Serije - preporuke, kritike, diskusija
  • Galantni kosovac

The Bear prva sezona odlicna, druga zbog one crnkinje negledljiva, ima onaj konstantni uptalk, ne znam na srpskom koji je izraz za to

• Š

taj the bear popio toliki hejt od ciničnih forčen incelovaca da me to dodatno ubedilo da ga nikad ne pogledam

https://i.ibb.co/x3f3NKs/xjzkm48uu02d1.webp

mislim svaka serija ili film ili bilo koji drugi vid zabave može da se razloži na proste činioce i karikaturiše ovako ali jebiga

• Скелетор

Nisam gledao seriju nemam predstavu o čemu je osim da je o nekom kuvaru u nekom restoranu pa pitam šmoa zašto naglašava cinične forčen incelovce kakve veze imaju sa serijom šta ih trigeruje tu zašto hejt i po čemu su merodavni da daju sud o nečemu.
    Ne moraš da odgovoriš btw, zadnji pasus donekle objašnjava i ona slika, al jbg

• Š

ma onako čisto, tamo po tim predelima sam video gomilu ovakvih hejterskih mimova i greentextova za tog međeda pa mi zapalo za oko
    u jednu ruku zadrto govedo u meni ima nešto protiv tih serija gde se neka obična i svakodnevna zanimanja i dešavanja dižu u nebesa i dramatizuju bez preke potrebe
    u drugu uživajte u gledanju čega god želite braćo ko sam ja da vam branim

• celtic

https://www.imdb.com/title/tt17676706/

Puno ljutih glavica glumi, visok preporukability.

• S

Ovo se izgleda gleda brrrutalno cim prave svaku drugu seriju na ovaj fazon

im in

• 627

јеботе је л овај селтик ради ишта друго у животу осим што гледа серије са 1000 оцена на имдбу
    је л може да нам каже је л му то хоби не бави се спортом не иде на блеје шта како

• S

realno znam masu ljudi koji su bukv pogledali svaku seriju pod kapom nebeskom a imaju porodicu, imaju posao, fazon stizu na fucu/basket sa ortacima, sve je u dobroj organizaciji sig

• P

Ja kad sam išao u srednju i na faks gledao po tri razlicite serije dnevno, non stop citao neke knjige + igrao igrice i na sve to stizao da izlazim, igram basket s drustvom i ganjam trebe. Pogodite šta je trpilo za to vrijeme - školovanje lololo

• 627

па тачно и ја кад сам био у основној и средњом само сам игро игре и ишао напоље то ми била једина обавеза и наравно средња већ изласци спорт много више и филмови серије а школа трпила и ништа не би мењо

• 627

ја сад и имам времена за серије ал ме хаос мрзи да гледам све класике од серија и филмова сам одгледо или бар 90 посто шта сам тео да одгледам а сад да ај пратим хиперпродукцију шта кад излази ко где глуми мрш нећу

• 627

Ео гледо сам фарго крајем прошле и почетком ове године то је то ео већ 8 месеци ништа

• хезно

hahahaha isto plidu nedavno razmišljam kako sam imao vremena sve da stignem 2016, onda se setim da 1. imao sam energije i sa 5 sati sna dnevno i 2. nisam se pojavljivao u školi

• Cara™

ma jebo to kreno kao gledam ovaj nastavak dragona doco do pola epizode izvalio da sam sve zaboravio sta bilo u prvoj seyoni, sad fazon gledacu iz pocetka da al za novu godinu moyda

nemodz vise da me impresionirate

• celtic

627
    јеботе је л овај селтик ради ишта друго у животу осим што гледа серије са 1000 оцена на имдбу
    је л може да нам каже је л му то хоби не бави се спортом не иде на блеје шта како

Sve se stiže, Vuzi (Celtic smajli)

Evo, npr. Gustavo Fring iz Breaking Bada odličan u novoj seriji:

https://www.imdb.com/title/tt18552362/

• 627

Декстер васкрснуће се снима глуми мајкл хол декстера нормално и глуми УМА ТУРМАН ваљда на лето излази

• celtic

Landman dobar, Billy Bob Thornton lud.