Trula Srbija

1. Slavica Mehić, udovica majora Omera Mehića, kaže za „Dnevnik”, da ne želi da komentariše rezultate istrage koji su objavljeni u petak.

– Zaista, izveštaj ne bih komentarisala. Ono što mogu da kažem jeste da je Omer imao zakazan lekarski komisijski pregled 19. marta, zbog kojeg je mesec dana bio u određenom režimu ishrane, koji je isključivao gazirana pića i alkohol, uz dodatne fizičke aktivnosti.

2. Ja sam 1998. uleteo motorom u staklo. Da ne detaljišem priču, posledica je 44 šava na licu i jedna jorganska presvlaka potpuno natopljena krvlju. Izgubio sam oko litar i po krvi (kako mi rekoše medicinske sestre), a šili su me skoro dva sata. Na pitanje da li mi je rađena analiza krvi (jer sam popio pivo neposredno pre lupanja) dobio sam odgovor da se to ne radi pri takvom gubitku krvi. Policiji sam otvoreno rekao da sam to pivo popio.

Epilog je zvaničan nalaz lekara sa pečatom i potpisom koji je predat prekršajnom sudiji, a na kojem je pisalo 0,92 promila. Platio sam kaznu.

3. пази, ајде као не мора ни да није пио, у смислу нека је био тип човека који некад попије, који је соушал дринкер класичан, али, да би пио у овој ситуацији, када зна да вози хелиш са 7 људи, када иде да се слика са гашићем, када спашава бебу, када лети по магли итд итд, значило би да је био у питању тешки, тешки алкохоличар што би било и више него познато и евидентно. пошто да је неки неалкос никада у животу не би попио ни чашицу у овој ситуацији.

4. хахаха, покривају све медијске фронтове. за свакога понеко објашњење, па ко шта воли. :)

5. Čovek je bio pilot, a ne portir. I rest my case!

6. Ovo je najverodostojnije objašnjenje

Дакле, ванземљаци су пошто-пото хтели да убију дете јер њима није у интересу да наталитет у Србији расте па су почели да ликвидирају и бебе, а посада дође као колатерална штета. Па који дебил уређује ове новине, мајке му га безобразне, има ли он деце?

7. Fendere, brate - fotošop je ta slika. Broj 451 je iz 2007. godine:
    https://static.kupindoslike.com/Trece-oko-451_slika_O_33375445.jpg

8. лол, и мене је преварио. срам те било, валдеррама!

9. Pa radi se o trećem oku nije da je neverovatno da napišu nešto ovako lolo

10. Mada, zanimljivo je da "Treće oko" i dalje izlazi u štampanoj verziji.

11. nema vise zone sumraka,to je bilo stivo.

12. Skroz verodostojno. :)

13. I ja sam prevaren, ali da, trebalo je da pogledam pre nego što sam stavio sliku. Nisam pogledao jer mi uopšte nije neverovatno da bi Treće oko moglo ovako nešto da napiše.

14. Pa, majku mu - za skoro tri decenije postojanja bi trebalo da su izveštili u fotomontaži, lolo.

15. Јепте се! И ја озбиљно помислио да је опет неки квази новинар покушао да се "прослави". Мада какви су нам медији, не би ме чудило да за пар месеци, кад се све ово заташка, неко опет оживи причу, али са ванземаљцима као кривцима.

16. ма нема шта ту да се дода. све је замагљивање чињеница од којих су главне:
    - министар чекао на аеродрому са новинарима да се слика
    - контрола лета пет пута инсистирала да хеликоптер иде на аеродром
    - пуштена вест да је беба примљена и да ју је министар дочекао да би јавност била обавештена пре него што оде на спавање

коме још није јасно зашто се све ово десило?

17. коме још није јасно зашто се све ово десило?

Svakome kome je potreban vođa kako bi rekao odgovor na pitanje svih pitanja.

U Srbiji je taj broj nije 42, već četiri.

18. Meni. Kako je keramičar postao ministar odbrane? To me kopka. Pošto sam zainteresovan za poziciju stručnog saradnika u CERN-u, trebam da znam.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.