Trula Srbija

1. al kad pita pudlicu miomira
    jel istina da srbi ne poštuju ni dušana silnog, ni nemanju, ni miloša, ni teslu, ni principa
    pa ko veli što bi i mene
    o kakva manija veličine jebo mu veber tatu muslijua

2. Samo da primetim da ste svi vi koji gledate em marica, em pickoustog kod marica latentni ili autovani mazohisti.

Jbt gledam da postedim sebe d ni u novinama ne citam nebuloze koje izjavljuje, a vi ga jos gledate i nervirate se.

3. jericho, nemo si narcis

4. Jest lud ovaj Vučko, a kontam da niko ni u ludilu nije kontao da će njegovo ludilo biti ovoliko

5. Mamu mu jebem u pičku bio još kao radikal kod mene na nbgd kad sam živeo još tamo 97me, da sam znao u šta će se izrodi izbušio bi ga na vratima bez truke griže savesti....

Jeriko kopiro sam ovo tvoje od doktora na fejs kod mene, volim da drugi nadje a ja da se pravim pametan...izvini jebga...

6. A i današnja kolumna u Novostiima kad se poredi sa Džordanom jebo sliku svoju jest munjen.

7. Nista brateu, nije moj autorski tekst, a svakako je istinit.

8. jebo sliku svoju jest munjen.

luđi od zmaja

9. Em luđi, em ima više robova

10. Samo Blagodetnim ognjem zapaliti, ne može njemu ova obična vatra ništa, mora specijalna. Ako bude djelovalo na njega, i na ove moje će preko Drine.

11. biće šurenja, biće
    ne može ovako, svinje se pretoviše

12. Драго ми је што сте коначно укапирали да је лик кловн.

13. još zvezda duzme titulu u basketu
    i stvari su legle na svoje mesto

14. Ja moram da se pričestim:

Pičkoustog mogu da čitam i da se kidam od smeha, nekako mi je satiričan (satire nas), ali kad ga slušam ili gledam vreme tolerancije mi je do par minuta i o´ma se nervno slomim.

15. Vi ste svi mnogo veći ludaci zato što ga uopšte gledate. Kako vam bre nije mrsko da sebi upropastite subotu uveče sa Vučićem jebem mu sunce, da mu jebem.

16. Ne znam zasto, ali moram da napisem ovo...

Gresi onaj ko misli da je bilo ko od likova koji su bili na vlasti (ili oko vlasti) u novijoj istoriji (a verovatno i starijoj) nesposobni, glupi, retardinjosi, vezane vrece, tunjavi, pa cak i Kostunica. Naprotiv, svi do jednog su jako inteligentni, sposobni i beskrupulozni. Vucic, ne da nije izuzetak vec je sve to na kvadrat.
    Pa bre njemu ni Tomi nije bio blam da menja one table po ulicama, ni da organizuje strajk gladju, ni bilo koji od pateticno-jadnih performansa dok su bili opozicija, a sad ce bas da ga bude blam da prica price kod Marica.
    Ja inace ne citam domace novine ima tome deset godina, a slabo gledam vesti i emisije...
    MEDJUTIM, ja osim toga sto volim jesti krempite ko Tasko Nacic, volim da pratim ekonomsko-politicku situaciju. Sto se domace ekonomije tice, dovoljno mi je da prebrojim pazare, a sto se situacije tice vidim je svaki dan, i ne trebaju mi ni novine ni televizija. Zato ja citam (prvo na Srpskom ako ima, pa na Engleskom jer uvek volim da uporedim) Deutche Welle (sta je svabama u gl00vi), VOA(jedno pricamo-drugo radimo, made in USA) , RT(malo lazemo ko ameri, malo pricamo istinu, malo smo pijani, ZDRAVSTVUJ!) Reuters(glavni urednik-Sir Oliver hteli bi kao da budemo fini), TASS(ZIV JE KOMUNIZAM UMRO NIJE!), CNN (govno, smrdi, govno, bljak, vidi lance, nije bros, najgovnarskije vesti na svetu, pa ma o kome da su, sluze mi da se ispsujem). Francuze i Italijane sam odbacio kao neozbiljne, u casovima ekstremne dokolice, odem i na Asian Ties, China Daily i Mumbai Naked Girls... Tako da pratim situaciju, je li, ujutru na mobilnom na WC solji.

Sto se tice bivis predsednika i premijera... Mala analiza.

Djindja-(Bog da mu Dusu prosti)-delovao je energicno, imao je veze po svetu ali mu realnost nije bila jaca strana. Moguce da bi se ispravio, ali s druge strane potpuno nesposoban da suzbije saradnike i zavede red, sto ga je na kraju verovatno i kostalo. ZA NJEGOVO VREME je poceo period uzasnog govnarstva u zemlji, sjasi kurta da uzjasi murta, vlasti se smenjuju ali niko nista ne odgovara. Ne bih znao da kazem ko je tacno bio najodvratniji kao pojava, Kostunjivkovi ili Tadicevi, a od njih dvojice jedan zamlacen, drugi sa identitetom sundjer boba. Kostunica je oko sebe imao daleko opasniju i beskrupulozniju ekipu, a Tadic ljigaviju i potuljeniju. Da ne zaboravim i Dacica koji je tu ucestvovao povremeno, veoma jeben i lukav igrac. I onda je doso Vucic na vlast i doveo Nebojsu (prozvanog Slina) za ministra unutrasnjih poslova, sto je koriscenje tog njegovog nadimka smanjilo za 98, 46 posto lolo... Smanjene su plate u drzavnoj sluzbi, prosvetari strajkuju, ali kurac... S vremena na vreme nekom dupe zaista zatandrce po kaldrmi. E da, i kao nuspojava, dobili smo njegove nastupe na televiziji od kojih bi pre gledao farbu kako evaporizuje i slusao ranu Crvenu Jabuku.
    SUSTINA JE, nije on lud, daleko od toga VRLO JE OPASAN i ambiciozan i ima vec solidno iskustvo za svoje godine, izdao je, lagao je, prodao je, prosao je sve, svakog igraca na politickoj sceni zna u oci, beskrupulozan je i osvetoljubiv i sigurno je narcis.
    Ali ja vidim da na spoljnopolitickoj sceni konstantno pojacavamo nasu poziciju, a na unutrasnjoj su konci u njegovim rukama. Videcemo sta ce da bude na kraju.
    P.S.
    I vi svasta gledate lolo

17. Ne mogu da verujem da troluješ ovako.

Što se spoljne politike tiče, veliki vođa nas je doveo na ivicu ambisa. Obećao je svima sve što je od njega traženo, a ne može da ispuni ni trećinu. Napumpani međunarodni rejting pravljen komedijama kao što su prisustvo inauguraciji drage Kolinde u Croatiji na Dan državnosti Srbije će da pukne kao balon, samo je pitanje vremena (za koliko će gazde da ga bace u šolju i da povuku vodu). E kad vođa bude istorija trebaće mnogo generacija da isprave njegove brljotine, i to ako budu radile konjski. Rezultati te genijalne spoljne politike su:

- Briselski sporazum, praktično priznanje Kosova .
    - MMF , tek da i praunuci imaju za šta da nas proklinju.
    - IPAP, šta nam nisu uradili 1999, uradili smo sami sebi 2015. i to bez otpora.
    - obavezali smo se na privatizaciju javnih preduzeća, što ni poslednji imbecil ne bi uradio.
    - vojsku praktično više nemamo.
    - nikad nismo imali viškove naoružanja, a sami smo uništili skoro sve što vredi.
    - policija se polako pretvara u komediju.
    - po novom zakonu, da bi usrećio gazde, razoružaće i civile. Time smo spremni da nas pregazi ko i kako hoće.
    - čak i da nismo uništili naoružanje, ne bi imao ko da ga koristi zato što smo ukinuli vojni rok (šta će Srbiji vojska uopšte).

itd.

Rezltati genijalne unutrašnje politike:

- štrajk policije
    - štrajk advokata
    - štrajk prosvetara
    - smanjene penzije
    - prikriveni podaci o nezaposlenosti
    - smanjene dotacije i pomoć za trudnice (pomozimo beloj kugi da nas dotuče)
    - smanjene dotacije za vrtiće
    - javni dug probio sve limite, tačnije pukli smo ko kanta
    - povećani porezi
    - nikakva kontrola kvaliteta hrane (seti se samo aflatoksina, ko preživi biće otrovan)
    - afere za koje je i milošević bio malo dete
    - nedostatak stručnjaka za bilo koji ozbiljniji posao (logično, stručnjaci neće da se brukaju)

Ukratko, pokušao si ali ... više sreće sledeći put.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.