Šeko brate, ni blizu. Papete, baja koji je to stvorio (koji inače pozajmljuje glasove i Piteru i Stjuiju i keru i Kvegmajeru) i sam kaže da je dosta stvari pokupio od Simpsonova. Uvrnutiji su oni od Simpsonova, i to mi se kod njih sviđa. A ker priča zato što mu se priča. :D Pa napravili prosto tako, jebiga, k'o što u raznim crtaćima životinje pričaju, samo je sad tu ker k'o osoba. Ima mnogo epizoda, ali ja bih ti preporučio da ih pogledaš, ako imaš vremena. Stvarno ima vrhunskih fora. Znaju da budu dosadni i ponekad neduhoviti, ali sačekaš da prođe to neko glupiranje i onda stvarno padne neki vrhunski fazon.
Vidro, okacio sam to pre 5-6 postova lololo
Blejce, aj daj neke epiode koje su po tebi najbolje ,pa da ocenim.
Imam u planu da pogledam 3-4 serije, ali nemam vremena za sve, pa pravim selekciju. lolo
Vidro, samo zameni BB (mada i nju jako gotivim) sa Boardwalk empire i eto ti mene. :D A realno, ne pričam ja to bezveze, stvarno su predobre. :D Papete, bačiću ti u PVT.
Blejk,svako ima svoj ukus a ima gomila scena realno koje su predobre ...
Puppet,trebao bi da gledaš serija prepuna nelogičnosti,naprimer,ova beba,priča ko engleska gospoda,ponaša se kao grinč , a nemoš provalit razumeju li ostali ili ne... Pogledaj definitivno!
Prelistao sam temu i nigde nisam video da je ova Linčova genijalnost pominjana. Po mom skromnom mišljenju, najbolja serija ikad snimljena. Odlična radnja, fantastični suspense momenti, klasičan Linč.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Blejče uz dužno poštovanje...
http://www.youtube.com/watch?v=isJ9yL-i6Jw
Aj vi meni objasnite, kao nekome ko nikada nije gledao Femili gaja, o cemu se tu radi? Jel na foru Simpsonovih? I kako ker prica?
a njah..
ja odgledala jednu sezonu, očekivala sam da će me oduševiti kao i simpsonovi
a uopšte nije
al gledljivo je
Šeko brate, ni blizu. Papete, baja koji je to stvorio (koji inače pozajmljuje glasove i Piteru i Stjuiju i keru i Kvegmajeru) i sam kaže da je dosta stvari pokupio od Simpsonova. Uvrnutiji su oni od Simpsonova, i to mi se kod njih sviđa. A ker priča zato što mu se priča. :D Pa napravili prosto tako, jebiga, k'o što u raznim crtaćima životinje pričaju, samo je sad tu ker k'o osoba. Ima mnogo epizoda, ali ja bih ti preporučio da ih pogledaš, ako imaš vremena. Stvarno ima vrhunskih fora. Znaju da budu dosadni i ponekad neduhoviti, ali sačekaš da prođe to neko glupiranje i onda stvarno padne neki vrhunski fazon.
Hhahahahah, blejčeeeeeeee, evo tebe!
Vidro, okacio sam to pre 5-6 postova lololo
Blejce, aj daj neke epiode koje su po tebi najbolje ,pa da ocenim.
Imam u planu da pogledam 3-4 serije, ali nemam vremena za sve, pa pravim selekciju. lolo
znam, vidiš da sam citirala :P
Vidro, samo zameni BB (mada i nju jako gotivim) sa Boardwalk empire i eto ti mene. :D A realno, ne pričam ja to bezveze, stvarno su predobre. :D Papete, bačiću ti u PVT.
Onda ti je oprosteno :P
Grifine, i Boardwalk empire mi je na spisku.
Blejk,svako ima svoj ukus a ima gomila scena realno koje su predobre ...
Puppet,trebao bi da gledaš serija prepuna nelogičnosti,naprimer,ova beba,priča ko engleska gospoda,ponaša se kao grinč , a nemoš provalit razumeju li ostali ili ne... Pogledaj definitivno!
http://www.imdb.com/title/tt0090399/?ref_=sr_1
Banujte Brucea zbog spema lololo
Što. šta fali? Imala 4 sezone, još se stalno gleda, lepi i mladi glumci, perspektivni što su i dokazali u kasnijem životu - sve isto kao LOST...
Hahaha idi bre Bruse, padoh sa stolice...
Добар је Бољи живот.
hahahah
bolji život - 8.4 ocjena!
Ma dobra je serija realno, samo je ubilo u pojam beskonačno repritiranje.
odlična serija, ima gomilu zaboravljenog slenga za definisanje
А јеб'о те, Породично благо има само 5,8. Које будале то оцењују? :О
Prelistao sam temu i nigde nisam video da je ova Linčova genijalnost pominjana. Po mom skromnom mišljenju, najbolja serija ikad snimljena. Odlična radnja, fantastični suspense momenti, klasičan Linč.
Naravno, soundtrack je priča za sebe...
http://www.youtube.com/watch?v=XhJo7aljnQg