Trula Srbija

1. Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram

U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje

тако је! поремећен је тај неки систем вредности, ја гајим своју децу како треба, али кад видим каква су остала деца плаче ми се. збогом србијо, ко задњи изађе нека угаси светло. или нека га упали, хехе, ето теме за размишљање.

2. Srbiji je potreban restart, nema tu vise popravki. Nas jedino rat moze da spase kao naciju.

3. Nas jedino rat moze da spase kao naciju

bombas

уеах, ригхт

4. Nas jedino rat moze da spase kao naciju.

Da, taman da i nas šaku jada što nas je ostalo pošalje nazad na nebo, jer smo nebeski narod.

Rat bi mogao jedino da nas spase ako nas zaobiđe (što se neće desiti, jer smo Srbi), a drugi se ozbiljno pokrve.

5. Osećam da ovaj bombaš još ide u osnovnu

6. jao al mi se kenja od ovakvih kvazi kulturasa....garant slusa ekv, koji uopste ne propagira konzumiranje droge u neogranicenim kolicinama...
    cime se ljudi bakcu jebem ti seme krvavo....kad ce da shvate da svet nije samo crno ili belo, mora da se upoznaju obe strane

7. JA SAM CVE TAK ČU DAN CVE TAK JA SAM CVE TAK ZA NO VE TAK

8. jao al mi se kenja od ovakvih kvazi kulturasa....garant slusa ekv, koji uopste ne propagira konzumiranje droge u neogranicenim kolicinama...
    cime se ljudi bakcu jebem ti seme krvavo....kad ce da shvate da svet nije samo crno ili belo, mora da se upoznaju obe strane

Niko ne spori niti omalovazava svacije pravo i uverenje da zivi na nacin koji zeli i postuje stvari koje voli. S druge strane, prisiljavanje manjine na nesto sto je protivno licnim uverenjima nije odlika demokratije, vec diktature.

Ja bih licno jebao majku direktorki ili uciteljima skole u koje ide moje dete da se ovako nesto desi. Ali ne branim da tako nesto ponudi, pa ako roditelji zele nek se izjasne i nek idu.

9. Pa nije ih Ceca silovala u podrumu kuće. Stvarno ne znam što se žale ti ljudi.

10. Aman, koju ce picku materinu tamo?

Desanka Maksimovic, Oplenac, Palciko jezero, zooloski vrt i Ceca? Moramo imati minimum dostojanstva kao narod.

11. prisiljavanje manjine na nesto sto je protivno licnim uverenjima

koje crno licno uverenje kod deteta od 8-9 godina....i jos ovaj cale mentol kao moje dete i ja ne delimo odusevljenje, pa druze za tvoju informaciju dete ne zna ni bulju da ti obrise samo...

Ja bih licno jebao majku direktorki ili uciteljima skole u koje ide moje dete da se ovako nesto desi.

pa kakav bi primer onda dao svom detetu? da se nasiljem i vulgarnim recnikom sve resava?

12. a i ako je to dete vec tako vaspitano da ne zna ko je ceca, onda je lepo moglo da kaze uciteljice ja ne bih da udjem u tu kucu kod te zle zene jer me je tata vaspitao da ona ne valja, molim vas sacekajte sa mnom ispred kuce da ne bih ostala sama i to je to

13. Petar Pan Pezo$
    jao al mi se kenja od ovakvih kvazi kulturasa....garant slusa ekv, koji uopste ne propagira konzumiranje droge u neogranicenim kolicinama...

ovo

14. Ne znam da li si roditelj, ali po ljudskim i Bozjim zakonima roditelj je odgovoran za svoje dete do punoletstva. Naravno da ce roditelj da se buni, necu valjda ja za necije tudje dete?

Drugo, mozda covek uopste nije pominjao tu spodobu pred svojim detetom. Ja nikad u zivotu nisam sa svojim detetom razgovarao o Ceci na primer. Dete ide po automatizmu kud ide i razred, bac ce ono od 8-9 godina da drzi govore i zahteva izuzeca, nemoj me zajebavati.

Nemoj da se menjaju teze i izvrce istina. Ovi nastavnici moraju biti otpusteni po hitnom postupku i zabraniti im bilo kakav pedagoski rad za vjek vjekov.

15. nikola tesla je bio lud covek, pricao s golubovima, bio opsednut brojem 3, kazu da je spavao po 2h samo, totalno poremecena glava, moje dete da posecuje muzej takvog bolesnika ?

16. Ovi nastavnici moraju biti otpusteni po hitnom postupku i zabraniti im bilo kakav pedagoski rad za vjek vjekov.

Ja mislim da je lakše gaziti im po dušnicima, puštati im panteru i kad crknu baciti ih u kakav potok ili rijeku.
    heštag samooštro

17. Poseta Cecinoj kući je imala jaku pedagošku svrhu. Pokazalo je deci u kakvoj kući bi mogli da žive ako budu učila školu ili ako nauče da pevaju ili ako uđu u politiku.

18. Ovo je opasan presedan jer pokazuje da pedagozi nekada mogu da se poseru na sve vrednosti za koje se roditelji trude da njihova deca usvoje.

Ko si bre ti picka ti materina pa da si ucitelj sto puta da mi vodis decu tamo gde ja necu? Strasno, nevaspitano, bahato i bezobrazno.

19. Ne znam da li si roditelj, ali po ljudskim i Bozjim zakonima roditelj je odgovoran za svoje dete do punoletstva.

jesam roditelj, jednog normalnog i imam jednog vamo vanbracnog, i ne pada mi na pamet da im odredjujem sta je dobro, a sta nije jer znas kako kazu, put do pakla poplocan je dobrim namerama...a ko moze da garantuje da je to sto im ja savetujem ustvari dobro?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.