ФК Раднички Ниш

1. Pa naravno da će da navija za Partizan.

2. Kapune, ajde idi jedi govna negde drugde, jesam postovao sam na toj temi to ne sporim, ali sam bio na jugu i protiv Partizana, i protiv Zvezde, kao što sam išao i na Delijski vis prošle sezone, kao što sam i ispratio sezonu 2008/09 i 2010/2011 (tad su igrali treću ligu, za one koji ne znaju), tako da tvoje priča ne pije vodu, i pravo da ti kažem puca mi kurac za tvoje mišljenje.

3. Do jaja jebote, sad će još doći do napušavanja između Zvezdaša i Partizanovaca na temi o Radničkom iz Niša hahaha...kakav hit bokte mazo

4. JEBI CIGANE I NA TEMI RADNIČKI NIŠ!!!!

5. JEBI CIGANE I NA TEMI RADNIČKI NIŠ!!!!

BANUJTE GA ZBOG SPEMA ONDULATORI

6. Е стварно ај мојне смарате са звездапартизанским препуцавањима овде.

7. Do jaja jebote, sad će još doći do napušavanja između Zvezdaša i Partizanovaca na temi o Radničkom iz Niša hahaha...kakav hit bokte mazo

pa mora, kad im teme dosadne i pederske ko i kubovi sto su im...

8. pa mora, kad im teme dosadne i pederske ko i kubovi sto su im...

Опааа, завуче вам га Келт модовски. лололо

9. Pederske teme
    pederski klubovi
    svađaju se na temi
    Grobari i cigani aleeee

10. Palili se kurvini šalovi, pa najmanje pet je gorelo. Jedan lik je čak došao sa Zvezdinim duksom, skinuo nekom majmunu u gradu.

11. I da zaključimo, počelo je proleće Radničkog. lolo

12. Mrkić Saša reprezentaciju d'vodi. Realno, ja nisam video bolju igru Radničkog ove sezone.

13. Al' sam ja bio skeptičan po pitanju trenera kad sam čuo ko nam je trener i posle utakmice sa np, ali čovek je uspeo da sakuopi 10 bodova na 4 utakmice, svaka mu čast.

Mada smo se i dosta pojačali od jesenas, eto Škuletić, Kesić, ovaj mali iz Rada, neka čamuga smrdljiva raspala dabogda se u afriku vratila... i još neki.

14. Al' sam ja bio skeptičan po pitanju trenera kad sam čuo ko nam je trener

Većina je bila. I ja sam ga pljuvao. Idemo bre u Evropu :)

15. Ala kenjaš, do zla boga. Ko god je pratio temu fk partizan mogao je primetiti da navijaš za partizan

Realno, svaki Meraklija ima "miljenika" među blizancima, hteo on to da prizna ili ne. Bitno je da dečko voli svoj grad, klub i da ga podržava na svakoj utakmici već 5 sezona. Tako da, idi gledaj u Sunce, ili tako nešto :D

16. Dada, 5 sezona. Ja samo ne znam kako možete da navijate za 2 kluba, i to iz iste lige.

17. Dada, 5 sezona. Ja samo ne znam kako možete da navijate za 2 kluba, i to iz iste lige.

Gde ti vidiš da ja spominjem navijanje. Govorio sam o simpatiziranju. Isto kao što cigani simpatiziraju Olimpijakos, a grobari paok.

18. Mrzim Radnički iz NIš i karaće vas Napredak od sledeće sezone ko što vas je uvek karao lolololol Još samo da puste gazda Miška iz tvorze lololo
    Al svaka vam čast kako ste poprskali ganfere danas, ona sprdačina u zadnjih 10 minuta gde ste ih vrteli ko konje me nasmejala do suza. Ovo je bilo danas kurcem u čelo realno. Mogli ste još koji da im spakujete i niste smeli sebi da dozvolite primanje gola al dobro lololololo
    Ovi igrači Zvezde da igraju za Borac npr borili bi se za opstanak, kilavi su i smešni.

19. Jesam ovde već napisao JEBI BEOGRAD? ah, vidim da jesam... nastavite sa aktivnostima.

20. Dada, 5 sezona. Ja samo ne znam kako možete da navijate za 2 kluba, i to iz iste lige.

Kapune, ne znam koji je tvoj problem sa Radničkim iz Niša, al' cenim da je to što vas je jebao u dupe onako da niste znali gde se nalazite u potpunosti vam sjebo koncepciju zvezdinog proleća.

JEBI SMEDEREVO!!!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.