svaka čast. Po meni će biti u prvih 8.

10. Не знам, јебига. Тешко да ће баш у осам. Видећемо брзо. Ако је поправио бацање кугле, онда има шансе...

ЕДИТ: Ја гледам преко нета, па нисам сконтао шта је било са Шебрлеом. Је л' одустао, повредио се?

11. Valjda se povredio bar tako reče Korać.

Dudaš trenutno na šestom mestu!

12. 13.76 бацио куглу! Одличан резултат! Само овако да настави.

13. Kugla nije njegova disciplina, ali je bacio svoj novi rekord, sledi skok u vis, tu je dobar.

14. Ко преноси ватерполо осим ртса јер ми је блокиран?

15. To ne znam ali je trenutno 3-2 za Australiju, probaj eurosport.

16. Нема на еуроспорт, ево нађох на један сајт пренос

http://www.eurovisionsports.tv/london2012

Доље се нађе ватерполо и
    QF 2 - (M)
    08-Aug-12. Starts 14:50 GMT

17. Јеботе убише нас.

18. Далеко било, кој им је курац са психом да ми је да знам...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.