Kviz: Geografija

1. Kako sam trebao da pitam? :D
    EDIT
    Ona ostrva Aleutska ili kako već se nalaze na istočnoj hemisferi. I Vesna ima tu čast da postavi sledeće pitanje.

2. Качи мало, јебачу, што је најгоре добра ми аналогија била, али ја све утриповао Хаваји...

3. Neka vesnam onda postavlja.

4. Kad se gleda na cijelu Zemljinu loptu, pitanje je ok, ali ako samo vidimo SAD kao na karti najistočnija država bi bila Maine. Evo pitanje:

Koliko iznosi prosječna nadmorska visina Evrope?

EDIT: Kasno shvatih da je pitanje jednostavno.

5. Jao, ali ova rečenica 'Žensko je potrefilo', kao da sad žene nemaju pojma geografiju, to je neka muška oblast... Izvini, ali meni je tako zvučalo... Nemoj da nas potcenjuješ, ščuo? :)

6. Recimo oko 630 m.

EDIT: Zvuci mi malo nerealno, recimo 830 m.

7. Aj odokativnom metodom 450 m

8. а јестееее сад... рецимо 300м

9. Uf, gle ostalih odgovora, kontam da mi je logika otisla nacisto.

10. Recimo oko 630 m.

EDIT: Zvuci mi malo nerealno, recimo 830 m.

830 је, рекао бих, још нереалније

11. Иљаду метара.
    ЕДИТ: Већ сте испуцали оно што сам мислио, јбг. :Д
    ЕДИТОВО ДЕТЕ: Нисам дрогиранА, него дрогираН! :Д

12. лолололо, веверице, стварно си дрогирана :Д

13. Pa jeste, oko 300 metara.
    EDIT: I ne potcjenjujte žene.

14. Znaci zestoko sam fulo.

15. Знам отприлике, не могу тачан број дубодем.

ево мало тежег

Маја е Забес је планински врх у којој држави?

16. Maja e Zebes je u Albaniji ako si na to mislio

17. Цепај. Ако си ово знао, свака част, мајсторе, само то имам рећи.

18. Ja bih rekao da se Trankila sprdao to za žene, ne znam što se isprimaste toliko. Aj da probam, uuuuuuuuuuuuuuuuu Etiopiji? :D

19. Цепај. Ако си ово знао, свака част, мајсторе, само то имам рећи.

Pisao sam rad o planinama Balkanskog poluostrva pa bi mi bilo čudno da ne znam.

Elem, koja oblast na planeti Zemlji ima internet domen .aq?

EDIT: I hvala!

20. Севасте, није ти било нешто тешко питање. :)

Сијалице Аљаска...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.