ФК Раднички Ниш

1. Каква ће тек лудница бити кад дође Звезда јују

Nikakva SiM, jebaćemo vas kurcom po sred čmara. :)

2. @Dionysio
    Pošto vidim da se ne sećaš, evo šta si napisao:
    "A ovako se gleda tekma? Guzcom? Ili je možda pokušao da se vrne na tribine? Baš je njima zinulo dupe da zavire u njegovo dupe..."

Postoji jedna velika razlika između nas. Ja nisam navijač partizana, samo sam reko da sam bio tamo zbog društva, čak sam hteo da pobedi radnički. Sa druge strane ti si pristrasan i tebe je nemoguće ubediti ni u šta što je protiv tvog tima. Da se ovo desilo kod meraklija ti bi sad uveliko pričao kako policija bije samo meraklije. Ali već znam takve pa mi je jasno o čemu se radi.

Primer - Izađemo sa stadiona, ja i 3 drugara koji su "grobari". Složimo se da je radnički bio bolji, a onda četvrti pristrasan u pm, kaže -kad su igrali bolje? I još nas ubeđuje da je Šćepović dobar igrač.

edit: U pravu si CKM zadnji post, ne nastavljam raspravu.

3. Ja ne navijam za Meraklije, a ti definitivno nisi čuo za sarkazam.

4. Ja navijam za Bikove iz Durlana.

5. Ja bi' navijao ovu Radu celu noć...

6. http://www.juznevesti.com/Sport/Radnicki-najposeceniji-u-2-kolu-Superlige.sr.html

15.000 protiv Partizana i 10.000 ak protiv Radničkog, znači oko 12.000/12.500 duša po utakmici.
    Nije mala brojka, a nadam se da neće drastično da opadne do kraja sezone, tj. da će biti na nekih 8.000/9.000 iljada, što je mnogo za naše uslove.

7. Што буде боље резултате правио то ће бити више људи. Што буде више људи, више спонзора и интересовања јавности, што више спонзора и интересовања јавности то више пара. И тако у круг, ако имамо способну управу, а ако немамо онда курац.

"Гвожђе се беве док је сватко, а кад није сватко онда кувац."

Раднички има потенцијал за разлику од других клубова у које се улажу паре. Контам да би за разлику од њих Раднички био одржив. Штатијазнам. Ту првенствено мислим на клубове типа Чукарички, Вождовац, Јагодина, Доњи Срем итд.

8. Ima veći potencijal od svih klubova pa čak i od Vojvodine, Partizan i Zvezda su ipak van svakog domašaja, kada bi se probili do 3 mesta i tu ustalili bilo bi sjajno za klub.

Interesovanje za sezonske je veliko, veće nego prošle sezone, a čuo sam da je tada prodato između 3 i 4 hiljade sezonskih, ako ode 5 hiljada to je mnogo, znači veliku posetu na svakoj utakmici i da ne dođu svi vlasnici sezonskih karata.

9. OOOO JEBI RADOA!!!

EDIT: Tri utakmice, sedam bodova, četiri data dola, bez primljenog, drugi na tabeli, start iz snova.
    A sada se okrećemo Sevojnu koje ćemo jakoooooo jebati u gooozo na Čairu! lolo

EDIT 2: Jedini tim bez primljenog gola! Bate!

EDIT 3: Čisto srpski da bude. Post sa tri edita. lolo

10. ocemo li u ligu sampiona a? :)

11. Ne. Čukarički će osvoji. lololo

Zadovoljićemo se drugim mestom. :)

http://www.youtube.com/watch?v=TKq4uQ4kiJU

12. Каква сељачка атмосфера на овој Бањици, серем ти се у Рад баш.

13. Što? Na šta konkretno misliš? Imam osćaj da će da ispadnu iz lige, a gotivna su mi ekipa.

14. Ма немам појма, имају по 200 пијандура са Бањице на трибинама а годинама су у врху а и чини ми се да су гробарска филијала. Стојић им сваке године да по 5-6 играча и 6 бодова. Можда грешим, ал да су бар мало напредовали у неком сегменту не би ме сад нервирали.

15. Dobri su bili sa Nikolićem, on je znao da ih vodi. Sada nemaju više ni njega. Pa su raspad sistema. Verovatno jesu, filijala, kao i 80% lige.

16. Енеми, па ти си из БГ-а ваљда, што се не пусти на Бањицу да одгледаш меч? :)

17. сељачка атмосфера

А и играло се редовно коло ВОС-а у том термину. хД

18. Чекам да ми дођу на тржни центар, то не пропуштам. лололо

19. Polupačemo taj tržni centar. lolo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.