Jel vas sramota sto vas predstavljaju ovi volovi? Citav dan gledam Skupstinu i ne mogu da vjerujem da vi ne glasate i da vi pustate ova goveda da vam upravlja zivotima.
sve što objavljuju o tim ljudima meni izgleda kao da testiraju dokle mogu da teraju. a mi smo svi sisali bodljikavu žicu i šatro nešto podeljena mišljenja. pa vidite sliku ovog pilota, sed čovek, 100 godina vojni pilot, sad rešio da se ucirka na poslu? aman.... ajde neko nek mi pokaže ili navede ime građanina ove zemlje koji misli da je helikopter pao jer je pilot bio nacvrcan...
Bilo je Bush, uvek je bilo isto u Skupštini, pola njih iz Slobinog vremena su još tamo. Evo ga ovaj Rističević što sad žlabra, to pas s maslom ne bi pojeo.
A, nisam skontao. Nije bilo ovakvih bljutavština javno jer nije bilo interneta, a sva druga komunikacija bila pod kontrolom. Još se sećam kad su svi članovi SPS dobili besplatnu godišnju pretplatu na Politiku, nikad nisam imao više potpale nego te godine.
Pa to. Jedina dobra stvar koju sam primetio je da botovi polako posustaju, odnosno sve je više negativnih komentara. Mada možda tripujem jer sam dokon već satima. Jebem li ga. Nadam se da će govnima da se obije ovo o glavu, pa da će neka kosmička pravda da bude zadovoljena. Ako to postoji uopšte. Idem da spavam, keva će me kazniti.
Jel vas sramota sto vas predstavljaju ovi volovi? Citav dan gledam Skupstinu i ne mogu da vjerujem da vi ne glasate i da vi pustate ova goveda da vam upravlja zivotima.
Kul.
sve što objavljuju o tim ljudima meni izgleda kao da testiraju dokle mogu da teraju. a mi smo svi sisali bodljikavu žicu i šatro nešto podeljena mišljenja. pa vidite sliku ovog pilota, sed čovek, 100 godina vojni pilot, sad rešio da se ucirka na poslu? aman.... ajde neko nek mi pokaže ili navede ime građanina ove zemlje koji misli da je helikopter pao jer je pilot bio nacvrcan...
Pa jeste. Nisam stvarno ništa odvratnije imao prilike da čujem i vidim. Moguće od Slobine ere. A vrlo moguće da ni tada nije bilo bljutavština ovakvih
Bilo je Bush, uvek je bilo isto u Skupštini, pola njih iz Slobinog vremena su još tamo. Evo ga ovaj Rističević što sad žlabra, to pas s maslom ne bi pojeo.
Ne mislim na skupštinu Brus, već na ove naslove o pilotima, prebacivanje krivice, pa na kraju i čitavo to razvlačenje već mesec dana po novinama.
pa znam da jeste, samo potvrdjujem da je isti slucaj i kod mene.
Retko koju vest i ispratim a ovo ispratih a brate bolje da nisam
A, nisam skontao. Nije bilo ovakvih bljutavština javno jer nije bilo interneta, a sva druga komunikacija bila pod kontrolom. Još se sećam kad su svi članovi SPS dobili besplatnu godišnju pretplatu na Politiku, nikad nisam imao više potpale nego te godine.
Pa to. Jedina dobra stvar koju sam primetio je da botovi polako posustaju, odnosno sve je više negativnih komentara. Mada možda tripujem jer sam dokon već satima. Jebem li ga. Nadam se da će govnima da se obije ovo o glavu, pa da će neka kosmička pravda da bude zadovoljena. Ako to postoji uopšte. Idem da spavam, keva će me kazniti.
Au Bruce, ima li pogresne strane koju ti nekad nisi izabrao?
Nema, veruj mi. U početku sve bude ekstra, a onda mi uteraju kao urolog kad napiše "Čisto do 23 centimetra". Jebemga u metar.
JEBEM LI VAM MAJKU KRVAVU LAŽLJIVU
Лончар: На аеродрому није било новинара
a šta je ovo, sve ti jebem
https://www.youtube.com/watch?v=ZbhQC-vAiwU
edit: sjebo sam se, ovo je ispred Instituta
edit 2: al i dalje mu jebem mamu
Ok rodjo, samo javi sledeci put za koga glasas pred izbore, jos bolje otvori temu da znamo i idemo kontra.
Mislim da ću sledeće izbore prespavati. Dosta je bilo nas penzosa i budžetlija na izborima.
Haha jel moguće da tako glupo lažu lolo
Лончар: На аеродрому није било новинара
a šta je ovo, sve ti jebem
edit: sjebo sam se, ovo je ispred Instituta
A od Instituta do aerodroma se stize za 10 minuta.
Imate na rts 1 upitnik sa keramicarom tema pad helikoptera.....
Bruce, nije moguce da ipak ne valjaju ni naprednjaci? Ma to oni sve rade Vucicu iza ledja, kad sazna Vucko sta su radili, nece se dobro provesti!
Dobar je Vučić, samo nema dobre ljude sa kojima da radi...