Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
МРЗЕ НАС ЈЕР ИХ ПОДСЕЋАМО НА КРАЈ ОДАКЛЕ СУ ДОШЛИ У БЕОГРАД !!!
КИДИШИ ФАМИЛИЈОО !!!
ЈЕБИ РЕДОООМ !!!
Ја нисам гробар, а никад нисам ни био.
Meraklija o/
@Enemi
http://vukajlija.com/forum/teme?strana=2&user_id=31085
Skrol dole.
И?
ЈЕБИ БЕОГРАД, НЕ ВАДИ.
Al' su Varvari poskidali šalova u gradu majko moja. Ladno mogu dotvore šop u Podgorici sada.
http://img856.imageshack.us/img856/4408/17032013947.jpg
Konačno ljucka koreografija da bila. Mada sada na ovakvoj tribini može, na starom Čairu je to bilo teško. Zbog samog oblika tribine.
I neko nek' mi neko objasni, može da se unese tona baklji na stadion, toposvki udari, bubanj također, ALI PROBLEM SU JEBENE PALICE ZA BUBANJ! ONE UGROŽAVAJU BEZBEDNOS!
Јел стварно због тога није могло да се унесе?
Ne znam zbog čega nije moglo. Kontam da je zbog opšte bezbednosne situacije.
Ма јок, север је имао бубањ. И ми смо имали на прошлим утакмицама. Не знам у чему је фора.
Peki, nije bilo bubnja protiv Hajduka, protiv pazara se ne sećam. Njihov sam čuo. De si bio, na jugu?
OOOO
JEBI CIGANE
OOOO
JEBI CIGANE
OOOO
JEBI CIGANE
JEBI JEBI CIGANE
Bravo braćo Meraklijska LOLOLO
Можда је бубањ био Сонор а бубњар фура искључиво Јамаху. оллоло
Meni jedna stvar nikako neće biti jasna. Kako bre živiš u Nišu i dolazi ti Zvezda i ti ideš na sever da navijaš za Zvezdu..Pa mamu vam jebem, ne bi navijao za Zvezdu da mi dodje u Bijeljinu da igra protiv Radnika a kamoli toliki grad Niš, gde ti je ponos pičko prodana ?
Još ovo govorim kao Zvezdaš.
Peki, nije bilo bubnja protiv Hajduka, protiv pazara se ne sećam. Njihov sam čuo. De si bio, na jugu?
Било је бубња против Хајдука. Против Пазара није. Али против Хајдука је било сигурно јер знам да сам коментарисао колико је тако боље. На југу наравно, тамо у средини.
Meni jedna stvar nikako neće biti jasna. Kako bre živiš u Nišu i dolazi ti Zvezda i ti ideš na sever da navijaš za Zvezdu..Pa mamu vam jebem, ne bi navijao za Zvezdu da mi dodje u Bijeljinu da igra protiv Radnika a kamoli toliki grad Niš, gde ti je ponos pičko prodana ?
Još ovo govorim kao Zvezdaš.
Јебига Саншајн, и сам знаш да нам је цела земља таква. Мислим да једино у Пазару доминирају домаћи навијачи. Свуда је таква ситуација да се накупе навијачи близанаца, они што Маракану или ЈНА нису ни видели, али ето им прве прилике да виде "свој" клуб. Нема шта много да ти објашњавам, тако је то. Бар се то мало поправља, ако ништа друго. Мој деда је у оно неко време имао сезонску пропусницу за ложу, гледао све утакмице. Прича и он како је некад велика већина стадиона на страни Радничког. Мислим, и сад је већина јер су велики део запада и истока за нас, и увек се одазову кад буду прозвани. :)
Ti što odu jednom samo na Zvezdu/Partizan su mi donekle jasni, ali ima ljudi koje znam imaju godišnju, idu na sve utakmice na Radničkog, dođu gore navedeni klubovi, odu na sever da navijaju za njih, pa majku mu jebem.
Čudan je osećaj biti gostujući navijač u svom gradu.
Коњева маст, зар ти ниси ложана за Партизан? Или сам ја помешао нешто.
Pogotovo zapad ispoštuje. lolo
EDIT:
Idem na Radnički od jebemliga valjda prvog srednje, nači pet sezona, da navijam za KK Partizan, FK ispoštujem kacu u evropi, ali u domaćoj ligi samo za Radnički, šta ćeš, u kući mi svi navijaju za Partizan, jedino ja izrod. Lokal patrijota.
Ala kenjaš, do zla boga. Ko god je pratio temu fk partizan mogao je primetiti da navijaš za partizan. Radnički ispoštuješ samo na velikim utakmicama, na ostalima si simpatizer tipa rezultati.com. Ti si lokal kurac a ne patriota.