Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. KAZANE DABOGDA SE UNEREDIO

2. Fargo objašnjava ljuto!

3. A ja sam rekao da će biti bolja sezona od prve.

4. Ima li neko preporuku za konvertor .sub u .srt titlove jer mi bs plejer izgleda neće da učita ove prve a na prijevodi online postavljaju samo te za fargo.

5. Nije to do titlova a ni do BS Plejera (najdegeneričniji plejer na svijetu).
    Promijeni monitor

EDIT: Evo, online sub konvertor:

http://subtitlefix.com/index.php

6. treba naziv avi fajla i prevoda da budu isti.npr:film.avi i film.sub a ako su razlicitog naziva onda se desava da nece da ucita prevod.mozda je do toga

7. Убаци ГОМ плејер

8. Ha, ja mislio da je Fargo jednosezonska serija

9. @Miki Kobasica
    Danas pustaju petu epozidu.

10. Fargo S02E05 biće dostupna sutra ujutro, 3:00-4:00 h.

11. Seltice jel treca sezona reja donovana gospodina klasicnog ima 12 epizoda? I ako da kad ce cetvrta sezona koji kurac?

12. Čukica, tačno je, veseli mladić Rej nas zabavlja u 12 epizoda, a kad će 4. sezona, pitaj boga. A volio bih da odmah sutra krenu nove epizode.

Evo ti mali kvariša o 4. sezoni:

http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/ray-donovan-finale-ray-will-827222

13. Pta kažete, jebe Fargo a, da se gleda to?

14. Peaks89, gledaj, ova 2. sezona me prijatno iznenadila.

15. да ли ваља ишта емпајр серија?!?!?!?!
    да ли ваља ишта тај фарго псорани

или да гледам проверени одлскул у виду серије хастл

16. Tuljane Empajr je dobra serija, sva u fazonu muzičke industrije i tako tih govana. Pogledaj.

17. hustle kidalica

a od empire samo boardwalk

18. Dajte sub za Fargo s02e05 ako ima!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.