Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Мени се доста допада, само ми је друга сезона била мало туњава, али опет боље него 90% разних гована којих има данас. У том зомби жанру(који готивим и субјективан сам) не верујем да има нешто боље. Стрип је одличан, чита неко?
Спартакус кида, али рекао бих да је очигледна разлика у квалитету између сезона без Батиатуса и ових задњих. Енди је лоше замењен, онај уме свега две гримасе да направи. А ту су и клишеи(мада их је било од прве сезоне), ал' сад некако још безвезнији. :) Али и поред тога још ми се свиђа прилично.
Dobar je i ovaj novi, ali je stari bio smrt, mlogo gotivniji. Ova treća sezona me nervira jer su sve prevrh pičke izbacili, ostala samo ona švabica, meračica krastavaca.
Prva je bila zanimljivija dosta, druga i treća nako. Ali je serija generalno gotivna, onako zablejiš i gledaš kako se kolju i puše kurčeve.
Па пошто си рекао да не волиш зомбије можда и не, мада имам друга који ОЋЕ СВЕ ДА БУДЕ РЕАЛНО ЗОМБИЈИ НЕ ПОСТОЈЕ СИ ЧУО ХОЛИВУДЕ ПИЧКО па ево га, ужива сад.
Jebiga onaj prvi umro od raka....a ovaj novi sasvim dobro odradjuje posao...pa nekako je logicno da sada ima manje bluda i da se sve baziralo na rasplet, ovo sada je poslednja sezona serije, a tema je prilicno opsirna tako da i nema bas vremena previse za prazan hod :) A serija je savrsena za bleju uz ovo kisno vreme i slicno, skuvas kavu zapalis cigaretu i pustis mozak na pasu dovoljno da te serija nece smoriti, a opet dovoljno ima i dramaturgije da zelis jos
Što kaže Lestat, ako ti se generalno taj žanr ne dopada onda bolje nemoj ni da počinješ sa gledanjem. Sa druge strane, možda te i iznenadi serija. Jebeš ga nikad se ne zna :)
Ал' добро, сва срећа па имамо Агрона и Назира. :Д Добра је она Лаета, може се издрка на њу, мада ме иритира што не уме да плаче(до јаја испала реченица).
Ма могу да сварим и Лиама, ок је лик у суштини, само мог'о бре мало да се набилдује чисто да се уклопи у колектив. :) Разумем наравно зашто је темпо радње другачији, него ето, размазили нас почетним сезонама.
Које су ово победе:
http://www.youtube.com/watch?v=cU8H77RJnP8
http://www.youtube.com/watch?v=_US5EY7n2_g
Nemam nista protiv zombija, ali u sustini svi filmovi koje sam pokusao da pogledam sa tom tematikom s ume iznervirali najvise zbog cinjenice da toliko sturo objasne njihov nastanak, da na kraju djeluje kao da se samo respawnuju :) Jako mi je vazan pocetak necega, kako, zasto, zbog radi cega, zbog radi koga, ako to nije kvalitetno odradjeno odma izgubim volju :)
Anarhist iskreno i u ovoj seriji to nije urađeno. Doduše ne znam da li nameravaju da se i sa tim pozabave, mada na kraju prve sezone ima epizoda gde se i o tome saznaje po nešto, mada nije mnogo.
E to je najveci razlog zasto zombije smatram gluposti, vampiri npr. imaju odlicnu pricu o nastajanju i sl. tome...jbg vjerovatno cjepidlacim, ali ja se jednostavno volim da uzivim u pricu :)
E stvarno ideš u sitna creva :)
Ma to je ono, kad primjetis neki stalni sablon kao to sa zombijima i njihovom nastajanju jednostavno pocne da iritira previse, i jednostavno ne mogu da im ''progledam kroz prste'' :D
Pogledao sam prvu sezonu i posteno me je smorila serija. Neko je na forumu napisao da su epizode kao u sapunicama i jest tako - stalno neka sranja i tek na kraju nesto da te natjera da pogledas sljedecu epizodu. Malo mi je klise to da mu se zena pocela jebavati sa njegovim najboljim drugom, al jebiga. Razocarao me je Daborant.
Ljudi, zna li možda neko kako se zove serija koja je pre jedno godinu ili dve išla na RTS-u, dešava se za vreme Drugog svetskog rata, mislim najvećim delom u Norveškoj. Mislim da ima oko desetak epizoda, možda malo više.
Mozda Band of Brothers? ali nije u Norveskoj....
http://www.imdb.com/title/tt0185906/
Sto se tice Walking deada, i meni su prve dve sezone bile dosta zanimljivije, ali ni ova nije losa...jbg,kapiram da bi tako i bilo, poubijali bi se medjusobno ljudi, ona gamad bi im bila najmanji problem...Realno su provalili kako da ih ubiju, kako da ih zaobidju,namame, mogli bi da zive relativno normalno, tako da je moralo nesto da se ubaci sto ce da ih sjebe, a niko drugi osim njih samih (ljudi), ne bi mogao to duradi...
To kralju, hvala puno! :) Tražim je sto godina... Ne znam što sam se ja onda utripovao da je u Norveškoj. Hvala u svakom slučaju!
Nea veze, ja kad ga uvatim ti neš dobt intervju sa njim :D
Meni se ovo upravo desilo. Nisam bio fan tih zombija, nisam nikad gledo neki film sa tom tematikom.
Ja stvarno nisam ljubitelj horor filmova, odgledao sam tek par nekih koji su me kao zainteresovali. Međutim, ovaj zombi žanr mi je toliko postao interesantan pre četiri, pet godina da sam odgledao gomilu tih filmova, što onih od Romera koji je otac tog žanra, što najgorih treševa čiji su troškovi snimanja bili otprilike dovoljni za kiflu i jogurt.
http://www.1channel.ch/watch-2738392-Vikings OVO me jako interesuje, jel' neko gledao mozda? Vidim da je u toku tek 3 epizode su emitovane, ali da nije ipak neko pogledao ? :)
Skidam sad Deadwood, preporučio mi je ortak, kontam da je do jaja. Gledam Walking Dead, a čekam da se nastave Bordžije, Tru Blad, Brejking Bed i Sans of Enarki.