Ми смо само шест бодова од места које води у Европу, е сад, знам да су мале шансе, али ако се испостави да заправо имамо добар тим и да је тренер био проблем, и ако се настави овај тренд који смо започели, опуштено можемо до ЛЕ.
Enemy, ako se ispostavi da je sa Spartakom igrano tri za tri, ne moramo da brinemo oko sutrašnje pobede. Plus u subotu se igra u Borči, lepa prilika da se uzme još šest bodova.
Još možeš i do Borče da odeš da gledaš Radnički. :)
Do Leskovac možemo da skoknemo kad kod nam se ćefne. lolo
Рекох ти ја. лолол
А тако ће и остати јер сутра Партизан добија Слободу. Замало и Јагодини да приђемо, ал курац, добише у последњим минутама. Е сад проблем јесте што нам иду тешке текме после БСК-а. Иде Пазар у гостима, па Воша, ОФК, Партизан... (Не знам тачно којим редом)
Хахахаххаха, ма нема везе! Добијемо те казахстанце ко из пичке, напунимо Чаир једном, у следећем колу добијемо неког посрнулог гиганта, типа Ливерпул, напунимо Чаир други пут, тв права, спонзори, види Европа овог једног што зна да игра, продамо га за 16 милиона, купимо други тим Шахтјора, освојимо првенство, уђемо у Лигу Шампиону и зарадимо милион динара на продаји семенки кикЕрикЕа, старих новина за седење и осталих занимација за зубе!
Ко нам оно беше председник? Оћу ја да се кандидујем! лоло
УА ЊАПРЕДНАК
E sad je dosta! Aj na Trošarinu?!?!? lololo
Samo se dogovorite da li na Nisku ili Beogracku. :D
Idemooooo 0:1...
lepo!
samo da nastave ovako.
Доминирај!
Сад кад буде пун стадион против Спартака у среду. :)
Protiv Spartaka šesta pobeda u nizu, i juriš u jevropu!
Против Спартака пета, против БСК-а ће бити шеста. :Р
Jes stvarno, ja sam se zabrojao malo. :)
Ми смо само шест бодова од места које води у Европу, е сад, знам да су мале шансе, али ако се испостави да заправо имамо добар тим и да је тренер био проблем, и ако се настави овај тренд који смо започели, опуштено можемо до ЛЕ.
Тачније ако заслужимо, сигурно идемо у ЛЕ.
Enemy, ako se ispostavi da je sa Spartakom igrano tri za tri, ne moramo da brinemo oko sutrašnje pobede. Plus u subotu se igra u Borči, lepa prilika da se uzme još šest bodova.
Još možeš i do Borče da odeš da gledaš Radnički. :)
Do Leskovac možemo da skoknemo kad kod nam se ćefne. lolo
ЈЕБИ СПАРТАКАА!
Looooool, šesto mesto!
Рекох ти ја. лолол
А тако ће и остати јер сутра Партизан добија Слободу. Замало и Јагодини да приђемо, ал курац, добише у последњим минутама. Е сад проблем јесте што нам иду тешке текме после БСК-а. Иде Пазар у гостима, па Воша, ОФК, Партизан... (Не знам тачно којим редом)
Игра доминантна. Време очајно, али игра одлична.
Са Пазаром смо одиграли већ. После БСК-а дочекујемо Доњи Срем. После тога гостујемо Јагодини, дочекујемо ОФК, гостујемо Партизану, дочекујемо Слободу, гостујемо Воши, дочекујемо Јавор, гости Раду.
Са оваквом игром и залагањем, ништа се не бринем!
А да јбт, нерешено било... Ма опстанак смо изборили без проблема, него сам ја кренуо да маштам о jевропи. ^^
Мани Европу Енеми, да извучемо неке Казахстанце, има да нам оде цео годишњи буџет на финансирање гостовања...
Хахахаххаха, ма нема везе! Добијемо те казахстанце ко из пичке, напунимо Чаир једном, у следећем колу добијемо неког посрнулог гиганта, типа Ливерпул, напунимо Чаир други пут, тв права, спонзори, види Европа овог једног што зна да игра, продамо га за 16 милиона, купимо други тим Шахтјора, освојимо првенство, уђемо у Лигу Шампиону и зарадимо милион динара на продаји семенки кикЕрикЕа, старих новина за седење и осталих занимација за зубе!
Ко нам оно беше председник? Оћу ја да се кандидујем! лоло
Sutra iz X u DVOJKU. (nemoj se popalite nije dojava lolo)
Jebi borčoaaaa!
Možel radnički danas dugazi Borču? Igro sam dvicu dobra kvota
Jebla nas bor;a nas jebla...