ФК Раднички Ниш

1. Ja sam bio prisilom sa navijačima partizana, jer društvo navija za njih, ali sam se nadao da radniči pobedi. Objektivno su igrali bolje, prvo poluvreme mrtvilo, drugo pred kraj je radnički igrao dobro. Da je pao onaj go makazicama bio bi kec u Nišu.

I da, panduri su izazvali ono kršenje stolica, ništa od toga se ne bi desilo da nisu maltretirali i skidali golog onog dečka na ogradi.

2. Neš mi pojest post. lolo

Celte, ne bih da ti rušim sneška, ali i Radnički iz Niša je komunistički klub. Bio.

I da, panduri su izazvali ono kršenje stolica, ništa od toga se ne bi desilo da nisu maltretirali i skidali golog onog dečka na ogradi.

Da, on miran dečko, uzoran, napala ga zla murija. AV AV AV
    Smešan si.

3. I da, nisu im panduri rekli da lome stolice, već su bandzovi počeli da lome po svom nahođenju.

4. I da, panduri su izazvali ono kršenje stolica, ništa od toga se ne bi desilo da nisu maltretirali i skidali golog onog dečka na ogradi.

http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/partizan-radnicki-kragujevac-tomislav-karadzic-jelen-superliga-1376781388-354067.jpg
    A ovako se gleda tekma? Guzcom? Ili je možda pokušao da se vrne na tribine? Baš je njima zinulo dupe da zavire u njegovo dupe... ajde molim te.

5. Gledaj ti to dupe, pa reci da ga ne bi jeb'o. A poznato je da su policajci pederi. :)

6. ХААААААААААААХАХХХХХХХх

Ау коњева мас ниси нормалан, падох са столице

7. Ne bi me čudilo da, da su malo kasnije slikali, da bi na slici bilo još nešto...a ima veze sa ovom slikom...
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/598458_577845558937366_596775893_n.jpg

8. Ja sam bio mnogo bliže i video šta je bilo. Prvo, bilo je poluvreme, pa i kad je upao na teren nije nikoga mogao da ugrozi, a oni su se zatrčali ko da je predsednik na terenu lično. Drugo ono je klinac, 2 srednje maksimalno, pored toga čim su trojica iz žandarmerije krenula prema njima oni su počeli da se vraćaju na tribine, nisu ih izazivali ni na jedan način. Gledam onog dečka žao mi ga navijači ga vuku preko ograde a žandarmerija dole i još ga biju. Pa šta će da urade time, on i da hoće ne može da se pomeri nigde. I ajde molim te objasni mi što je bilo nužno da ga skinu golog, stvarno ne vidim jedan normalan razlog. Demonstriraju neku silu bespotrebno a nemaju 2 grama mozga. Lepo ako si jednog uhvatio odvedi ga odmah, drugi kad se već vratio pusti ga. Jer ti je valjda glavni cilj da ne širiš sukob dalje na tribine nego da rešiš i to što je ispalo

Ne podržavam ja navijače za pravljenje sranja, ali stvarno ono što se desilo moglo je lako da se izbegne...

9. Ušao je na teren, njemu nije mesto na terenu nego na tribini, koj' će kurac na terenu, i neka su ga izakli, i neka izakaju tako svakoga ko se umisli da je neko mudo. I baš bi mi bilo drago da je drugi srednje, onda su trebali još žešće da ga premlate, pošto očigledno nema kućni odgoj.

10. bilo je poluvreme

To nema veze što je poluvreme, da ga nisu odmah napali, misliš da ne bi još tih naprženih klinaca, što ti kažeš 2. sr. šk. uletelo čisto jer su videli da im se može. E pa ne može.

čim su trojica iz žandarmerije krenula prema njima oni su počeli da se vraćaju na tribine

Koji su klinac tražili na terenu? Kose travu, šta?

nisu ih izazivali ni na jedan način

Izazvali su ih time što su ušli na teren.

što je bilo nužno da ga skinu golog

Nijedan od pandura nije išao sa namerom, eno onog ušao na teren, ajmo da mu skinemo gaće. Nemoj pričati.

2 grama mozga

Relativna činjenica, znam nekoliko pandura koji su itekako pametniji od nekih koji su učili u "gimnazijama", i sl.
    End of discussion.

11. Све једно Црвени, кретенска реакција полиције. Или се попните горе и похапсите кога сте се већ намерачили да хапсите или га пустите. Не, него се вамо правите опасни жандари ово оно. Да су радили посао како треба не би им овај ни стиго до ограде, то што је он дијабола не значи да и они треба да буду.

Него како је он после ишо кући без гаћа? лололло
    И ја сам реко да ће гробари да нам се нагузе да их јебемо јако. хњо хњо хњо

12. Pa mogli su i snajperom da ga sevnu u glavu u ovoj zemlji i onako niko ne bi odgovarao. Ne bi bilo prvi put da policija pravi sranje. Skoro je bilo u blicu kako su izlomili nekog čoveka sve dok nisu shvatili da su pogrešili koga biju... haos

Ja samo kažem da je njihov posao da spreče sukobe i da održe bezbednost, a ne da ih prošire još više.

@ Dionysio
    Da razjasnim pošto vidim da nisi upućen. On je bio obučen i krenuo da se vrati na tribinu, a panduri su ga skinuli, nije im pokazivao bulju jer je to hteo.

13. Kako policija ume da tuče ono nije bilo ništa.

Kada je neko sranje na fudbalskoj utakmici u Nišu, od policije najdeblji kraj izvuku Meraklije, uvek je tako bilo.

Čudi me da i ovaj put nisu došli do južne tribine i počeli da biju sve redom.

14. I kako je bilo onoliko baklji, petardi, topovskih udara i slično na obe strane ako je ispred svakog ulaza pretres. Možda je trebalo da obrate malo pažnju i na to. Koj su moj na ulazu kad svako unosi šta hoće?

15. Nego da batalimo ovu glupu temu.

Enemy, dolazi ti sad Radnički u subotu, igra protiv Rada, ispoštuj.

JEBI RADOA!!!

16. @ Dionysio
    Da razjasnim pošto vidim da nisi upućen. On je bio obučen i krenuo da se vrati na tribinu, a panduri su ga skinuli, nije im pokazivao bulju jer je to hteo.

Ja sam mislio da je on došao go na utakmicu. Molim te, psst, lakše svima.

17. JEBI RADOAAAAAA!!!!

Rada je nepravilno, onda bi bilo jebi Rada, kao Lackovića Rada npr, a to je svetogrđe.

18. То ми близу ал мој крај је у традиционалној српској свађи са Радовцима, лолололо, дакле ножОви, нунчакИ, шурикАни и тако то. хД

Можда одем, ако нађем друштвоа.

19. Каква ће тек лудница бити кад дође Звезда јују

20. Ne sad ozbiljno, batalite raspravu o glupim navijačima, i o opravdanosti ili neopravdanosti njihovog ulaska na teren.

Ovo je tema za konstruktivne rasprave i diskusije o Radničkom iz Niša, i njegovim utakmicama. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.