- Dobar dan, kartu na pregled.
- Nemam.
- Ok, a zašto niste uplatili preko mobilnog telefona ?
- Zato što je to za android nubare. Ja imam Lumiu.
- Ok poz druže.
Иди у позориште, каже елита. Тамо су људи на нивоу, каже елита.
Dragana Savic
December 17 at 9:20pm ·
Veceras je moje dete,na fin i kulturan nacin izbaceno iz lutkarskog pozorista...Svi koji ne dobro poznaju,znaju da nisam neko ko pravi od mrava slona...Napomenucu da ni jednog trеnutka nisam osetila da je nekom od roditelja zasmetalo sto se moj Danilo glasao i radovao na svoj nacin sto ce gledati predstavu...sto se tice mog Dace ja sam na njega ponosna i na sebe...Pre pocetka pretstave nam je prisao covek iz lutkarskog pozorista i pitao da li smo kupili karte.Ja sam mu odgovorila da smo dobili od udruzenja dece sa posebnim potrebama.On mi je odgovorio ''znate gospodjo moracete da napustite pretstavu ako dete nastavi da se glasa''...hmmmm...pomislih se u sebi,da li znate dragi gospodine da bih to i sama uradila,jer celi zivot upravo to i radim...sklanjam se svima i sklanjam svoje dete da ne remetim nikoga,jer sam takav covek...E onda krece,ja objasnjavam Daci da moramo da napustimo pozoriste,dete reaguje burno i odlazimo...Izvela sam dete u hol...napominjem nismo nikoga i ovaj put poremetili jer je bilo 17:55h, predstava pocinje u 18h...Ja i moj Danilo u holu,ja ga oblacim,on je tuzan i revoltiran ali opet me slusa i oblaci se,gospodin prolazi pored nas...Da li mislite da mi se obratio...ne,nije...ljudski je bilo barem da kaze izvinite ili bilo sta drugo...Toliko o socijalizaciji...kako ce nas neko drugi razumeti,ako to upravo ne rade ljudi koji su tu zbog dece...Nisam besna,tuzna sam i razocarana...
А ћурка савила главу ко покусно штене и брже боље побегла уместо да се заузела за дете на лицу места, а сад серенда преко статуса или блога.
За боље и није, и она је део тог истог проблема.
Може да буде тужна и разочарана само у себе и због себе.
Nije veći, ima više objekata ali se vodi kao lokalni sistem i nije imao ni jedan veći objekat. Interex je francuska kompanija koja ima megamarkete po evropi, a i svuda po Srbiji.
Jel samo meni nekako mučno da gledam ovaj vaterpolo.Ja svaki put kad gledam imam nekako fobiju da gledam buduće šapiće i udovičiće koji pošto u vaterpolu nema keša nakon karijere naprasno odluče da se bave politikom.
Još jedan dokaz da je Windows bolji od Androida.
- Dobar dan, kartu na pregled.
- Nemam.
- Ok, a zašto niste uplatili preko mobilnog telefona ?
- Zato što je to za android nubare. Ja imam Lumiu.
- Ok poz druže.
oce ovo predstaviti kao pobedu vlade ili kao ideju dveju firmi da dodju do veceg profita/lakse naplate svojih potrazivanja?
Иди у позориште, каже елита. Тамо су људи на нивоу, каже елита.
December 17 at 9:20pm ·
Veceras je moje dete,na fin i kulturan nacin izbaceno iz lutkarskog pozorista...Svi koji ne dobro poznaju,znaju da nisam neko ko pravi od mrava slona...Napomenucu da ni jednog trеnutka nisam osetila da je nekom od roditelja zasmetalo sto se moj Danilo glasao i radovao na svoj nacin sto ce gledati predstavu...sto se tice mog Dace ja sam na njega ponosna i na sebe...Pre pocetka pretstave nam je prisao covek iz lutkarskog pozorista i pitao da li smo kupili karte.Ja sam mu odgovorila da smo dobili od udruzenja dece sa posebnim potrebama.On mi je odgovorio ''znate gospodjo moracete da napustite pretstavu ako dete nastavi da se glasa''...hmmmm...pomislih se u sebi,da li znate dragi gospodine da bih to i sama uradila,jer celi zivot upravo to i radim...sklanjam se svima i sklanjam svoje dete da ne remetim nikoga,jer sam takav covek...E onda krece,ja objasnjavam Daci da moramo da napustimo pozoriste,dete reaguje burno i odlazimo...Izvela sam dete u hol...napominjem nismo nikoga i ovaj put poremetili jer je bilo 17:55h, predstava pocinje u 18h...Ja i moj Danilo u holu,ja ga oblacim,on je tuzan i revoltiran ali opet me slusa i oblaci se,gospodin prolazi pored nas...Da li mislite da mi se obratio...ne,nije...ljudski je bilo barem da kaze izvinite ili bilo sta drugo...Toliko o socijalizaciji...kako ce nas neko drugi razumeti,ako to upravo ne rade ljudi koji su tu zbog dece...Nisam besna,tuzna sam i razocarana...
А ћурка савила главу ко покусно штене и брже боље побегла уместо да се заузела за дете на лицу места, а сад серенда преко статуса или блога.
За боље и није, и она је део тог истог проблема.
Може да буде тужна и разочарана само у себе и због себе.
а и то је само статус или блог, може да напише ко шта хоће и једе говна.
idu diplome ko krompir
http://www.alo.rs/mimi-oro-diplomirala/25299
aj pali, teleprontuj se
jaću da poližem pičku mimi oro ako zna da uradi promenu kupovine materijala
ili ako zna šta je T konto ili dnevnik blagajne ili glavna knjiga
jaću da poližem pičku mimi oro
Radjar pvt.
https://www.youtube.com/watch?v=QJ13jVHdoKk
Prati pažljivo:
Pre godinu-dve.
IDEA kupuje Merkator.
IDEA postaje monopolist, tj ima preko 50% učešća na tržištu i mora da zatvori preko 20 objekata.
IDEA postaje sponzor Zvezdi (ovo sam ja povezao, ne mora bit istina).
IDEA ne zatvara višak objekata.
pre desetak dana:
AMAN kupuje INTEREX u Srbiji. (mali kupuje većeg!?)
AMAN preuzima one objekte IDEA koji su zbog monopola morali biti zatvoreni odavno?!
Čini mi se da je neko(Todorić) ispod radara kolonizovao Srbiju tj preuzeo apsolutni monopol na tržištu.
Ovo je moje mišljenje ali definitivno se nešto mulja i to opasno.
Edit: Ovo verodatno znate ali da pomenem, Ljubiša Buha Čume je nezvanični vlasnik Amana, tj pere pare preko te firme.
Како нас само не успјеше истријебити у толиким ратовима није ми јасно
Samo mala ispravka, AMAN je mnogo veći, samo što Interex ima par većih objekata a aman gomilu malih.
Ali ne znam ko sad gura AMAN, to je držao neki Jordanac, pa ga je nezvanično preuzeo Čume.
Najgore je što imaš Ideu i Maxi koji zajedno donose cene za sve...
Nije veći, ima više objekata ali se vodi kao lokalni sistem i nije imao ni jedan veći objekat. Interex je francuska kompanija koja ima megamarkete po evropi, a i svuda po Srbiji.
Вучић је приватизoвао и небеску и земаљску Србију и прогласио се за господара неба и земље
НЕОКОМУНИСТИЧКИ МУТАНТ БИ ДА БУДЕ ОДРЕДИТЕЉ СУДБИНЕ СРБИЈЕ И СРПСКОГ НАРОДА У ОБА СВЕТА
И Спутњик каже - догорело!
http://rs.sputniknews.com/komentari/20160113/1102480680/Za-cim-zvizdi-Srbija.html
Jel samo meni nekako mučno da gledam ovaj vaterpolo.Ja svaki put kad gledam imam nekako fobiju da gledam buduće šapiće i udovičiće koji pošto u vaterpolu nema keša nakon karijere naprasno odluče da se bave politikom.
ili te možda jebe to što gledaš bazen pun sportista a na tribinama sns kadrovi
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/132860/Ranjen-srafcigerom-na-Grbavici-dok-je-branio-devojku-od-pljackasa.html
fini neki momci