Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Свака им јебена част, сутра гласам за отцепљење и селим се у Тител.

2. http://www.imdb.com/title/tt2249364/ - Ovo obećava. Je li vredno gledanja sada-odma-sada-skidanje-gledanja?

3. I tenant i olivija vrhunski glumci, ali ne znam nikoga ko je gledao.. Gledao sam intervju kad najavljuju seriju i trejler, cini mi se kao vrlo dobra, ali ne bas kao odma sada odma

4. Pa taj rad. Tenant mi je garant uspeha ko Žardel nekad u portugalskoj ligi što bejaše.

5. Ovo obećava. Je li vredno gledanja sada-odma-sada-skidanje-gledanja?

Apsolutno.

EDIT: Čak sam i suzu pustio na kraju prve sezone, ponajviše zbog toga kako ulogu iznosi Jodie Whittaker u ulozi majke (podrazumeva se da vodeći dvojac kida glumu). Sličan utisak ostavila i druga sezona. Jedva čekam treću.

U životu sam piljeći u ekran plakao još samo uz ovo.

6. http://www.imdb.com/title/tt3843168/?ref_=rvi_tt - За све који би да се мало опусте између два нервна слома јебеног Рика Грајмса а да притом не мењају тематику.

7. Verujem Agilnom na reč. Počeću večeras sa serijom.

8. Agilni, u pravu si, Mary & Max diraju u emocije. Od istog režisera ti preporučujem ovo. Nećeš plakati, ali će ti svidjeti. Dodajem još ovo, Francuzi, stari manijaci.

9. http://www.imdb.com/title/tt2249364/ - Ovo obećava. Je li vredno gledanja sada-odma-sada-skidanje-gledanja?

tesko sranje.istina, dobra je gluma ali su twistovi skroz staromodni, pretrerali su sa njima i jos su oni jedina sustina serije.pricam za prvu sezonu drugu nisam hteo da gledam.znaci odrzavanje napetosti i zavaravanje gledaoca na jedan staromodan nacin i jos su preterali u tome.mnogo plitka serija..evo ja cu tacno da ti kazem na sta mislim a ti ako hoces da gledas seriju nemoj da citas ovo dole
    SPOJLER
    trazi se ubica deteta.u jednoj epizodi izgleda da je kriv njegov drug cini mi se, u drugoj sumnja pada na nekog lika, u trecoj na postara, u cetvrtoj na prodavca novina itd itd i na kraju naravno kriv je onaj za koga se najmanje sumnjalo..jadno skroz i otrcano
    edit:ja ne mogu da se nacudim da ova serija ima ovako visoku ocenu..komercijala na najgori moguci nacin.valjda su pridobili gledaoce na emotivnost.mene nisu mogli jer nemam emocije

10. SPOJLERISANJE TU I TAMO:

tesko sranje

Teške reči za nešto što sam kažeš da ne možeš razumeti zbog nedostatka emocija, jer su one često pokretač za sve postupke likova u ovoj seriji. Što se zapleta tiče, u malom mestu je sasvim normalno da ljudi imaju mnogo tajni. Kada se nešto ovako desi, tajne isplivavaju, svi postanu sumnjivi. Još pritisak medija na koji nisu navikli... Normalno je da se na svakog sumnja, a to je serija fenomenalno prikazala. Inače, taj na kojeg si ti najmanje sumnjao je meni tajanstven od treće epizode već, ima naznaka itekako. Možda baš zbog nedostatka emotivnosti i nisi mogao da ih vidiš, ili nisi pažljivo gledao. Ne slažem se sa tobom ič oko Broadchurch-a.

11. Krenuo je Fargo, 2. sezona. Fin početak, puno poznatih lobanja glumi, vidjećemo u šta će se oždrijebiti kasnije.

12. Što se tiče serije o kojoj Agilni i Lab pričaju: odgledao sam 4 epizode. Deluje sasvim solidno, izbegao sam spojlere, ali se samo nadam da isto ubistvo ne istražuju kroz sve tri sezone. Onda ću stvarno da se smorim. Inače, Tenant mi je toliko draga lobanja, da bi ga držao na gajbi u neograničenim količinama.

13. jesi gledao doctor who-a ?

14. osim glasa u kako trenirati zmaja, ne znam sta je jos radio, vise radi pozoriste

15. Kad si već spomenuo za sada mi je i više nego dobra nova sezona Doktora, Kapaldi mi se dopada više nego Smit.

16. Smit? SMIT?!!? SMIT FAĐO SMIT?!? ZAISTA?!

17. Tenant glumi i u ovom filmu. Ti bi Armine trebalo da si ga gledao.
    http://www.imdb.com/title/tt1777034/

18. sasvim dobre nove, kapaldi doktor plus predivna dzena kolman, nadam se da ce ostati jos koju sezonu..
    odlican i smit, ja sam popizdeo kad je otisao dejvid koji mi je i dalje omiljeni, nisam hteo da gledam, ali posle i njega zavoleh, on i klara savrsen spoj bili..

19. nisam gledao, ovo je tv film, pitanje ima li torenta :/

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.