Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. It's always sunny in Philadelphia

2. Srecni ljudi, stara domaca serija

OBAVEZNO POGLEDATI, VEOMA SMESNA

crni arandjele, hehehe

3. аххахаххахаххахахахах

4. It's always sunny in Philadelphia

Sad vidim da ovo ladno niko nije preporučio ranije... Bar sto puta bolja serija od "kako sam upoznao vašu kevu" i još pola nabrojanih na ovoj temi.

5. хахахахахахахахахахха сељак д кинг

6. ne znam da li je neko preporucivao ove dve, manje poznate "Peep show" i "Extras". Ko voli britanski humor, uzivace!

7. Мој рођак са села, дефинитивно најбоља наша серија по мом укусу, у ствари једина коју гледам јер ми друге и не делују нешто привлачно. Серија je баш слојевита и дефинитивно заслужује пажњу.

8. Поново гледам Досије икс, мислим да је и даље једнако добра серија,

9. Хехе, ја сам то гледала кад сам била оволицна. А добра је, није да није.

10. cold case i south park
    mozda je vec predlagano

11. Мућке и ало ало остају непревазиђене

12. Јаго- Љубимац жена.

13. ХХАхахахахахах

14. Озбиљно, бре. ја био инспирација сценаристи...

15. Family guy
    American dad
    Futurama
    -----------------------------------------------
    Ništa ostalo im nije ni do kolena. Ko tvrdi suprotno znači da nije pogledao ni jednu od ove tri.

16. selenijum
    Coupling.

Zabrinjava me sto se ovo naslo tek na trecoj strani.... btw. obavezno gledajte britansku verziju, jer je americka verzija u fazonu Ami G Show-a.... ( jebeni Ognjen Amidzic zamalo da mu sutnem auto kad sam ga video, da namerno, jer ne samo da je ukrao ideju show-a nego je i svaku jbnu rec preveo na srpski i koristio kao svoju.... peder...)

pa da nastavimo sa serijama:

Ovo je manje vise pregled svih serija koje mogu da gledam kad god gde god... :)

17. Dosije X TRVE KVLT! Terminator medju serijama. Mora skinem sve epizode i okinem godinu na faksu.

18. Није да се рекламирам, него ме мрзи да копирам...

Најбоља серија: http://vukajlija.com/policajac-sa-bel-er-a/286086

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.