Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Imam poslednji broj treceg oka u pdf formatu. Kome treba na pp
најјаче ми је кад видим како на ртс-у водитељи емисија инсистирају да се не зна да ли је неко из владе био на аеродрому, а у ртс-овом трећем дневнику јавили да је министар здравља на аеродрому и да очекују да хеликоптер слети сваког тренутка. али и то је информација вишка поред оне три које су довољне.
да немаш више бројева? ја тражим један релативно старији где је један познаник представљен као ловац на вампире. не знам колико бих платио да га нађем!
Већ сам раније помињао баш контролу лета.
Ко је издао наређење контролорима лета да хеликоптер пошто-пото мора да слети у Сурчин по магли, иако је могао да слети у Панчево, Смедерево Бтајница или Стару Пазову, тј. било где где није било магле и где хеликоптер може безбедно да слети?
И зашто котрола лета није опоменула пилота на ударе бочног ветра који је довео до пада хеликоптера?
ЕДИТ: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/483375/Pad-helikoptera-Osam-gresaka-Vojske
Nemam, nasao sam novine na jednom forumu gde postavljaju za download skenirane casopise, pa sam video da imaju i trece oko poslednjih par meseci...
http://tangosix.rs/2015/06/04/analiza-na-koja-pitanja-o-padu-helikoptera-izvestaji-vojske-nisu-dali-odgovor-1-deo/
је л' знају ови што се разумеју у војску колико је овај портал стручан за ове ствари?
http://www.dodaj.rs/f/x/BO/2EI8kkUh/pristalica.png
хахаха, анкета објашњава!
JA GLASAO DA
ubeđen sam da će iluminati lažirati rezultate ankete
Ja ne verujem da su stvarno optuzili ove da su pijani terali helikopter
Pa ipak, i da su popili to im verovatno ne bi bio prvi put a koliko sam obavesten imali su brdo sati leta kapiram i da da su popili koju ne bi im helikopter pao.
Sto neko rece nisu to portiri jebote nego profesionalni vojni piloti i to(valjda) medju najboljima koje imamo
ne znam sta bih rekao majke mi ni kako ni sta ni zasto ali verujem da nisu cirkali i nije mi jasno da imaju takav obraz da daju ovo saopstenje. ozbiljno evo ja sam prvi verovatno los covek i to ali ovo mi je ono bas bas dno dna
је л' знају ови што се разумеју у војску колико је овај портал стручан за ове ствари?
Da odmah napomenoem, koliko ja znam radi se o entuzijasti. Ali radi dobre intevjue sa ljdima iz struke, ide po aeromitinzima, azuran je i ima prilicno pouzdane infromacije. Moje vidjenje.
Mene interesuje kom degeneriku je palo na pamet "napakujmo im alkohol"? Koji je to mozak, koji nivo pokvarenjastva?! Mislim, ima dosta takvih medju naprednjacima, vucic, loncar, gasic - ali koji od njih je bio tako "genijalan"? Verovatno nikad necemo saznati, cak iako ova govna zaglave neki zatvor jednom u imaginarnoj pravnoj drzavi kakva nikad necemo biti.
Pa alkohol je nekako najprijemčiviji narodu tupavom da poveruje u priču, jer je gotovo postalo normalno da čovek pije i leči muku tako, šta. A i pilot je čovek, što da ne popije, jelte, falabogu.
Da su rekli spid, heroinčina ili nešto tako brutalno, opet bi se to više odrazilo kroz sumnju u vojsku i sistem, pa iako bi ih i to pokrilo, opet bi bilo nezgodno, jer zna se šta narod misli o drogošima masnim.
Ja im čestitam. Umeju, igraju kulovski da je to mučno normalnom čoveku s malo mozga, ali pametno, našli ciljnu grupu, znaju da će takvih biti sve više i jebe im se za ostale, još pljunu usput po onima što su prosek društva ili malo iznad. I što je najgore, šeset posto će da izguraju, garantujem.
Edit: inače i mene zanima ko čini taj tim oko bagre koji pakuje sve, jer jedan čovek to ne može.
Jeriko, prosto im je ideja da izbace što više verzija da bi se pogubila prava...
Brate sve kapiram ali da neko optuzi ljude koji su u akciji spasavanja poginuli da su bili pijani i to su poginuli krivicom ovih koji ih optuzuju ja nesto tako smrdljivo jos nisam cuo
Inace mislim da nikad nikome nisam rekao da je jadan ili uopste iskoristio taj termin ali ovo mi jeste jadno jbt
ja stvarno nisam neka osoba koja je obavestena o ovim dnevnopolitickim temama i evo tek danas sam se malo udubio i u ovu pogibiju(naravno da sam znao otprilike sta se desilo ali ne sve detalje) ali bih brate voleo da nisam uopste cuo, zeludac mi se prevrnuo
+милијон
Ма контам да би га баја изпилотирао и са нивоом крви у алкохолу с обзиром који је ејс и дог оф флајинг био.
Ал најјаче ми Вучићево оправдање, "Лончар живи два минута од ВМА, што би онда терао хелиш да слети на Сурчин". ПА ЛОЛ
Pa bas to brate da je bio koma pijan ne bi ga niko pustio u helikopter sto znaci da je maksimalno mogao biti pripit a tako bi verujem mogao da obrce helis naopako i izvodi neke zajebancije
Cist debilizam jbt ali sta ces sada ne mogu mrtvi da se brane...cudi me da vojska nije stala iza svog oficira da ga odbrani ili ja nisam video?
Otvoreno pismo "Blica" ministru Gašiću i generalu Dikoviću: Vreme je za odlazak
potpisujem svaku reč
al me brine , imajući u vidu vlasničku strukturu blica i način na koji radi, da ovo znači da zapadne gazde puštaju picoustog niz vodu jer su našli neku još poganiju varijantu za nas
ne.
nego se picousti rešava nepotrebnih drugara
taman da narod ima privid poštenja
ne verujem da mu treba predstava da se oslobodi neke od krpa ministara
niko od njih nema težinu
samo rekonstrukcijica i to je to