Serije - preporuke, kritike, diskusija
  • Galantni kosovac

Cek Plidu Severance sesona 2 izasla?

• S

mislim vise je tehnicki JEDENJE BULJE nego lizanje, to je ono sto sam uspeo da vidim pre nego sam skocio i isutirao monitor

Samo muskarci hezno, bozija ti vjera, tu o zenama ne bjese zbora

• S

Aaa jel i to izaslo!?

• P

Nije jos ali izlazi u “drugoj polovini 2024” lol

Skauz ako nije tkzv human centipede, nisam zainteresovan

• S

Necu guglati to, necu

Gospodi pomiluj ove mladje generacije

• хезно

sad mi tek nije jasno šta jedenje bulje podrazumijeva ali ne želim da znam, hvala

• S

Uu vrh, ovo je bese inace bilo obradjeno u onoj seriji Kriminal u rusiji ako se ne varam

#jovankajolic

• 627

Da li mislite na takozvani “human centipede” ?

кршина филм једино онај доктор има ту фацу психопате доктора а много је јачи филм 120 содоме и гоморе оно италијанско не знам како се зове тачно знате ви на шта мислим

• Скелетор

Da da bolji je Human centipede 2 preporuka

• S

ja gledam sta pisete ono koverzacija centipede pre 17 dana ;d

• 627

Ма сигурно ћу гледати хјуман сентипедо 2 боли ме уво баш хахахх

• Čika Bolja

nije mi jasno zasto plebejci toliko pene na seriju ranjeni orao. uvek se nadje neki norman da je popljuva kako je transfericni sentis bez radnje i bla bla.. meni je licno(osobno) skroz okej. kao dete sam je obozavao. doduse sva ona ostala mir jam sranja tipa greh njene majke, e, to jeste sranje i tu se slazem s prosecnom srbendom

• Galantni kosovac

VRATIJA SE ŠIME I DONIA FRIŠKE RIBE

• P

nije mi jasno zasto plebejci toliko pene na seriju ranjeni orao. uvek se nadje neki norman da je popljuva kako je transfericni sentis bez radnje i bla bla.. meni je licno(osobno) skroz okej. kao dete sam je obozavao. doduse sva ona ostala mir jam sranja tipa greh njene majke, e, to jeste sranje i tu se slazem s prosecnom srbendom

Long time no see you dirty slut

• хезно

pa dobro boljo nema veze nisi ti kriv to ti je zbog estrogena pričao sam o tome već

• Čika Bolja

dosta testosterona treba da se ceni romantika. ovi kojima je to krindz su ormanski pederi ili jevreji. ranjeni orao je u svetu tih pokretnih slika ono sto je romeo i julija u svetu pisane reci

• хезно

nije romantika krindž nego ranjeni orao

• P

ono sto je romeo i julija u svetu pisane reci

Soyboy romance