Skočko, mislim da si gledao neku drugu utakmicu, PARTIZAN JE GOLO MUDO od ekipe, nemaju pojma, i krivo mi je što nismo pobedili.
Krivo mi je što je postavljena taktika odugovlačenja, psovao sam ih sve redom kada su se izležavali i vukli po terenu na 0:0, umesto da stisnu splavare i, op kec u Nišu, ne dovoljan nam je i bod. Eto vam sad taj bod pa se jebite sa njime sise jedne. Mogli su da budu prvi na tabeli, sami, barem nedelju dana. Možda sam malo preoštar, ali upravo zbog ovoga Partizan i Zvezda pobeđuju u našoj ligi, timovi ih se plaše bez potrebe, PARTIZAN I ZVEZDA SU NULA OD KLUBOVA. TAČKA!
EDIT: Crveni je bio čist, oborio je Mitrovića sa dve ruke s leđa, zaslužen drugi žuti i isključenje.
Nije bio pun, bilo prazno malo na severu (ne računam kavez koji je zatvoren kada dolaze CZV i PFK) i gore terasa na istoku manje od pola ispunjena, da kažemo 1/3.
Стадион је врх, баш светски делује. Само ме мало смара кад одем до оне трибине што гледа према базену, бем ли га која је...очајно изгледа. Нека најуре оне кафанџије и да се заврши и тај део.
cela atmosfera sad oko radnickog je postala super!
nemate pojma kolko mi je krivo sto dok sam bio u nisu, sto je radnicki igrao 3. lige.
joj kako bi voleo da ove godine glavnu rec vode malo drugi klubovi, tipa vojvodina, radnicki i slicno... da na kraju veciti derbi odlucuje ko ce da zavrsi na 3. mestu.
i da to tako ostane na duze vreme, mater im jebem komunisticku.
EDIT: ma necu da vredjam komuniste... mater im jebem strokavu i i lopovsku, redom i upravi i igracima sto jure ko budale u te dve crne rupe i navijacima sto to tolerisu!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1098091_498828626868104_1259651751_n.jpg
Rasni odjebi, molim te, ne kotnaminiraj temu.
Skočko, mislim da si gledao neku drugu utakmicu, PARTIZAN JE GOLO MUDO od ekipe, nemaju pojma, i krivo mi je što nismo pobedili.
Krivo mi je što je postavljena taktika odugovlačenja, psovao sam ih sve redom kada su se izležavali i vukli po terenu na 0:0, umesto da stisnu splavare i, op kec u Nišu, ne dovoljan nam je i bod. Eto vam sad taj bod pa se jebite sa njime sise jedne. Mogli su da budu prvi na tabeli, sami, barem nedelju dana. Možda sam malo preoštar, ali upravo zbog ovoga Partizan i Zvezda pobeđuju u našoj ligi, timovi ih se plaše bez potrebe, PARTIZAN I ZVEZDA SU NULA OD KLUBOVA. TAČKA!
EDIT: Crveni je bio čist, oborio je Mitrovića sa dve ruke s leđa, zaslužen drugi žuti i isključenje.
Алал вера, јебите Титове клубове!
I KOJI KRETEN JE ORGANIZOVAO UTAKMICU U SEDAM, UMESTO LEPO OD OSAM DA POČNE, NE MORA DA SE KUVAM OD ŠEST NA STADIONU, DOK NE SMRKNE. MRŠ U KURAC!
Ал чоече пун стадион а не игра се дерби ЕЕЕЈ, ја то никад нисам видео... Не рачунам оне покушаје од стадиона типа бск, јавор, са 600 места.
Nije bio pun, bilo prazno malo na severu (ne računam kavez koji je zatvoren kada dolaze CZV i PFK) i gore terasa na istoku manje od pola ispunjena, da kažemo 1/3.
15000 ljudi i više nije mala brojka.
Па то је била моја поента. лололо
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_eAb0NkjUyg
OVO NEMA NI U BRAZILU! lolo
Tamo bi bar pao go.
Znam da je bila, nego samo da napomenem i na netu. lolo
http://static.mozzartsport.com/img/images/5/3/6/13767671252136.jpg
Хахахахаха, слика је победила!
Ovog kao da je zbunila lopta, a ovaj kao da oće noge da izlomi ovom zbunjenom. lolo
http://static.mozzartsport.com/img/images/9/0/d/13767671258170.jpg
Јеси ти сигуран да овај део није био затворен? Јер би се иначе људи другачије распоредили по трибини, било би их свуда...
Možda je i bio zatvoren. Mada sam pre meča čuo da su otvorili celu terasu. Nemam pojma zapravo. :)
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/238290/Britanski-bend-uslovio-gostovanje-na-Nisvilu-navijanjem-sa-Meraklijama
Што је најгоре, овај бенд је изгледа одличан. :Д
dobro je da su trazili da budu sa meraklijama,da ne pokvare utisak u suprotnom taboru...
Стадион је врх, баш светски делује. Само ме мало смара кад одем до оне трибине што гледа према базену, бем ли га која је...очајно изгледа. Нека најуре оне кафанџије и да се заврши и тај део.
Zapadna ti je to Thilmo.
Loš urnebes je u kafani Stadion, zato je treba porušiti, a gazdi uzeti ugostiteljsku licencu, jebem ti kafanu sa lošim urnebesom. :)
I da, Javor prvi za sada. LOL
cela atmosfera sad oko radnickog je postala super!
nemate pojma kolko mi je krivo sto dok sam bio u nisu, sto je radnicki igrao 3. lige.
joj kako bi voleo da ove godine glavnu rec vode malo drugi klubovi, tipa vojvodina, radnicki i slicno... da na kraju veciti derbi odlucuje ko ce da zavrsi na 3. mestu.
i da to tako ostane na duze vreme, mater im jebem komunisticku.
EDIT: ma necu da vredjam komuniste... mater im jebem strokavu i i lopovsku, redom i upravi i igracima sto jure ko budale u te dve crne rupe i navijacima sto to tolerisu!
Celte, ne bih da ti rušim sneška, ali i Radnički iz Niša je komunistički klub. Bio.