Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Miloše-A SADA MIKROSPOJLER-upamti, kad odgledaš Dextera, nikada više najlon nećeš gledati istim očima....
Snuff Box
http://www.imdb.com/title/tt0775400/
Trećina skečeva ima samo pojedine smiješne dijelove u njima, izbjegavati.
Mr. Show with Bob and David
http://www.imdb.com/title/tt0112084/
Usiljen humor, al eto dvojka zbog finih ideja ali loših realizacija.
šta vi vidite u deksteru meni nikada neće biti jasno...
Kuratore, čojek je bolestan i ubica, ali nako uredan i pristojan, e to me kupilo. Kad budem sjeko ljude oću i ja da budem naki.
kapiram, ali meni je svaki lik u toj seriji traljavo i neubedljivo odradjen. ynas onaj osecaj, da se desi neki plot tvist tipa svi umru boleo bi me kurac. a i on je brate depresivan i tunjav ko neki psiho dzon snezni
Znam, kuratore, pa sam Dexter izgleda ko da se ne zna hljeba najesti! U zadnje vrijeme u serijama upravo igraju na tu kartu da lik ne mora izgledati u skladu sa onim čim se bavi. Pogotovo ako je psihopata ;-)
pogledajte GOMORU nubare
Mućke - OBAVEZNO
I miter bina ko nije gledo
gomora je vrh, prava realisticna mafijaska..ceka se druga sezona
nema jace od gomore moze i toto rina
mislis il capo dei capi..moze i to...jbt poceo sam da gledam sopranove, mislio sam da je nesto na taj fazon..ono je porodicna komedija
dada, il capo dei capi... sporanovi su alo alo naspram te dve serije... moze i squdra antimafia
tu nisam gledao..probacu da je nadjem
Isperite usta sapunom sopranovi limunada lelek i bolek
bas treba da pocnem, kuratore tebe cu poslusati DA ILI NE
i da li mozes da potvrdis da je to fazon Goodfellas kao serija
Ne mogu ti to potvrditi. U pocetku ces mozda imat trip, ipak su 3 4 glumca iz gudfelasa u sopranosima, ali ovo je ipak drugacije.
I naravno da gledas jbt sta cekas
jebeni spajder docekao da bude neko mudo hahaha
sine sopranovi su porodicna komedijica..ne kazem da je losa serija samo nije to ono sto sam ocekivao.tu je paznja vise posvecena porodicnim odnosima..nije to serija o kriminalu
ARmine pa jer si gledao il capo dei capi, pre sam ti je preporucivao?jel si gledao gomoru?