Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Cek Plidu Severance sesona 2 izasla?

2. mislim vise je tehnicki JEDENJE BULJE nego lizanje, to je ono sto sam uspeo da vidim pre nego sam skocio i isutirao monitor

Samo muskarci hezno, bozija ti vjera, tu o zenama ne bjese zbora

3. Aaa jel i to izaslo!?

4. Nije jos ali izlazi u “drugoj polovini 2024” lol

Skauz ako nije tkzv human centipede, nisam zainteresovan

5. Necu guglati to, necu

Gospodi pomiluj ove mladje generacije

6. sad mi tek nije jasno šta jedenje bulje podrazumijeva ali ne želim da znam, hvala

7. Uu vrh, ovo je bese inace bilo obradjeno u onoj seriji Kriminal u rusiji ako se ne varam

#jovankajolic

8. Da li mislite na takozvani “human centipede” ?

кршина филм једино онај доктор има ту фацу психопате доктора а много је јачи филм 120 содоме и гоморе оно италијанско не знам како се зове тачно знате ви на шта мислим

9. Da da bolji je Human centipede 2 preporuka

10. ja gledam sta pisete ono koverzacija centipede pre 17 dana ;d

11. Ма сигурно ћу гледати хјуман сентипедо 2 боли ме уво баш хахахх

12. nije mi jasno zasto plebejci toliko pene na seriju ranjeni orao. uvek se nadje neki norman da je popljuva kako je transfericni sentis bez radnje i bla bla.. meni je licno(osobno) skroz okej. kao dete sam je obozavao. doduse sva ona ostala mir jam sranja tipa greh njene majke, e, to jeste sranje i tu se slazem s prosecnom srbendom

13. VRATIJA SE ŠIME I DONIA FRIŠKE RIBE

14. nije mi jasno zasto plebejci toliko pene na seriju ranjeni orao. uvek se nadje neki norman da je popljuva kako je transfericni sentis bez radnje i bla bla.. meni je licno(osobno) skroz okej. kao dete sam je obozavao. doduse sva ona ostala mir jam sranja tipa greh njene majke, e, to jeste sranje i tu se slazem s prosecnom srbendom

Long time no see you dirty slut

15. pa dobro boljo nema veze nisi ti kriv to ti je zbog estrogena pričao sam o tome već

16. dosta testosterona treba da se ceni romantika. ovi kojima je to krindz su ormanski pederi ili jevreji. ranjeni orao je u svetu tih pokretnih slika ono sto je romeo i julija u svetu pisane reci

17. nije romantika krindž nego ranjeni orao

18. ono sto je romeo i julija u svetu pisane reci

Soyboy romance

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.