ФК Раднички Ниш

1. samo cekam da B92 ili neka druga komercijalna televizija koja bi bulju prodala za 5% vecu gledanost objavi nesto tipa:
    Borca dobila Real
    i onda negde na dnu pise '' sa Nisave '' xD

2. Сад баш читам... Дајте неке јебене спонзоре, зар је толико тешко бем ти лебац...

3. A ironija je da je Radnički u najboljoj situaciji kada uporediš sa ostalim niškim klubovima, mislim na sve sportove, zamisli u kom su oni tek kanalu...

EDIT: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=G3K6RwF_U1s#t=244s

Jurogol

4. mogo bi sad vucic da se otvori i za radnicki!
    il ce da bude ono ko i uvek, doji zvezdu i partizan naizmenicno, jebi ostalo.

pu! serem vam se u klubove!

5. Како то мисле, ако Воша освоји куп имамо шансе за Европу?

Ако Воша освоји куп, онда и 4. и 5. иду у ЛЕ?

6. Jebiga, ona serija davala privid da klub funkcioniše kol'ko-tol'ko normalno.

7. Ма курац ћемо после пораза од БСК-а да стигнемо Јагодину. Ал добро, бар смо обезбедили опстанак и направили добар тим.

8. Šta reći,
    Prvi gol, faul nad golmanom, faul nad igračem, a vrlo moguće i ofsajd. A sudija ostao govedo do kraja meča, sudio im faulove u drugom poluvremenu na svakih 5 minuta, dok su se igrači DS zdušno izvaljali na svaki dodir. Imao sam osećaj kao Kalčo da gledam...
    Jovanović ovaj meč odvratno odigrao, loptu nije umeo da primi. Pola sata drugog poluvremena smo napadali kao ludi, imali 2-3 100%ne šanse, nismo ni jedan gol dali. Binić opet nije ni ušao, što je po meni velika greška.

9. Gol koji smo primili ide na dušu Kesića koji je majstorski izboksovao loptu sebi iza leđa...

10. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

11. Jebi ga. I ja stavih keca.

12. Зато што ћелави дебељко из Јагодине на почетку сезоне није хтео да нам да папире за једног фудбалера (Милутин Ивановић) који њима продат као таленат (а ни паре нисмо добили), па враћен у Раднички, али без папира. Тако да, није ни могао да игра цели први део сезоне, у међувремену је запалио за Швицу и пика тамо за неког нижелигаша. Бар ја мислим да је због тога.

13. Сад смо демантовали, о боуже, луде ли лиге.

14. GOSPODO,

ŽELEO BIH DA VAM PREDSTAVIM NAJVEĆEG PLODITELJA OVIH PROSTORA, NEKRUNISANOG BOGA POLNIH BOLESTI I, PRE SVEGA, GOSPODINA ČOVEKA. MR. DR. RAMBO PETKOVIĆ OPAAAAA

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/231560/Rambo-se-vraca-u-srpski-fudbal-ceka-ga-fotelja-Nislija

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.