Trula Srbija

1. Mislim da ne postoji grad/ic u Srbiji u kome nema ovog sto je Fender pisao. U manjim mestima mislim da je cak situacija i gora. Kod mene u kraju, droga, sverc, sve se to radi sa pandurima, i svi to znaju ali niko nece da dize frku jer zna da ce imati problema.
    Mene pandur zaustavi posle raskrsnice, bio sam ubedjen da je zbog pojasa kad mi lik kaze prosao si na crveno?! Ja jebeno ne verujem, prosao auto ispred mene, ja jos vozio ispod 50. Koliki debil treba da budes da prodjes kroz crveno na raskrsnici a panduri na 30 metara od tebe? Lik me ne jebe 5%, pravi zapisnik koji sam odbio da potpisem. Odemo i na sud, ja ulazim, on vec tu, raspistoljio se kao u svojoj dnevnoj sobi, caska sa sudijom, odmah mi je bilo jasno da sam najebao. Dzaba ja pricao, platio sam i kaznu i troskove.

2. Ja sam iz Obrenovca: droga, poplave, Čučković. Sad sam rekao sve.

3. Brate koliko popenim kad gledam ove njegove govore, neverovatno koliko ga boli kurac za sve sem rejtinga.

4. Čučković

Meni nije jasno kako je lik izbegao linc?

5. U početku se kretao sa obezbeđenjem, a posle narod oguglao, Srbi su stoka, taj fazon. A ja sam baš mislio da će da ga bese.
    Al opet će on da bude gradonačelnik Obrenovca, evo sečem glavu ako ne bude. Dobar je Vučiću, a Dinkićev je čovek, pa Vučić može da ga smakne jednim pokretom prsta, pošto Čučković ima samo 20 posto poslanika u opštinskoj skupštini (mada je i to zapanjujuće mnogo). Teoretski, socijalisti i naprednjaci mogu sami da vladaju u Obrenovcu, a ovog drže za ukras, a i dobro im dođe poslušno čeljade. Nego kad budu opštinski izbori, mora da prelazi u SNS ako hoće da nastavi kao do sada, jer mu je stranka u q.

6. Jeste klise ali "samo sloga Srbina spasava". Niko nece da digne glas jer zna da ce ostali da se prave blesavi, bar dok nije direktvno njihova koza u pitanju.

Ja kazem, obrnuli smo krug, dosli smo opet do feudalizma.

1. Vladar -Vucic
    2. Svestenstvo - SPC
    3. Plemstvo i vitezovi -Tajkuni i stranacki uvlakaci
    4. Seljastvo - Obican gradjanin

7. Baš je skoro i meni palo na pamet nešto slično. S tim što smo u vazalnom položaju, pa nam je vojni stalež malo zakržljao, spolja nametnuto koliko kopljanika, koliko strelaca, a koliko oklopljenih konjanika smemo da imamo.

8. Ja sam hteo da pišem defku na tu temu kako u suštini živimo u feudalizmu, ali bi bilo verovatno predugačko i nikog ne bi boleo kurac.
    Tačno se vidi feudalna piramida što kaže Black Adder:
    Na vrhu je kralj Vučić, njegova je cela zemlja i on kao takav koji svojim najvernijim sledbanicima dodeljuje feude u vidu ministarstava, što bi recimo bilo pandan srednjevekovnom rangu vojvodstava, na uživanje i upravu u zamenu za vernu službu.
    Vojvode od ministarstava dalje dodeljuju feude u vidu državnih firmi i agencija svojim vazalima u zamenu za službu. Ovo je pandan grofovskom i baronskom rangu.
    Grofovi i baroni od javnih preduzeća i ustanova onda dalje dodeljuju feude u vidu radnih mesta stranačkim botovima, rodbini i sledbenicima u zamenu za službu. Ovo je najniži rang vladajuće klase dakle vitezovi i još sitniji seržani.
    Tu je naravno crkva koja je manje više u nepromenjenoj ulozi.
    Kmetovi su obični građani koji sve to izdržavaju.
    Kada kralj to jest Vučić pozove u boj (izbori, miting podrške, kampanja, anketa) svi neposredni vazali su dužni da se odazovu sa svim svojim vazalima i vazalima svojih vazala, samo što umesto oklopnika, kopljanika i strelaca dovode se ljudi sa transparentima i zastavama, slučajni prolaznici i oni što aplaudiraju.
    Ko se ne odazove pozivu ili izda svoga gospodara ostaje bez svog feuda.
    Ja volim srednji vek, ali ne želim da živim u njemu i 500 godina sa zakašnjenjem.

9. žalićemo mi uskoro za ovim feudalizmom
    rikverc nas ubrzano tera u robovlasništvo (eno, avangardni zmaj već ima jednog roba)

10. Još koju godinu i gradićemo piramidu za gospodara. Štap, kanap i milion robova, arheolozi u čudu.

11. Nismo mi obrnuli krug niti nas vučko vraća u feudalizam, mi iz njega nismo ni izašli nikad samo mu davali druga imena i drugačije se oblačili, živjeli u zabludi o nekoj slobodi kurcu palcu, da ne dužim ništa novo niste skontali

12. Rtanj je super osnova, samo da se ukleše gospodarov lik i da se postavi ovakav jedan Vulin:
    http://static.panoramio.com/photos/large/17702135.jpg
    Lepota božja.

13. Ali znate šta je čudno? Kada se povuku linije između tri spomenika piramide (jedna je ispred Akademije nauka u Beogradu, druga na mestu seče knezova u Valjevu, treća kod Topole, u Višnici, na mestu gde se rodio Karađorđe), dobije se ovo.
    http://www.dodaj.rs/f/M/sN/1IzrKmd1/maxresdefault.jpg
    Slučajnost?

14. Teoretski, socijalisti i naprednjaci mogu sami da vladaju u Obrenovcu, a ovog drže za ukras, a i dobro im dođe poslušno čeljade. Nego kad budu opštinski izbori, mora da prelazi u SNS ako hoće da nastavi kao do sada, jer mu je stranka u q.

Мени је и даље нестварно да људи гледају своје уништене или нереновиране куће, да су се смрзавали зимус и да нико реч да каже против Чучковића. Него кад већ спомињеш његов прелазак у СНС, реалан је овакав сценарио. Чучко прелази у СНС, можда и у СПС, али се не кандидује за председника општине, већ неко други. После формирања општинске управе (опет ће ту бити нека уврнута коалиција), он постаје потпредседник општине, а месец два-касније опет постаје председник јер је новоизабрани председник општине морао да поднесе оставку због сукоба интереса јер није хтео да се одрекне посла (кандидоваће се вероватно неки лекар, судија или адвокат).

15. ovo je za temu "pobeda jebena"

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.