Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
neka bleda kopija vikinga..
odgledao sinoc 2 ep the knick serija rastura, preporuka za tebe brt skauz
Fargo kakav je?
Ah prijatelju dragi, veliki umovi slicno razmisljaju..odgledao sam Knick, serija kida, hvala svakako sto mislis na mene cak i u ovim teskim trenutcima za oba nasa omiljena strana kluba..
Boh, Fargo kida, 10/10, ali imam cudan osecaj da si gledao i da trolujes, ne znam zasto
Tetralol, ja isto juče gledao i isto svario 2. Sve mi za sad prija, osim onih gadnih operacija. Biće prijatna serija jako, vidim već.
Inače, u januaru kreće Šejmles, ne mogu jebeno dočekati!
Knick je preljepa serija. Kolega Bohore, čak i u slučaju da troluješ, iskreno preporučujem Fargo.
Ruska mini-serija. Deset epizoda. Odgledah samo prvu, deluje zanimljivo. Možda bude još nekom...
https://youtu.be/kKP7Cfunll8
Cini mi se da ima i knjiga
Ima. Pisana je po seriji.
Cini mi se da ima i pizza!
Ima. Pizzana je po knjizi.
Cini mi se da ima i koktel!
Ima. Smućkan je od svega navedenog.
http://www.imdb.com/title/tt3498622/ dobra serija, jeste da su malo preterali sa zapletima to mi se ne svidja
Cini mi se da ima i koktel!
Aaa, pa zato se kaže 'koktel majstor'!!!!
Knick šije i druga sezona, dobri su skroz
Ray Donovan iskidao.. definitivno najveće iznenađenje u poslednje vreme, mada sam i postavio niska očekivanja kad krenuh
Finale druge sezone The Knick ojebalo skroz, jedva cekam trecu sezonu
kako mi idu na kurac glavni ženski likovi u serijama, recimo karmela u sopranosima, sersei u gejmotronu, ona gavrijeva žena u leftovers i sl. da ne nabrajam ostalih 20 serija. ne znam jel u pitanju mizoginija ili nešto drugo.
Večeras Sherlock specijal valjda! Biće do jaja!
Ako je profesorova zena iz Breaking Bad, opravdano je. Kuja par ekselans (a i on je jeo govana dosta)
Karmele ae ne secam, ali zvao sam je Kravela jedno vreme tako da kontam da nije mizoginija vec zdrav razum..