Trula Srbija

1. Ma kako uvek neki naš peder drvi kurac sa bajkama o granicama kao imaginarnim linijama. Još nisam video nekog Šiptara, Hrvata ili tako nekog kurca da se slika sav nasmejan sa našom zastavom. Samo mi uvek glumimo kurčeve kosmopolite jebo nas onaj ko nas je doterao sa Karpata ovde.

2. Izjavio je onaj njihov imam na kosovu da albanci nisu ziveli tu dok ih turci nisu doveli pa ga odmah smenili(i ko zna sta jos) pobunili se svi do jednog rascerecili ga javno

3. Šta fali što se dečko slikao sa crnogorskom zastavom?

Како си глуп брте то је застава Швицарске, тако Келте?

4. Još nisam video nekog Šiptara, Hrvata ili tako nekog kurca da se slika sav nasmejan sa našom zastavom. Samo mi uvek glumimo kurčeve kosmopolite jebo nas onaj ko nas je doterao sa Karpata ovde.

Ово у свакој држави говоре за своје либерале/пацифисте који изведу овако неку акцију. Само замените имена.

5. Целте, потписао сам петицију и оставио коментар да предупредим нападе које можемо сваког момента да очекујемо.

6. Стварно ништа не знам о хеликоптерима, па ме занима шта остали мисле о овом коментару. Звучи убедљиво, али откуд знам да ли је тачно...

Pazljivo sam odslusao komentatora. Ovo o uzroku pada jednostavni nije tacno. Sletanje i poletanje se vrsi iskljucivo sa baromatarskom visinom aerodroma, tako se dobija relativna visina od tla. Dakle pilot dolazi u zonu aerodroma sa podesavanjem visinomera 1013.25 milibara jer na taj nacin se dobija separacija aviona po visini - svi avioni imaju isto podesavanje. Medjutim, kada vazduhoplov dodje ispod 10000 fita, on svoj altimetar podesava po barometarskom pritisku aerodroma. Isto je i u poletanju - prvo se podesi barometarski pritisak aerodroma sa koga se polece, a onda na 10000 fita se postavlja 1013.25 mbara za sve letelice u vazduhu (to je standardna 0m po medjunarodnom sistemu, mada ne i stvarna fizicka sto nije ni vazno na visinama vecim od 10000 fita - bitna je visinska razlika izmedju vazduhoplova). Dakle, nema nikakve sanse da je kontrola sletanja na Surcinu mislila da se radi o nekoj nadmorskoj visini. Kontrola prvo javlja pilotu ATF izvestaj - koja pista, pravac vetra, barometarski pritisak.... Jer ako bi to bilo tako, onda bi Surcin bio iskljucen ne iz medjunarodnog saobracaja, vec bi bio zatvoren i za sportski saobracaj. Dakle, i pilot i kontrola su tacno znali o kojoj se visini radi. Visini podesenoj po barometarskom pritisku aerodroma, sto ovde neki zovu relativnoj visini.
    (Gilgames Торино, 7. april 2015 19:36)

7. I ja sam primetio taj komentar juce, deluje kao da covek zna o cemu prica. Treba pogledati na tangosix.rs i avijaticar.net sta kazu, tamo ima dosta poznavalaca i pilota.

8. Odabran poster i dobijate 214 novih potpisa.
    Na rasnom.

9. Haha Rasni idukurac, prosjaku.

10. Imam 214 mejla spremna za potpisivanje.
    rasni je

11. prestani da mi šalješ pvt-ove
    edit: kaizen je

12. Lolololo. Sacu da spemujem kaizenu mejl. Sa svih 219 koliko imam. Prvo sam nasao papir sa 120 i sifrana a onda i drugi sa 99.

13. stevane, ovo sto je ovaj napisao u komentaru jeste tako, al ja mislim da je pilot citao visinu sa radara (udaljenost od zemlje) a ne sa altimetra gde imaju uticaja ovi pritisci.
    i kad je reko da je na 140fita mislio je da je na 140 fita od zemlje, a ovaj u tornju mislio da je ja 140fita nadmorske sto znaci na stagaznam, 10-20m od piste gde bi vec trebao da je vidi.
    nije kriv onaj sto ga je navodio, on tacno zna kako navodi civilne avione. nije kriv pilot, on tavno zna kako komunicira sa vojnim tornjem, kriv je onaj sto ih spojio da razgovaraju neplanirano.
    i ovo je samo jedna od stvari koje su posle naopako zbog zajebavanja vojnim helikopterima, samo jedna minorna stavka, od bar 20 koje su dovele do rusenja helikoptera.

14. gonzo
    Ma kako uvek neki naš peder drvi kurac sa bajkama o granicama kao imaginarnim linijama. Još nisam video nekog Šiptara, Hrvata ili tako nekog kurca da se slika sav nasmejan sa našom zastavom. Samo mi uvek glumimo kurčeve kosmopolite jebo nas onaj ko nas je doterao sa Karpata ovde.

Управо јебено тако! И ја сам се сто пута питао исто.

15. воле да их трпају јбг, шта је чудно

16. jebo nas onaj ko nas je doterao sa Karpata ovde

Otkud sad Karpati?
    Nego, nama je naravno odvratno kad Šiptar priča o ujedinjenju Kosova i Albanije, ali da Dodik stalno priča kako će se Srpska otcepiti od BiH i namiguje u pravcu Srbije, to nismo primetili? Nismo ni mi svi neki kosmopoliti. E, sad, druga priča je što je obojica znaju šta smeju da laprdaju, a šta u stvarnosti da rade.

17. Lazanski je možda sad u pravu, ali u 97% slučajeva kenja.
    RASNI JE.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.