Prijava

Bliži nam se jesen a samim tim i već tradicionalno internet "gej" šizenje gde patrijote i "zaštitnici" ljudskih prava palamude o filozofskom pitanju da li je analno moralno.E ova tema nije o tome već čisto zabavnog karaktera šta je najgej što čovek može da uradi u Srbiji tipa pije lav sa limunom i tajfazon.
Prvo da prikupimo 32 kandidata pa krećemo sa turnirom.Finale će se održati dan pre parade ponosa da gejovima koji prate ovaj sajt poručimo šta treba da rade na paradi.

Evo mog predloga pa da počnemo
http://www.kupinanetu.rs/images/uploads/large/carlsberg/pivo_lav_twist_033_l.jpg
http://www.njuz.net/wp-content/uploads/2011/09/LavGay-260x300.jpg

Ove i bilo koje druge, sve što je obuća za vodu, muška ženska, lepa, ružna, praktična...
Gej je, koliko god da su oštri i vrući kamenčići!
http://static.kupindoslike.com/MAREE-CIPELE-za-vodu-br-30-_slika_O_2709601.jpg

Sinoc sam u vozu video lika koji je na stopalu, sa spoljnje strane (onde gde kurve turaju tetovaze) imao fensi a-la Stefan Kostic slovima istetovirano "Me vida loca" ili "Livin vida loca" ili tako nesto...
Lik nije izgledao toliko pedericast, bio i sa nekom devojkom, ali ga odao taj detalj.

A u gradu sam video jednog transvestita kojeg je tesko opisati recima, ali covek je imao najdublji ikada prodoran glas i facu kao da je kovac (potsetio me na onog imp-a iz game of thrones, samo mnogo grublje crte i nije kepec no visok). Na to je imao kilo sminke i neku kosu od pola metra uvis, ko marge iz simpsonovih, i neku odecu u stilu srednjevekovnih dama...
Brzo sam prosao kako ne bi gledao, al onu karikaturu je tesko bilo ne gledati.

vidim kelt pominje tranvestite..
pre nekih nedelju dana, oko 8, 9 izjutra, videh dvojicu sa nekim ružnim haljinama, otrcanim perikama i šminkom kako voze bajseve.
gej?
izgledali su neviđeno awesome :D
jer ih je bol'o kurac.

Uđe u tramvaj kod Vuka neki lik sa mnom, nosi džemperčić providini plavi, uske pantalone one uz nogu, i torbu žensku preko ruke, ali ruku drži gore, kao žena. I ima neki jebeni broš 2sa2 leptir neki jebemliga. Znam sve šta je nosio jer me toliko nervirao samo svojom pojavom, da sam hteo da ga izbijem. Da sam išao do Cvetka, ne bih izdržao.

http://static.fashion4us.com/images/fashion/detail/1mil/3hun/10ten/4000/293547a.jpg

E ovako je držao, jebo ga ćaća.

Možda se varam, ali neka dusan 1001 kaže da li je ovako zamislio temu.

Leti, leti, letiiiiiiiiiiii Čikaaaa :)))

Парни Ваљак