ФК Раднички Ниш

1. Екстра, чини ми се да су они играчи што је Звезди доводио сасвим солидни били. Е сад, мањи проблем је како ћемо га платити?

2. Е сад, мањи проблем је како ћемо га платити?

Radnički je državni klub. Ništa se ne sikiraj, pusti Vučića da sredi stvari, lololo

3. ВУЧКО, ДАЈ НЕКИ ДИНГЕР!
    Ма курац, најгоре и јесте то што је државни клуб. Чим крене неки приватни финансијер, крену и резултати.
    Јагодина - Палма
    Сартид - Сартид
    Рад - Стојић
    Обилић - Аркан
    Раднички КГ - Верко Унезверко

Рамбиша, буди нам финансијер. <3

4. Novi stadion, ulazak u SuperLigu, dolazak Ramba... Nešto mi mnogo miriše!

5. Прочитах малопре у Блицу, други по посети у земљи, први после Звезде. Ваљда око 50 хиљада за 12 текми. БИЋЕ ТО И БОЉЕ КАДА ДОЂЕ РАМБО!

6. Enemi, probaj da dođeš u subotu na stadion, slavi se Realov 90ti rođendan. Javi se u pp ako se rešiš, ne znam da li ti treba pomoć oko snalaženja u Nišu.

7. Ма неам кинте, треба ми 2500 да дођем и да се вратим, само за карту за бус. А знам да се снађем, и где је стадион и све. х)

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=24&nav_id=708110
    Ми нисмо ни поднели захтев за лиценцу...

8. Šta reći za ovo danas... Bruka. Trebalo je barem još 5 golova za OFK da padne. Nego, sreća pa smo imali Kesića. Tako da, džabe se ljudi bune oko onih penala...

9. Opstanak je izboren, a dogodine će Real iz Niša sve redom da šiša!

10. Жао ми што данас не одох до Бањице, близу ми, ал јбг.... Ионако смо изгубили. лолололо

11. Bitno da smo protiv Javora pobedili kada je bilo najpotrbnije.

A da se ne bi spekulisalo o eventualnom nameštanju tog meča, lepo smo im dali gol u prvom minutu, i svi mirni. :)

12. Ма и да смо наместили, а не знам како би наместили кад немамо пара, заслужили смо да останемо.

13. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=31&nav_id=718698

:повраћ повраћ:

Мрш из клуба говна политиканска!

14. Vučić vido da ne mere szvezdom dosvoji JSL paće sRadničkim.

15. Uz pomoć predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, koji šalje poruku da voli Radnički

16. Oprostićemo mu i mi ružnu prošlost. lololo

17. Па добро... Да будемо и ми мало државни пројекат, боле нас курци.

18. Oću Ćoki da mi vodi Radnički, ne pristajem na ništa manje otoga. :)

19. Да они нама лепо заврше стадион са све западом, лако ћемо после... Толе очигледно има политику, што бољи стадион, клуб да има бољи пласман, тако да не страхујем превише. лололо

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.