Trula Srbija

1. Лагано се продаје, давно је и направљен јбг. Додатно, имаш много странаца који ту буду 10-15 дана у месецу. Солидан број је и станова продатих фирмама које их после рентирају те за сад зврје празни. Празни али продати. Исти фазон ће бити и са Београдом на води.

Сад је криза и даље, није реално очекивати да се Белвил распрода унапред или за пола године. Није довољно луксузан, а пар км даље имаш БК и нове блокове, по повољнијој цени исто ново градња (додуше азбестаре руше ал свеједно).

И ово ће се релативно брже распродати - три или четири године.

2. Jeste vi realni da stvarno mislite da će ovo da izgrade? Pa oni ne mogu ni kontejnere d srede. Ukrašće pare i pobeće iz zemlje. Al kako je narod glup ne bi be čudilo i da ostanu na vlasti.

3. Па како неће бити празни станови кад је људи све мање, а стално се нешто гради? Неће се за 50 или 100 година цене некретнина вратити на ниво пре кризе. Само могу да падају како људи буду капирали да годинама не могу да продају некретнину и испод цене. То је елементарна логика. Ово са овим простором на доковима Београда је добра прилика да, кад већ пропадамо, пропаднемо славно.

4. Попунио се постепено, ал је зато сад Степа празна иако су станови јефтини. А има и много празних станова по другим крајевима града. Нових, цене су реално смешне баш због тога. Али ајде станови и некако, али пословни простор... За који курац, за који посао јбт?

Хоће да привуку централе великих играча. Питање је да ли ће им успети.

То је дугорочна коцка. Требаће тог пословног простора ако арапима угурају и аеродром, или направе неки договор око карго центра. Ако се то одради, то би могло отворити нешто радних места. Ал опет новац иде транзитно, нема фабрика и привреде да остане овде како би кренули напред.

5. Jeste vi realni da stvarno mislite da će ovo da izgrade?

На жалост свих у Србији хоће. Са пар изузетака који ће се опарити.

Па како неће бити празни станови кад је људи све мање, а стално се нешто гради?

У Београду их је све више.

6. A koji kurac arapi vide kod nas? Garantujem da su samo videli dobru priliku da se nakrade.

7. A koji kurac arapi vide kod nas? Garantujem da su samo videli dobru priliku da se nakrade.

То се и ја питам. Да се накраде? Можда. Питам се шта је остало. Уз то, они имају довољно својих пара.

Не би ме чудило да су видели банана државицу коју могу да контролишу и да имају извор пијаће воде и житарица ако крене неко веће светско клање какво ми се чини да лако може започети.

8. Što se tiče Belvila neki moj drug kupio stan tamo...išli smo komplet instalaciju ekektričnu da mu menjamo što je bilo žalosno, fino našminkan stan..

U petak sam gledao ponudu za muzej u beogradu...treba da se izvuče el. instalacija za kuhinju, klasika, utičnice komada 5, svetla komada 1 jedna trofazna i materijal tvoj...poslata ponuda na 90 hiljada dinara, za posao koji realno ne može da bude više od 40...dobiće posao taj lik, mi ćemo da izduvamo najverovatnije...

Javni radovi majka mara...ko zna koliko će državnih para otiću u beograd na vodi, tj u privatne džepove...

promeni su i zakon, uveli leks specijalis da je to govno od javnog značaja, kao bolnica ili vrtić...

9. Па да, то је ово што ти кажем, био би распродат раније да је боље урађен.

Моја фирма је тамо рентирала стан, улазна врата су морали да мењају јер нису дихтовала па је дувало а од прашине није могло да се дише, а паркет се ладно дигао на једном делу.

10. Pa Arapčne već imaju FBIH. U Sarajevu grade neka sranja, tržne centre, poslovne komplekse, naselja. A u selima ulaze u neki program sa seljacima nešto oni im daju stoku ovi njima deo dobiti.

11. Zna neko kolko će tamo koštati kvadrat stambenog a kolko poslovnog prostora?

12. Ako pitaš koliko će koštati nisi materijal za tamo...

13. Имају и они својих подела међусобних подела, не само Шиити и Сунити. БиХ држи Саудијска Арабија, ово су Уједињени Арапски Емирати. БиХ има могућност поновног конфликта на целој територији, док је код нас само извесно око Бујановца и Пазара. БиХ нема логистику авио флоте. БиХ нема услова за карго центар као што може да се направи у БГу. То ти је много више кинте за улагање. Аеродром Београд је почео да прави озбиљне паре. Данас су свакодневница транзитни летови, који су раније били мисаона именица. Парадокс - са Ер Србијом је јефтиније летети Загреб-Београд-Москва, него Београд-Москва.

И најтужније, овако имају и једну и другу државицу.

A u selima ulaze u neki program sa seljacima nešto oni im daju stoku ovi njima deo dobiti.

Нема ту добити ако не даш финални производ а и тад је питање. У свим развијеним земљама држава дотира у пољопривреду.

14. Ako pitaš koliko će koštati nisi materijal za tamo...

Lol znam

Jedno 3 soma evra.

Skupo u pičku materinu al realno, mislio sam da će bit i više od toga.

15. Оде комшилук БИГЗ-у.

16. Ma kakvih 3 soma, pa ispod hrama novogradnja do skoro bila 3 soma...

ovo ima bude minimum 4.

17. U belvilu su najmanje kvalitetne zgrade u celom beogradu. Mozda je neka divlja u tipa kaludjerici ili miljakovcu gora ali ono je stvarno tuga. I ne preterujem ni malo pazi kad se i na sitnicama vidi

18. A ova firma Igl hilss, bem li ga kako se piše, prevod bi bio orlovo brdo ili orlovača?

ima da zakkopaju nekog. U temelj.

19. ХАхахаах, брате које запажање, хахахахах, Орловача, аххахахахах

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.