Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. "Одељење.." се давно приказивало на ТВ, контам да је 90их снимана

2. Зајебавам се бре, наравно да сам гледао, овде вероватно постоји и засебна тема само за Homicide

3. Ко се сећа серије "Одељење за убиства", у Чикагу глуме Фалзоун (Џон Седа) и повремено се појављује и Пемблтон ( црнац, не знам како се зове глумац а и мрзи ме да гуглам)

Е да, ако пронађете погледајте и Homicide: Life on the Street

ај објасни мало шта си ти рекао овде. ако се сећамо одељења за убиства, да пронађемо и погледамо одељење за убиства?

ево ти тема:
    http://vukajlija.com/forum/teme/52142-homicide-life-on-the-street?strana=1
    и немој да пишеш тамо ништа док не одгледаш целу серију! јасно?

4. и немој да пишеш тамо ништа док не одгледаш целу серију! јасно?

Прво смањи доживљај.

Друго немам шта да објашњавам, причам за Homicide. Да си је гледао кад се приказивала а не преко бувљег торента знао би да су је код нас превели као "Одељење за Убиства".

А треће, гледао сам је, гледао бих је и опет, и гледаћу је кад ми буде било досадно.

Зајебавам се бре, наравно да сам гледао, овде вероватно постоји и засебна тема само за Homicide

Опуштено Форестере, не узимам за зло хД

5. Fargo sa svakom epizodom sve više jebe u sve rupe koje postoje i nalazi nove rupe da ga gurne i u njih. Takođe, muzika je sjajna.

6. Прво смањи доживљај.

Ово ти је последњи пут да си ми се овако обратио!

Друго немам шта да објашњавам, причам за Homicide. Да си је гледао кад се приказивала а не преко бувљег торента знао би да су је код нас превели као "Одељење за Убиства".

А треће, гледао сам је, гледао бих је и опет, и гледаћу је кад ми буде било досадно.

О, али имаш да објасниш. Која ти је серија хомисајд, а која лајф он д стрит? Лол, нисам гледао кад се приказивала, зато и питам да ми ти објасниш, пошто си гледао кад се приказивала на телевизору. За почетак, молим да објасниш како су превели серију Homicide: Life on the Street.

7. Ово ти је последњи пут да си ми се овако обратио!

Не издркавај се.

8. брт, зајебавам те. како не капираш?

очигледно си ти гледао серију као клинац и запамтио је као одељење за убиства, запамтио два-три лика. па кад си поново налетео на исту мислио да је то нова серија са истим глумцима. не мораш мени да објашњаваш, ја сам је гледао на пинку, па после поново на бк (или тако неки канал, не могу да се сетим). трећи пут на ултри, а четврти пут сам скинуо са торента. то је све једна серија која се зове Homicide: Life on the Street. ако си је гледао прикључи се теми, свако ко је гледао одељење и воли га, мој је добар пријатељ.

9. брт, зајебавам те. како не капираш?

Веруј да ми је толико усрано јутро да ми је social skills у минусу.

Ту серију сам гледао давно, и запамтио сам само ликове (Бејлиса, Фалзона, Манча, Ђиардела ..), него сам почео да гледам нову серију где се појављује пар глумаца који су ме подсетили на "Одељење..." .
    Ево сад скидам прву сезону на торенту док још има сидова, коментарисаћу нешто чим погледам.

Чикаго П.Д. је са друге стране насјличнији серији "The Shield" (Прљава Значка код нас), полукорумпирани полицајци боре се против банди Чикага, са им што су глума, шминка и ефекти за десетку.

10. него сам почео да гледам нову серију где се појављује пар глумаца који су ме подсетили на "Одељење..."

коју серију гледаш?

11. http://www.imdb.com/title/tt2805096/

Chicago P.D.

Чикаго П.Д. је са друге стране насјличнији серији "The Shield" (Прљава Значка код нас), полукорумпирани полицајци боре се против банди Чикага, са им што су глума, шминка и ефекти за десетку.
    Прате полицајце у цивилу и у унифорими.

12. шминка и ефекти за десетку.

Paune, ovako radi i naša policija.

13. http://www.imdb.com/title/tt2402137/

Krenula druga sezona, fino počelo, al' što Nikola Đuričko glumi Rusa LOL

14. Kolike su pičke naši glumci!

15. Ne znam samo jesu li tijesne pičke ili one razrađene, ko autoput sa 6 traka?

16. Kolike su pičke naši glumci!

Толике да је јебени Сергеј Трифуновић одбио да настави са Црним Грујом да би у Америци доживео тотални бум у каријери као снајпериста у оном филму Next са Николасом Кејџом, где се појави на 10 секунди, промаши и промрмља "у пичку материну" или тако нешто, због чега га је у Груји заменио ретардирани ваљевски ђилкош којег ни рођена мајка не може очима да гледа. Толике.

Пиздим нешто вечерас јбг

17. serlok 10/10 iako je 3 sezona malo klise

18. Пиздим нешто вечерас јбг

Ma ne pizdiš, Foresteru, samu istinu si rekao. Inače, atrofija domaće kinematografije i karcinom ega novopečenih glumaca-nedonoščadi izvlače najgore iz čovjeka....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.