Trula Srbija

1. Celte ja sam prvi potpisao ne očekujem ništa.

Ali očekuj da ako i ti ovo zasereš ima da predjem na tnt. Jebiga dogorelo.

2. Celte, ako ti peticija prođe i budeš ipak davao sendvič, neka bude sa dimljenim lososom, puterom i zelenom salatom. Potpisao. Ideja je dobra.

3. Ajde ljudi potpisujete da vratimo Celta iz Švice, nek sa pati ovde s nama...

4. nemoj ste nerealni, zajebavamo se :)

vrhunac ove peticije bi bio ako je podele na dnevniku internet komentara i tako to, ili na nekom vanabi internet medija sajtu, sto cenim da je sansa oko 0.01%

5. nemoj ste nerealni, zajebavamo se :)

Aha! Tu smo! Ipak je ljubav prema francima jača od bilo kakvog rodoljublja! Lololo

6. eo i ja sam potpisao ...ne znam ni ja sta, ali sam procitao da postoji mogucnost da celt dodje da jede goMna sa nama ovde, pa reko...sto samo nama da bude lepo

7. Celte nemoj sad odmah da odustaješ....

ti si nam jedina nada...

brate gde smo došli kad nam Celt jedina nada...:) ovo se sprdam...

realno lakše ćemo da napraviko grupu zaverenika i da se vratimo na moju ideju od pre 10 godina...ma više od 10, još iz Miloševića...

teror bato, svakih 6 meseci..digneš sve u vazduh i pošalješ snimak ko mudžosi..ovo smo uradili zato što ne vodite računa o svojoj zemlji...i posle dovoljnog broja ponavljanja biće rezultata..

8. potpiso
    sve smo probali osim bugarina dizaberemo
    aj probamo, šta mož dizgubimo

TUTO MI TE VOLIMO

9. лол, добар је линк, "хо(ћ)емо да уведемо дирек"

10. A na drugom smo mestu u Evropi po broju umrlih od raka godišnje.
    http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Zdravlje/483431/Zasto-nas-rak-toliko-ubija

Ovo prvo mesto moze biti samo Kosovo, a posto znamo da Ko-so-vo je sr-ce Sr-bi-je, ONDA SMO PRVI! POBEDA!!!

11. Direk je majka!!!

kad već nemamo za ekspoziv.

12. vrhunac ove peticije bi bio ako je podele na dnevniku internet komentara i tako to, ili na nekom vanabi internet medija sajtu, sto cenim da je sansa oko 0.01%

Jeb'o si čvorka kad Rasni ovo podeli na svojoj FB stranici od 10+k korisnika :)

13. хахаха, пренеси му, бруце, ако подели да за сваких сто потписника, добија дан мање бана.

14. evo odmah mu šaljem PVT :)

15. а за хиљаду одабран постер!

16. haha ko je mića automehaničar

17. haha ko je mića automehaničar

немам појма, али подршка стиже са свих страна! ;)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.