Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. aha,taj rad.nasao sam jos nesto tako.gledacu onaj fir of d voking ded.deluje ok.nije bas da sam sada najveci fan toga,al smorili me motorasi i sans of enarhi.

2. pojebo vinyl prvu sezonu, realno zasluzuje vecu ocenu

3. reko da obnovim peaky blinders dok ne pocne treca ( inace 5.maj), al sam sprzio obe sezone za 5 dana fazon jebem ti sve kakva serija, ostaje desetka

4. pogledao sam onih 6 epizoda fir d voking ded.bolje mi od voking deda.jebemliga.smorili me malo oni originalni zombiji.

http://www.imdb.com/title/tt1462059/
    ovih dana cu ovo da krenem gledati.

5. Naletim na AXN neka serija fantazija macevi demoni vilenjaci kurac palac reko ae odgledam celu na netu. Ispostavi se da je Shannara Chonicles, islo na mtviju, sto sam vise gledao sve gore bilo. Bas onako sranje. Ne preporucujem nikome.

http://www.imdb.com/title/tt1051220/

Inace Igra leda i vare od 25og

6. to ovi hbo burzuji

7. http://www.imdb.com/title/tt2741602/?ref_=ttep_ep_tt

Spojleri

Koji je trip sa ovom serijom, deluje jako čudno, bar na mene. Kada sam počela da je gledam pre nekoliko meseci toliko sam se primila i u cugu to sve odgledala još sa nekom blentavom facom oujea kidaš ah zašto pravite pauzu prokletnici i ostale gluposti..bilo je par trenutaka čak i u najvećem zanosu kada sam se zapitala da li je malo patetično, ali odbaci čovek te misli jbg...onda sam se ohladila prinudno jer su pravili pauzu i gledam nekoliko epizoda i nije to to javlja mi se neki neprijatan osećaj, međutim, došlo je da kraha kada odgledah ovu gde Elizabet umire od odvajanja posteljice ovaj je drži za ruku plače FBI luduje okolo, gledam wtf kao jedan indijski film kad sam gledala, najgluplje nešto, jebale vas epske trudnoće i umiranja...Elem, kontam da ona nije stvarno mrtva već će da bude situacija kao plaćeni doktor sjebao aparat koji je pokazivao da je njeno srce stalo da bi je oteli: ona je živa ah! (što mi je više u duhu španske serije tipa Rubi) A tek ovaj home alone odrasli edišn u poslednjoj epizodi, začinjen sa tim delužnal Rejmond momentom i pronalaskom one ogrlice na kraju, užas (mada je čak bolja od prethodnih 5 na primer) Realno je za transfer serija postala, ali nekako ne mogu da prestanem u smislu da bih želela da vidim kako se sve završava, a i Džejms Spajder nije tolika blamaža, zapravo sviđa mi se on...tužno :(

8. Pocela 7. sezona Archera...imaju vec 3 epizode...

9. Ima li đe prevod za 6. sezonu?

10. Skočko, nema naših titlova. Ovdje imaš engleske prevode.

EDIT: I ovim putem bih želio da kažem da Banshee jednako jebe i u ovoj, nažalost, zadnjoj sezoni.

11. Ako budem raspoložen uzeću to i prevesti sve, veliki sam fan Arčera i podijeliću to sa malom zajednicom našeg govornog područja.

12. skocko koliko u proseku treba da se prevede jedna epizoda neke serije, bez nekog posebnog slenga da se cimas i trazis odgovarajuci prevod, nego klasika.
    I je l uzmes engleski prevod i samo citas i prevodis ili gledas i seriju i uporedo ubacis, prilagodis stagod...

13. E, Skočimiš, meni ne moraš da prevodiš, ja mogu i bez titla da gledam ;))

14. a znači, valja taj archer, ja skinuo prvu epizodu i gledao pola sata, pa batalio

produkcija i gluma me opasno podsetili na csi

15. ja do sada nesam čkolovao "Oz", tvorza i sve što se tamo dešava, kida serija

HBO at its finnest

16. naravno House of Cards o je ba la, videh da su i pisane pohvale, a ne znam dokle je Jamajčanin gledao Shameless, stvarno kidaju do ove poslednje sezone, sad otišli u kurac

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.