Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja to nisam rekao ni pomislio. Još čekam one dve godine. Generalno više nemam želje da učestvujem u izbornom procesu, koncentrišem se na umetnost i zbiranje kinte za jednu malu stolarsku radionicu i atelje.
Koje dve godine, kad ce uskoro treca da se navrsi? One prve dve godine ne racunas? Prvi se vucici u vodu bacaju?
Ne računaju se ni jedne dve godine sem onih poslednjih dve pre nego što nam postane dobro :)
https://www.youtube.com/watch?v=1Y1ya-yF35g
Јесте офтопик, али гледам малопре ово где лик прича о разним пропустима у чувању нуклеарних бојевих глава (којих Америка има пун курац), а пре тога читао о овом зајебу са надморском и апсолутном висином и мислим се колико само има неодговорних кретена на страшно важним пословима широм света...
Taj lik je neverovatno dobar. Gledao sam ga redovno ranije.
Javni skup se ne može održavati u blizini Savezne skupštine i Narodne skupštine Republike Srbije neposredno pre i u vreme njihovog zasedanja.
A ovaj lik?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=04&dd=07&nav_category=12&nav_id=978167
"Stani ovde", viknu Gasic na svog vozaca, "izadji iz auta i slikaj me, ali da uhvatis malo i iza, da se vidi gde smo. Zar si zaboravio koliko volim da se slikam na naplatnim rampama?"
HILJADU TI MAJKI JEBEM, ABORTUSE JEDAN, VUCICU JEDAN, GOVNO JEDNO!!!
@I don t care - de mi reče za intervju sa govnetom, okrenu mi želudac
a jbg i ja sam se smorio nisam mogao da gledao duze od 10 minuta.............
Ministar Gašić teleprontuje se.
Свака наплатна рампа има камере. И то много.
Али какве то везе има сад? Спржен ми је мозак. Отупео сам. Истину подмећу као лаж, лаж као истину. Више не знам шта је истина. Ни шта је теоријски (не)могуће. Победили су. Они. Снс, дс, спс, која је разлика? Они. Јебени Коштуница који је једини смањивао дуг по бдп. Тадић и позив за прикључење нато говнима. Јеботе, Слоба је ладно био у праву. За све. Требао нас је побити. Смрт је боља од овог што нас чека. Нико ово не заслужује.
При крају смо. Велики брат чека. 84 је дошла без дочека, на мала врата.
https://www.youtube.com/watch?v=nd9e-5gIWwU
Eno ti citat na mom profilu. Prepiši.
Bruce jesi jos u stranci?
Брусе, знам га напамет. И мислио сам се да га напишем. Али још нисмо ту. Близу смо, али још нисмо. Или само лажем себе
Tu smo.
Jesam Papete, ja i moj firles lider, zajednički na stazama slave.
Zasto pobogu?
A zašto ne? Moje dugogodišnje političko iskustvo navodi me na zaključak da je potpuno svejedno gde sam. Oni koji su sad dobri ujedno su i slabi, čim ojačaju postaće isti ovakvi. Oni koji su mogli biti dobri bili su to dok nisu ojačali. Programski cilj svake politike u Srbiji je da se uhlebe porodice i prijatelji, da se mazne šta se još može i na kraju da se iz opozicije prdi po vlasti kako ne valja.
Isti mi kurac gde sam, nisam ni za gde.
"Hoćeš da kažeš, dolazi sa sveta guštera?"
"Ne", reče Ford, koji je do tog trenutka postao racionalniji i sabraniji nego pre, jer ga je Artur konačno naterao da popije kafu, "ništa tako jednostavno. Ništa nema tako otvoreno. Na njegovom svetu, ljudi su ljudi. Vođe su gušteri. Ljudi mrze guštere, a gušteri vladaju ljudima."
"Čudno", reče Artur, "učinilo mi se da si rekao daje reč o demokratiji."
"Jesam", reče Ford. "Reč je."
"Pa onda", reče Artur, nadajući se da ne zvuči previše tupo, "zbog čega se ljudi ne oslobode guštera?"
"Stvarno im nikada nije palo na um", reče Ford. "Uveli su glasanje i zato su svi prilično ubeđeni da vlada koju su izglasali više ili manje odgovara vladi koju žele."
"Hoćeš da kažeš da oni stvarno glasaju za guštere?"
"O, da", reče Ford i sleže ramenima, "razume se."
"Ali", reče Artur, i ponovo poseže ono veliko pitanje, "zašto?"
"Zbog toga što, kada ne bi glasali za aktuelnog guštera", reče Ford, "na vlast bi mogao da dođe neki pogrešan gušter.
tata Adams
Вероватно си у праву. Срећа је у незнању