Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Stvarno što bi plaćao neko nešto ako krivično neće biti gonjen ni na kakav način ako to nabavi besplatno

2. Brt samo i razloga sto bih mozda gledao nesto odma sada odma a nije izaslo na torentu npr, 7,8$ dolara mesecno fazon i pokrio si sve, ko nestor u politici

3. Bar je netflix toliko, ne znam ostala sranja koliko su

4. sačekaš nekoliko sati da izađe torenat i onda si za 0$ godišnje pokrio sve, ko beslać u košarci.

5. ko knele zelim sve i odma

6. sačekaš nekoliko sati da izađe torenat i onda si za 0$ godišnje pokrio sve, ko beslać u košarci.

I onda pitaju od kojih para je mesni u montekarlu

7. Ove striming platforme ponude mi se ne sviđaju da bih im plaćao npr boli me kurac za nekog tamo pederka timoti šalamea kako već ili stranger things itd ove moderne neke woke stvari nebitno, a ja oću da gledam recimo Čajnu O'Brajen 2 e al to nema tamo nego samo torent

8. Sve se uklapa, ukidam odmah sva ta govna sto placam, vidimo se za 6 meseci saljem slike iz banja luke

9. prvo sta uradim gde god vidim netflix instalaciju uradim aninstal
    i sl

10. jedino sta cekam je kuca zmaia nadam se da ce uskoro to me zanima, i prva sezona bila solid

11. https://www.imdb.com/title/tt19231492/

Odgledao prvu epizodu, nije mi nešto legla, moguće da ću batalim, šteta za torent 1080p

12. sad vidim da ste pisali da e pocelo ovo govno

sacekacu tu oko nove godine pogledam skinem 4k neku verziju pogledam u danu

13. u septi Belorovoj dok Alisent pali sveće čuje se u pozadini 'gospodi pomiluj'

dokaz da su svi westerošani srbi

14. ali cek zasto su u the boys prikazali scenu sa onim vozicem lizanja bulje daaaaaaaaaj

15. Alo druze ne spojluj mi tako bitne stvari aoooooo

16. godinu dana nema sta da pogledas i onda odjednom izadje hotd, the boys, onaj lotr, severance..

17. kasnim malo al gledam onog shoguna solidno me vozi nakon igranja tsushime

18. Alo druze ne spojluj mi tako bitne stvari aoooooo

Sry ali ne sry trebao bi mi bit zahvalan na upozorenju, dakle 2ep budi spreman da skip skip +10sec da ne bi posle sebi oci vadio

19. kakvo lizanje bulje tačno, muškarci žene troje četvoro petoro u voziću daj detalje

20. Da li mislite na takozvani “human centipede” ?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.