Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. neka bleda kopija vikinga..

2. odgledao sinoc 2 ep the knick serija rastura, preporuka za tebe brt skauz

3. Ah prijatelju dragi, veliki umovi slicno razmisljaju..odgledao sam Knick, serija kida, hvala svakako sto mislis na mene cak i u ovim teskim trenutcima za oba nasa omiljena strana kluba..

Boh, Fargo kida, 10/10, ali imam cudan osecaj da si gledao i da trolujes, ne znam zasto

4. odgledao sinoc 2 ep the knick

Tetralol, ja isto juče gledao i isto svario 2. Sve mi za sad prija, osim onih gadnih operacija. Biće prijatna serija jako, vidim već.
    Inače, u januaru kreće Šejmles, ne mogu jebeno dočekati!

5. Knick je preljepa serija. Kolega Bohore, čak i u slučaju da troluješ, iskreno preporučujem Fargo.

6. Ruska mini-serija. Deset epizoda. Odgledah samo prvu, deluje zanimljivo. Možda bude još nekom...
    https://youtu.be/kKP7Cfunll8

7. Cini mi se da ima i knjiga

8. Ima. Pisana je po seriji.

9. Cini mi se da ima i pizza!

10. Ima. Pizzana je po knjizi.

11. Cini mi se da ima i koktel!

12. Ima. Smućkan je od svega navedenog.

13. http://www.imdb.com/title/tt3498622/ dobra serija, jeste da su malo preterali sa zapletima to mi se ne svidja

14. Pajo Dačak
    Cini mi se da ima i koktel!

Aaa, pa zato se kaže 'koktel majstor'!!!!

15. Knick šije i druga sezona, dobri su skroz

Ray Donovan iskidao.. definitivno najveće iznenađenje u poslednje vreme, mada sam i postavio niska očekivanja kad krenuh

16. Finale druge sezone The Knick ojebalo skroz, jedva cekam trecu sezonu

17. kako mi idu na kurac glavni ženski likovi u serijama, recimo karmela u sopranosima, sersei u gejmotronu, ona gavrijeva žena u leftovers i sl. da ne nabrajam ostalih 20 serija. ne znam jel u pitanju mizoginija ili nešto drugo.

18. Večeras Sherlock specijal valjda! Biće do jaja!

19. Ako je profesorova zena iz Breaking Bad, opravdano je. Kuja par ekselans (a i on je jeo govana dosta)
    Karmele ae ne secam, ali zvao sam je Kravela jedno vreme tako da kontam da nije mizoginija vec zdrav razum..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.