ФК Раднички Ниш

1. Стварно би ваљало избацити то 1923 из наслова, јер нема везе са именом клуба. ТО би било као кад би написали Партизан 1945. Крагујевчанима је име клуба баш Раднички 1923, јер су радили неке фузије пичке материне.

2. Peki, meni bilo gotivno 1923 pa ubacio, reci Celtu da izbaci ako oće, ako neće nema veze. :)

3. Пу јеботе, задесило ме проклетство последњег поста шурнајести пут данас, да поновим:

ПРОДАО СИ СЕ МАСНИ !

4. Šerloke, jebiga Radnički je ljubav Niša. :)

5. Eto nema više 1923 skloni neko. :))))

6. KRAGUJEVAC KOBEDIJO! JEPTE SE MERAKLIJE! lololo

7. Nije KobediJo bilo 1:1. :)

EDIT: Uzdržavam se od daljeg komentarisanja do kraja utakmice Partizan Nefči. :)

8. http://www.zurnal.rs/2012/09/21/meraklije-i-marinci-zajedno-navijaju/index.html

Навијачи Спартака и Радничког на истој трибини заједно навијају, иако играју једни против других. :)

9. Контам да је ово први такав случај у Србији и да ће истражни органи утврдити узрок ове паранормалне појаве. хДД

10. Njenjemi, mislim da je i u Nišu pre jedno šesedam godina kada su igrali zajedno i navijači zajedno navijali. Mislim bili u istom kopu.

11. Пеки д џем
    http://www.zurnal.rs/2012/09/21/meraklije-i-marinci-zajedno-navijaju/index.html

Навијачи Спартака и Радничког на истој трибини заједно навијају, иако играју једни против других. :)

прочитао и ја ово, и одмах помислио како мора да дође Х, због тога.

12. Стави школарину на двојку слободно, добија Реал. :)

13. озбиљан си?:)
    да мећем, ко зна ако не ви нишлије. на твоју душу, пеки!

14. Спартак је изгледа рупчага ове сезоне, контам да Раднички добија.

15. Ма шије их Раднички онако суперлигашки, 0:1. :)

16. Пеки д џем
    Стави школарину на двојку слободно, добија Реал. :)

Slobodno, to bilo prošle godine, ne sećam se tačno koja tekma, ali ceo kop je odigrao iz X-1 / ili 1-1 (ne sećam se tačno šta je bilo) singl na radnički, mislim protiv Napretka, ja budala nisam.

17. Real iz Niša sve redom šiša.
    Ima na Čairu da grmi kao nekada. Cenim Radnički Niš zbog svoje tradicije, bio sam jako zadovoljan kada je ušao u prvu ligu, ponovo.

18. подавићу вас не буде ли дошло, а не да ћу да оплетем двојку, него ћу и на другом тикету да вежем са овим ПРАВИМ радничким, против смедерева, лоло. шалим се нишлије, шалим се! :Д

19. Жао ми тог Смедерева, био готиван клуб...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.