Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Meni nestaje defka koju mukotrpno iskucam na telefonu u 51% slučajeva. Da poludiš. Od tada kopiram pre no što "pošaljem", al' mislio sam da je to zbog browsera na fonu.
ne znam kakvu tranju ti voziš ali kod mene je nemoguće da se to dogodi :)
hipopateticki, jebem te...
pa stavio sam smajli na kraju :)
EDIT: u potpunosti se slažem. pretpostavljam da je u kodu stavljeno da se prvo isprazni textbox u koji kucamo pa tek onda da poruka ide dalje. samo bi trebalo to parče koda prebačiti na kraj.
a jebi ga... zamisli, desi se usled nekog baga ovo na volksvagenu recimo. i ti sad zoves korisnicnki servis:
-alo, juce sam upao u kanjon morace, zato sto mi nestala voda u brisacima.
-evo, samo da pitamo gazdu, popravicemo to.
a gazda samo cuti.
(ovaj post prethodno kopiran)
oftopikujemo ali to što si naveo je veoma vjerovatno. u kanjonu morače, i uopšte prilikom vožnje pored bilo koje rijeke u cg, se često dešavaju, naročito ljeti, velika jata komaraca i vodenih leptirica i kad kolima prođeš kroz to prilično se nagrdi staklo i smanji vidljivost. ako nemaš vode (ovdje mislim na specijalnu tečnost, vodu više niko ne koristi) da očistiš staklo svašta može da se dogodi.
jeste.
ali to je vec uzrocno-posledicni problem, a ovo na vukajliji najobicniji previd.
Kajzen duradi nesto!
Дешавало ми се у пвту најчешће, ма и овако али ређе. А и на коментарима и форуму ретко пишем дуже постове... Шта ћу кад немам шта паметно да кажем...
e moj enemi, kada bi na Vukajliji pisali postove samo oni koji imaju što pametno da kažu forum bi bio veoma pusto mjesto :)
Samo da napomenem da je kod mene sve ok. :)
izuzetak potvrđuje pravilo
vidim da si tu :)
http://vukajlija.com/recnik/autori?q=kaizen
procitaj komentare ljudi.
Ја Келта ретко кад да сам видео да напише и коментар, баш ми чудно ово што је толико активан. Мора да се много изнервирао око коментара.
do sad sveukupno mi je progutano bar 1 sat kucanja, siguran sam.
ocu bre neko da mi vrati taj sat kucanja ej. kajzen duradi nesto!
Meni se dešavalo prilično često, ali sam mislio da je u pitanju hardverski problem ove moje šklopocije koju zovem računar.
Desilo mi se nekoliko puta, a pošto ovde dosta komentarišem, baš nervira.