14. пик, уз'о ме Хјустон. Свиђа ми се 13-ица, далеко је игривија од 12-ице, нема више глупог промашивања зицера, руке играча више нису ''дрвене'' не свира се тако често рич ин фаул и тако то...
ko ja debil igram onaj Hall of Fame zivce pokidam.Зато ја лепо играм на про, не бих да оћелавим у 17. години од нервирања.

nek mi neko da detaljno uputstvo kako da skinem ovo. Al ne ono ''idi na torent i dounloduj'', nego sve kako da skinem i kako da instaliram i kunem se da ga istog momenta lajkujem 80% svih defki.
Kakva je 13ka?
koji su noviteti u odnosu na 12ku?
Mada ja 12ku sam uglavnom igrao samo sa bratom 1 na 1, al mi se baš pržimo po 3-4 sata svaki dan...i igro sam onog my playera...jel ima sad all star takmičenje? de pričajte
Mnogo je bolja trinajstica.
Свиђа ми се 13-ица, далеко је игривија од 12-ице, нема више глупог промашивања зицера, руке играча више нису ''дрвене'' не свира се тако често рич ин фаул и тако то...U My Playeru ima isto dosta interesantnih inovacija. Mozes da citas komentare ljudi na Twitteru, da razgovaras sa menadzerom ako imas problema nekih.... Ima klasnicnih ekipa (mnogo vise nego pre), imas Dream Team (onaj pravi iz '92 i ovogodisnji).