Trula Srbija

1. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=15&nav_category=16&nav_id=968723

За ово понашање студија Б сам пре неку страну прокоментарисао. Застрашујуће јадно.

2. Застрашујуће јадно.

e, baš ta kvalifikacija je prava
    jebem mu mater, takvo dno odavno nismo imali

3. kapital 100 dindži
    200 im bilo puno dizdvoje

http://i.imgur.com/Q7FU28l.png

4. Zašto te to čudi. Mnogo firmi ima upisano do 500 eur osnovnog kapitala.

5. Da... vecina ovih kancelarijskih firmi ima bas taj pocetni kapital. Lako je posle procenat medjusobom raspodeliti..

6. Pa i ne treba im. Ne kažem da je fer, ali nije ilegalno. To će ti preporučiti svaki knjigovođa.

7. зашто би то препоручио сваки књиговођа?

8. BW
    Residences

BW Residences - savršen izbor, kako za porodice tako i za poslovne ljude koji žele da im život u novom domu pruži nezaboravne trenutke.

U neposrednoj blizini nalaze se:

Hotel sa 5 zvezdica - 2 minuta hoda
    Kula Beograd - 5 minuta hoda
    Belgrade Mall - 8 minuta hoda
    Beogradski Park - 10 minuta hoda
    Savska promenada - 1 minut hoda

Moderni jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi imaju prostrane terase, bašte i spektakularan pogled na Beograd i reke.

Pogodnosti od kojih zastaje dah: parkovi i bašte, igralište za decu, bazeni i prostorije za rekreaciju i odmor.

U neposrednoj blizini nalaze se:

nalaze se:

Хахахахаха!

9. Ne znam za vas, ali ja sam se prijavio... kao Draco Malfoy, za 4+ bedroom :)

10. iznenadiće ih i prijava gdina Vojislava Šešelja i mister Blera

11. лол, али ће зато да објаве невероватне резултате потражње за становима.

Реформер јавља:
    МИЛИОН УПИТА ЗА СТАНОВЕ У БЕОГРАДУ НА ВОДИ САМО ПРВОГ ДАНА!

12. зашто би то препоручио сваки књиговођа?

Зато што је то доо који ће уз то де факто имати ограничен рок трајања, тј док се не направе те зграде.

13. А баш су упорни јбг.
    Плашим се да заправо не изграде нешто од овога, заклониће Храм једини прави симбол града а остаће празне зградурине као и пола великих зграда у Бг-у.
    Ево пар примера потпуно или полу празних зграда које дефинишу скајлајн Београда:
    - БИГЗ
    - Генекс
    - Зграда Беобанке на Зелењаку
    - Блок 20
    - Зграда НБС на Славији
    И то је само оно што ја знам. А да рецимо додамо и полу срушене Генералштаб и савезни Муп... Све заједно више квадрата од куле Београд а гле чуда већ изграђено.

14. nalaze se:

Ахахаха! Ма ту су, али ми противници Србије, која незадрживо срља у прогрес на свом европском путу, због чега је премијера срамота како нам добро иде, не видимо.

Па чак и да га изграде зврјаће празан као и Белвил. И Тадић, и Ђилас су мислили да ће са Мишковићевим парама да наберу мед. Сад и Вучић исто мисли са арапским парама.

15. Плашим се да заправо не изграде нешто од овога

Нажалост, то је већ готова ствар. Јеботе, замисли само колико фабрика је могло да се отвори са тим улагањем.. И да се запосли на неодређено колико хиљада, тј десетина хиљада људи. Овако су запослили 6 000 на следећих пет година. Туга.

16. Па чак и да га изграде зврјаће празан као и Белвил.

Белвил је фино попуњен. Има много странаца, руска оаза. Био би и попуњенији да је квалитетније урађен.

17. Откад то? Годинама уназад нису имали коме да продају те станове.

18. Попунио се постепено, ал је зато сад Степа празна иако су станови јефтини. А има и много празних станова по другим крајевима града. Нових, цене су реално смешне баш због тога. Али ајде станови и некако, али пословни простор... За који курац, за који посао јбт?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.