Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Цела та лева прича се своди на то да је корпорација користи да се приближи глупим масама. Фазон је да су знали да имају нацисткињу у својим редовима, али су је опет ребрендирали да оснажује жене, јер их заболе за било шта сем за моћ и профит.

Ограничавам се да нисам гледао трећу сезону, чекам да изађу све епизоде, ал колко сам сконтао из прве две сезоне, фора је да су сви иста говна, и да се све на крају сведе само на јавну слику ради моћи и профита.

2. Kolko jebe posljednja epizoda, uh. Obožavam ih.

3. Au kako je strasna ova nova epizoda better call saula..

Interesting fact:

Bob Odenkirk imao srčani udar tokom snimanja te epizode.

4. Lol, Volter je sve vreme kuvao iznad dva kostura lolz

5. Al ne kapiram cemu jos 5 epizoda. Jos jedino treba da saznamo gde je Kim 2008., inače sve ostale storilajne znamo.

6. I da saznamo šta će 2010 biti sa Solom, tipujem na neki suicid

7. Aj špekulišemo šta bilo s Kim na kraj, ja mislim da je ona bila jedna od prvih mušterija prodavca usisivača, al problem je što je onaj glumac što ga glumio otego papke pa ne mogu snime tu interakciju.

8. Druga opcija je da je Gas reko Majku da je rokne, al to teže malo da bi moglo da prođe s obzirom na to kolko Sol i Majk sarađuju u BB. Možda nije reko Majku nego Viktoru ili Tajrusu.

9. Ja mislim da Salamanke rešavaju Kim

10. Inace character development u bcs> bb

11. Od rendom nebitnog lika napravili spinof koji je postao bukvalno remek delo kinematografije u svakom pogledu. Gg wp

12. lomimo loše > bolje zovi savleta

13. Meni sad u srednjim 30-tim, više leži Savle. Odnos Čak-Džimi, ne postoji bolje naoisan i odglumljen.

14. bb ima bolju kinematografiju, mrvu bolju overall glumu, mnogo više wtf momenata i brža je. Osim epizode s muvom nemamo spore epizode koje bolje opisuju likove. Saul polako gradi priču, ima masu storilajnova sa minimalnim ulozima i nekako više liči na RL

15. Inace kad smo kod serija uplatio sam dizni plus i resio da pogledam sve star wars. Trenutno gledam clone wars seriju crtani lol i ič nije loše

16. Meni sad u srednjim 30-tim, više leži Savle. Odnos Čak-Džimi, ne postoji bolje naoisan i odglumljen.

oh snap you're gonna make me watch better call Saul

17. Sve se slažem sa Zapatom ali ona scena sa Hankom na wc šolji (da ne spojlam onim koji nisu gledali ukoliko postoje) ono je nenadjebivo i nekako je tas na vagi u odnosu bcs-breaking bad.

Još uvijek pamtim taj osjećaj kad sam prvi put gledao tu scenu..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.