Trula Srbija

1. Skupila se kod nas kod koseva ovih lepih dana sto su bili sad starija ekipica koja je tu blejala ranije i sad pivo muzika iz kola ovo ono i dosli slepci kao buka galama i kaze ovaj jedan komunalcu kao aj bezi ili tako nesto i komunalac kaze nesto kao nemojte momci da ste takvi pa buka je i ovaj kao ajde bre bezi u picku materinu kad ti lepo kazem i komunalci u fazonu ok ok aj idemo a vi probajte da budete tisi malo

2. Juče mi se javlja prijatelj iz Irske. Pozvao ga Univerzitet iz Ulstera da radi performans i on odluči da uradi nešto što se zove "Hiljadu i jedan poljubac". Uzme kredu, običnu upišanu školsku kredu u bojama i krene da ispisuje reč LJUBAV hiljadu i jedan put na trotoaru. Jebenu kredu koju prva kiša opere, a može i on da je očisti posle. Negde na pola mu priđe komunalac iz Ulstera, napiči ga da je peder (jer koristi raznobojne krede) i napiše mu kaznu 80 funti "za prljanje i naruživanje javne površine".

Dobri su naši komunalci, malo biju ako si slabiji i uvrću ti sise ako ih imaš, ali nisu baš toliko glupi da čačnu performera na ulici.

3. Treba organizovati globalnu bunu. Tipa 3 milijarde ljudi da učestvuje. Ko treći svetski rat ali protiv bogatih smradova i političara.

4. Нешто је труло у држави Сербији.
    Ономад сам се мало егзибиционисао и одем у једну државну фирму да однесем CV. Дођем тамо, кажем због чега сам дошао (наравно да су ме гледали као антракс да ћу да им уручим) и кажу ми која је соба за примање CV-а.
    Уђем у собу, тамо четворо људи гледа у једну тачку и не ради ништа, и још ме гледају као да сам их прекинуо усред посла. Ја кажем да сам дошао да предам CV, на шта су ми одговорили да они не смеју то да приме и да се то мора послати поштом код директора те фирме, ја се кисело осмехнух и изађох. А размак између канцеларије њихове и шефове (шеф није био ту) је лупам, 2m...

5. To je normalno. Moj ćale je zvao neku iz pia, treba mu neka informacija. I zove on od 0800, zove, niko se ne javlja. Seda u kola, kreće ka NBGu, i konstantno zove, niko se ne javlja. PArkira se oko 1200, i dalje zove, ulazi u zgradu, i ulazi u kancelariju, gde jedna debilka sedi i turpija nokte. Pored nje zvoni telefon, jer narvno moj ćale zove, drži mob u ruci. I pita je što se ne javi, ona mu odgovara dok turpija nokte da je previše zauzeta. Ćale samo ispusti papire, i vrati se kući po utoku. Sreća njena pa je imao kul of period, inače bi je robijao. Sutra je otišao, pokupio dokumenta od nje (mada je uredno sačuvala papire) i otišao kod načelnice, ova mu reče treba ti to i to. Minut i po posla.

Dodatno, izdala mu je bivša firma papir da neće da mu isplate neke zaostale dugove. Sad, papir je samo pečatiran, nema potpisa. Ćale kaže, ili će neko da potpiše, ili ćeš ti (računovodstvena službenica) da mi potpišeš da si mi dala papir bez potpisa. I naravno plate mu. I kad se pročulo plate svima ostalima, nekima doduše posle suđenja.

Tako da, kad god idem nešto da završim, ponesem rokovnik, tražim ime i prezime, kao i bilo kakvu indentifikaciju da ta osoba stvarno radi tu, bedž sa imenom i sve zapisujem. Uvek sve na šalteru završavam, jer ako ima problema, tražim svedoke među drugima koji čekaju, uvek ćeš naći nekog. Obezbeđenje ne sme da te pipne. Ako se na primer ne predstavi, a pozove kerove, samo pitajte kad će podneti izveštaj i u kojoj stanici, jer hoćeš podatke da znaš koga da tužiš za uvredu časti. I ako ti se nije predstavila, samo se vratiš i osloviš je sa imenom i prezimenom. Izraz lica je neprocenjiv.

6. ^ Нешто слично са турпијањем ноктију се мени десило када сам пре пар дана вадио возачку, али да не дужим платио махинално за израду регуларне (јер сам положио као матора коњина) а требало свеједно за пробну, и три глупаче које ме убеђују петнаест минута да Немам Овлашћење Да Поклањам Паре, када сам тражио да се одрекнем тих 150 кинти, само да завршим ту причу и изађем из јебене Љермонтове. На крају сам дигао пола зграде на ноге само да се појави неко из старе гарде да објасни дебилима да могу да им поклоним паре ако хоћу лел

7. Au borko al si lud. Ko ce se cima toliko brate ja kad tako nesto zavrsavam svratim samo kad sam tu negde u prolazu

Vrlo retko su ti na salteru neljubazni al kad jesu rokovnici ne pomazu

8. gledao sam film koji se zove the forester o pedofilu hahahahh

9. То бре, дај линк Ол

10. Dobri su naši komunalci, malo biju ako si slabiji i uvrću ti sise ako ih imaš, ali nisu baš toliko glupi da čačnu performera na ulici.

Za takve stvari imamo nasu narodnu miliciju
    http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/pogledajte-kako-je-uhapsen-ulicni-svirac-u-beogradu-video/68293

11. Au borko al si lud. Ko ce se cima toliko brate ja kad tako nesto zavrsavam svratim samo kad sam tu negde u prolazu

Vrlo retko su ti na salteru neljubazni al kad jesu rokovnici ne pomazu

Šta kad završavaš? Ne tražim ja to kad idem da platim račun, ali ako idem u poresku, policiju itd, obavezno to radim jer su govna koja mogu da ti naprave veći problem a posle niko nije kriv do ti sam. EDB je priznao grešku na moj račun od 10 soma (stizali su uvećani računi pare meseci uzastopno) i to samo jer sam imao tu taktiku.

To sam počeo da praktikujem od kad sam skapirao da mi žena ima kod nas u sistemu 7 različitih imena i prezimena. Da sad jurim papire za trajno naseljenje koštalo bi me oko 50 soma suma sumarum da se sve ispravi.

12. Ниси скапиро Борко, псето вади папире код стрица у гњиланском мупу лооол ( наместио си се брт :)

13. Aj bre skidaj taj smajli necu se drkati valjda

borko mili moj jos milijeg imena, salterski sluzbenici, komunalna policija, ovi busplus slepci i ostali paraziti nesposobni za zivot koji su na drzavnim jaslama su poput kerova-osete u tebi strah i onda te napadnu. Kad dodjes normalan i kad vide da te boli kurac uvek su uljudni i hoce cak i da izadju u susret ako ti neki kurac fali... Pritom ne mislim na ove banalne stvari tipa produzenje licne karte i to

U krajnjem slucaju pre bih postupio kao sapic nego kao borko lolo

14. Svuda ima raznih. Nekad baš kad dođeš u boli me kurac fazoni, hoće da te drkaju još više, čisto da vide kolike su ti granice. Neću reći da nisam nailazio na neke baš ok ljude, ali ima mnogo više govana. Zato je bolje da ja njihove živce trošim nego da im dam šansu da oni mene drkaju, jer moraju da rade svoj posao a mrzi ih.

15. Nemam pojma ja cesto imam razne zavrzlame i "nesablonske" slucajeve zbog nekih stvari(nije sto sam kosovar odma da sacecem neki lol) i uvek brate sve normalno zavrsim

Jednom sam samo imao frku sa nekom nedojebanom rospijom u onoj agenciji ilo sta vec za vrtice i predskolske ustanove pa sam morao da joj zovem sefa inace ljigu od coveka ali mi dugovao uslugu odavno(od onih izbora kad je dinkic usao u vlast jer je ovaj tu neki opstinski kurac za jaki regioni jaka srbija)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.