Nadimci koje ste dijelili svojim učiteljima, nastavnicima i profesorima
  • krupovrbaski zmaj

Svi smo to radili, navedite nadimke, ali i ono mnogo zanimljivije, pozadinu nastanka toga nadimka, kratka pričica neka.

• M

Mojnete osam tema o jednoj te istoj.

• СМарко

Ме$о, зови Јелену.

• mlatafaka

Krofna - profesorka hemije
    Trofazna - profesorka mašinskih elemenata.

• M

JELEEENAAA...?

• M

Neće da se javi.

• krupovrbaski zmaj

nisam znao da je bilo vako nesto, neka neki mod onda zakljuca ovo i ostavi link ove iste teme od prije.

• Bruce

nemam vremena da tražim po forumu, a nisam upoznat sa sličnom temom - budite tako dobri pa mi okačite link, a ja ću zatvoriti ovu...

• Boskе

mlatafaka
    Krofna - profesorka hemije

Isto i kod mene u osnovnoj

• M

Nema ista, ne da ja znam, ali sličnih ima masu, od one najsmešniji nadimci do izvale vas i vaših ortaka i sl., sve to može i treba da bude jedna tema a ne ovako da se gomila na ionako pregomilani forum.

• Bruce

Ma, meni najmanji problem da zatvorim, ali kad nemam link onda pojedinci ostavljaju komentare tipa "moderatori zatvaraju teme kako im se ćefne"...

• Duče

Фиока - професорка инглиша због избачене доње вилице.
    Круела - професорка руског, мало косе црно мало седо, зла до бола лебтејебо.
    Латињара - професорка латинског.
    Процесор - информатичар.
    Роспија - разредна у основној.

• krupovrbaski zmaj

zaj fioka je prejak :D, daj ne zezaj da si i ti imao ruski u srednjoj.

• krupovrbaski zmaj

ma brus nije frka, dok ne neko ne nadje koristicemo ovu.

• krupovrbaski zmaj

nastavnik biologije kod nas je bio Pikaču, bio je nizak skroz, veoma cesto nosio jednu zutu bundu koja mu je bila do koljena, i jos bio crvenkast u licu na obrazima, volio da popije :)

• M

Čkalja - jer je lik ličio na filmskog Čkalju, neuhranjenog doduše
    Bućko - pojma nemam, al bio je malo fiju-fiju lik i pljuvao je dok priča, trebao ti je kišobran dok pričaš s njim
    Hatka - tako se žena prezivala, a pjesma je glasila "Marko (ili neko drugo, bilo koje ime školskog druga) patak dobio zadatak da poljubi Hatku u guzicu slatku!"

Ne služi me pamćenje baš, a inače bi bilo još. Valjda. Ne znam, rekoh da me pamćenje ne služi!

• Скелетор

Beki, profesor francuskog.

• Марко 

Plačko - šmrckao je bar deset puta u minuti
    Čuđo - ne znam što smo ga tako zvali, al meni bilo smešno
    Bata Kameni - profesor programiranja, ne znam što smo ga tako zvali, takođe. Jedan ortak mu sa ekskurzije doneo kamen sa Meteora, on se oduševio.
    Ćure - razredni, prof. fizičkog iz osnovne. Nem pojma što ga tako zovu, to mu nadimak ceo život
    Pomorandža - prof. biologije iz osnovne, furala nadžarastu kosu

ima još neki, jebem li ga sad da se setim

• Koveshibor

Zglavkar- profesor biologije
    Seksić- profesor odbrane i zaštite, ševac...
    Žirafa- profesorica engleskog, zbog visine